• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Ty postavy jsou cim dal tim zmatenejsi. Porad resi nastupnictvi, maj celkem evidentne primogenituru, takze je vsechno celkem ocividny, ale porad si tam nabihaj jak slepi kolousi do siti:) Prijet se do hlavniho mesta nechat popravit za vzpouru, tomu rikam genialni plan:D
    Kdyby to nebylo tak k uzoufani nudny, tak by to bylo i zabavny:)

LUCIEN: to neni o penezich, to je zkratka mizerne napsany a nacastovany. Za normalnich okolnosti by tu herecku nemenili a jen ji trochu upravili, aby vypadala stare, takze to spis nekdo prisel na skvely woke napad dat tam nebinarni osobu, i kdyz to produkcne nedava smysl.

Trosku bych tipoval, ze jim do toho scenare kecal Martin a nebyl nikdo, kdo by ho ukociroval - protoze ve formatu knizky jsou nejaky casovy skoky o pet let dopredu celkem v klidu. Ale pro serial, ktery hned po par dilech musi resit, ze je v jednom dilu herecka mlada a v druhym stara, je to absolutne nevhodny. Ten scenar mel zkratka vypadat uplne jinak - tyhle veci se vetsinou delaji tak, ze tocis s dospelou hereckou soucasnost a veci z destvi natocis s detskou hereckou retrospektivne, podobne jako to udelali s Galadriel v RoP.
    Je to paradoxni, protoze tam naopak kdyby pouzili tenhle system a po par dilech ji vymenili, tak to moc nikomu vadit nebude:))

IOM_NUKSO: klasika. Plus pulku dilu tvori proslovy o nicem - posledni dil Rings of power na tom byl stejne. Zrejme nejaky pokus o dramaticke shakespearovske monology:))
    A misto porodu pohrbu nebo svatby tu mame pro zmenu umirani, a dlouhe detailni zabery na praci makeup artistu:) Se divim, ze se tam neresily dalsi strasti seniorskeho veku, typu vymesovani do misy a prolezeniny:))
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    IOM_NUKSO: tak kdyz ti veskerej budget sezerou draci, kulisy a Viserys...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    IOM_NUKSO: vždyť byl nemocnej, jak by teď vypadal fredy mercury a jak vypadá lucy liu.... a ad "zhubnout do role" proč by to nemohl bejt deepfake?
    jak se mi Aemon jako malej nelíbil, panebože teď...., doufám, že to nebude hajzl, nechte mě v tom! díky
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    To byl co za dil, uplnej mindfuck s tim Viserysem. Chudak. To vypada, ze do te role musel i zhubnout. A zase polovina hercu novych a polovina nestarne. Daemon stejny uz dvacet let. Chapu, ze to nemaji jak udelat, ale strasne to bije do oci.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    IOM_NUKSO: mně tak vůbec nepříjde, když se po porodu třetího dítěte vrátila z procházky od královny a mluvila s panem Strongem, byla tak rozzářená, že byla D'Arcy docela dost podobná....
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SEVERINE: ano, d'arcy je pry nebinarni.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    IOM_NUKSO: nebin je ta nová? A stará zas není na kluky, co? Ale poznat to teda fakt nebylo ,-)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SEVERINE: a to je mezi tema hereckama jen 8 let rozdil. Ta nebinarni osoba mi prijde tak zablokovana, ze vypada o deset let starsi a prenasi to i do te role, zadna zenska sila z ni nejde, hraje to jak kdyby ji seklo v bedrech.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MORGYSZ: díky :))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MINERWA: já ti ho potvrdím aj veřejně, chceš? :-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    MINERWA: Kdo ma dawna?🙂
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ROMI: já jsem ráda, že mi alespoñ jeden člověk v poště potvrdil toho dawna :))
    ROMI
    ROMI --- ---
    MINERWA: mladsi verze lepsi dle fotky, novy dily jsem jeste nevidel :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    STARDAY: kromě dětí Rhaenyry, haha
    SEVERINE: :)) a mně ani ne

STARDAY
    STARDAY --- ---
    SEVERINE: jak pise Tapina, ve dne a pouzili nejaky "filtry". ja jsem na televizi videla, ale manzel zrejme ne, protoze sem mu musela porad rikat, kdo tam je, protoze byl schopnej rozeznat jen, ze jde o nekoho blondatyho, coz ale byli vsichni :D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Jo a nová Princezna dědička mi přijde proti Strejdovi jako mamka - jak byl předtím ten věkovej rozdíl danej, tak teď mi prostě přijde hrozně stará .-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEVERINE: Prej ve dne a umělecky to ztmavili. Oni prostě nechtěj, abysme něco viděli.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    TAPINA: Já si to napodruhý pustila na notebooku ve tmě a něco jsem viděla .. ale teda ta rozhlasová hra byla dobrá .. sem si říkala, jak to točili, fakt myslíte že v noci?

STARDAY: Mě baví jak se ten sympatickej pošuk Daemon stáhnul a nekoná, nechá se vést. Fakt, sranda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam