• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      ADELHAIDA: Vilmu nerozptyloval Hollywood.
      ADELHAIDA
      ADELHAIDA --- ---
      Když dopsala Vilma Kadlečková Mycelium, mohl by snad i Martin...
      LODBROG
      LODBROG --- ---
      FRIZER: Kulhánek nestál za ten ztracený čas ani když jsem byl v pubertě.
      Ne že by to v tomhle klubu mělo co dělat.

Martin napíše či nenapíše ty dvě knihy ať už si o tom myslíme (a uděláme) cokoliv,
      takže já mu šanci moc nedávám ( =je mi to skoro jedno),
      ale kdyby do/napsal aspoň tu jednu,
      byl bych potěšen.
      ROMI
      ROMI --- ---
      NELDE: uvidime :)
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      NELLAS: Nejspíš
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      FRIZER: Těsně vedle? Nebo reaguješ na někoho, kdo mě má v ignoru?
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      Kulhánek je brak pro vlasaty manicky co se zasekli na scifi a fantasy v 90. letech když tu nic moc ještě nevychazelo
      BURKHAR
      BURKHAR --- ---
      Radši bych novýho Kulhánka... ;)
      ARAON
      ARAON --- ---
      NELDE: Ja si uprime receno myslim, ze to je presne co dela. Snazi se tam toho narvat co nejvic, pac vi, ze tu dalsi uz urcite nestihne. Bude to neco jako A Dance with Dragons, kterej taky musel v paperbacku vyjit jako dve knihy.
      NELDE
      NELDE --- ---
      ROMI: 6. díl možná vyjde za Martinova života, ale 7. těžko. Leda by psal oba najednou (-;
      ROMI
      ROMI --- ---
      PIPIN: ja videl jen prvni serii a pak skoncil taky a max si pustil sestrih s kozama :D takze ja mu dam sanci jeste, ze neco napise a vyda a az kdyz umre a nikdo to nedopise, tak se kouknu na ten posranej serial :)
      PIPIN
      PIPIN --- ---
      PAN_SPRCHA: No tak já to například neviděl, u seriálu jsem odpadl asi u třetí série s tím, že se nebudu koukat na něco, co znám z knih, navíc podáno lépe a zajímavěji. Obecně vím, že reference na poslední season série jsou mimořádně špatné. Myslel jsem, že počkám na knihy, ale je už zcela zjevné, že knižního konce se nedočkáme.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      PIPIN: tak ono to těžko může mít jiný konec....i když to napíše pořádně, ale až po tom co jsme viděli, stejně z toho bude pocit jak z FanFiction v alternativní realitě
      PIPIN
      PIPIN --- ---
      NELDE: Nebudem. Je potřeba se smířit s tím, že jediný konec, který to má, je ten od HBO. Autor není naše bitch, ale ani my nebuďme jeho bitchez, nechme ho jeho osudu a smirme se s tim
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      Nevím jakéj maj titul, ale jsou to samozřejmě král a královna Malkieru
      ADELHAIDA
      ADELHAIDA --- ---
      Jestli to není moc OT, řekněte mi prosím, jak to ve Wheel of time dopadlo s Nyneivou a tím jejim rytířem. Já přestala číst asi po pátý knize, nebo kdy, štvalo mě, jak tam furt nosili ty mísy, aby skončila zima, pak zas aby skončilo léto...
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MOIRAIN: ah, pardón
      MOIRAIN
      MOIRAIN --- ---
      MINERWA: Wheel of Time,Robert Jordan
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      FRIZER: world of tanks?
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      Tak u WoT se to povedlo...ale k tomu bylo spoustu poznámek a kostra, Martin nemá možná nic...
      NELDE
      NELDE --- ---
      BURKHAR: Je pravda, že konce ságy se asi dočkáme jedině, až to dopíše někdo jiný, ale budeme to chtít číst?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam