• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      MINERWA: ne

ROMI: ani ne
      ROMI
      ROMI --- ---
      MINERWA: ten toho uz nakecal :)
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      CYBERKOTLIK: G. R. R. Martin prej řekl, že to show bude úplně jiná než books
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      Je to dost spatny, ne teda tak spatny jako Zaklinac, ale kvality GoT to nedosahuje ani nahodou. Mizernej casting, nudnej nezajimavej scenar - koho proboha napadadlo udelat jako uvod do noveho dramatu nekolikaminutovy vysvetlovani co se tam deje. To uz si muzu pustit audiobook:)) Kdyz to srovnam s tim napinavym zacatkem z GoT...
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      mi to příjde supr, rhaenyra (herečka) vypadá, jakoby měla downa, takže to sedí na rod targaryen, že jo..
      nechápala jsem tu dlouhou scénu jak holky choděj hradem, fakt jsem začala zívat
      harris moc pěknej výkon
      takový klasický, syrovější s velkým emocionálním zásahem, pro ženský-"teď ho vytáhnem, buď v klidu", a pro chlapy useknutej pinďík taky nic moc
      jo, přišlo mi, že těch informací je "trochu" víc, že to průměrný divák nedá a nejlepší byl zmatek, kdo mlátí koho v těch soubojích :)
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      Mne to moc nechytlo, ale tak uvidime, jak to bude pokracovat.
      ROMI
      ROMI --- ---
      JADE: hele tak za me dobry, snad jen Smith mi tam uplne nesedel, ale jinak dobry, spis uvidim, co pribeh, ten uz jsem zapomnel z knih.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      FRIZER: WoT jsem doteď nepochopil jak někdo může utratit takových peněz za produkci a sehnat do ní i slušný herce a přitom si evidentně nepřečist scénář který je plný naprosto kostrbatých dialogů kdy se mezi sebou postavy baví jak když o půlnoci na vánočním večírku narazíte na ředitele firmy a snažíte se s ním vést smalltalk.
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      JADE: IGN vcera 5/10, vetsina review kolem 6-7/10...ne moc sympaticti predstavitele...vynecham a pockam na LOTR. WoT se taky moc nepovedlo....nejak jim to Fantasy na platno nejde...
      ROMI
      ROMI --- ---
      JADE: Jelikoz jsi gaylord, takze tim padem casting pro me bude super 😁
      JADE
      JADE --- ---
      tak co ? jake jsou vase prvni dojmy z prvni epizody ? me osobne ten casting je velmi nesympatickej, ale asi je to zamer...jinak proc ne, uvidime jak moc epicky se to vyvrbi...all men must die :P
      ale vzhledem k hodnote prispevku 0 citim velkou divackou rozpolcenost :D
      SLEEPLESS8
      SLEEPLESS8 --- ---
      WITTGENSTEIN: pise se to kopr, ne covid
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      WITTGENSTEIN: omg i hate him! (&love him)
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      A Winter Garden | Not a Blog
      https://georgerrmartin.com/notablog/2022/07/08/a-winter-garden/

Velký update k Winds of winter.
      Ne, datum tam není, vy bloudi.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      NJAL: přesně takhle zkracuju dětem pohádky když už mají jít spát a chybí ještě deset stránek.
      NJAL
      NJAL --- ---
      TRAVIX: To si sice rekli, ale chybi tam jeste ten motiv, ze to chteli mit co nejdriv za sebou, protoze jim kynula nadeje na psani nove trilogie SW. Takze to nejak pouzavirali, tied the loose ends, chtelo by se rici, a podle toho to take dopadlo.
      TRAVIX
      TRAVIX --- ---
      ROMI: Shodou okolností, přesně tohle si řekli televizní producenti v roce 2018 a napsali si sami závěr série. A dopadlo to... Nevalně.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      ROMI: Preston Jacobs má na tohle video, ve kterém analyzuje co kdy kde GRRM řekl a ukázal a vypadá to, že za posledních pár let napsal totalní hovno.

George R.R. Martin's Progress on The Winds of Winter: A Pessimist's History
      https://www.youtube.com/watch?v=KukzgDTcxeQ
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam