• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAV35@35 digital/film galerie Fujifilm x100 a x100s vítány, aneb ekvivalenty po přepočtu na 35mm mají vstup povolen
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Koukam, že jsem často fotil na vejšku, tak poslední, sám Jaromír "Čajomír" osobně, kterak vypráví o skělé chuti čerstvé máty.

DSC_9615

Vše foceno na D700 a 35/1.8 DX na F1.8.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DSC_9611
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DSC_9533
    Z letošního čajomír festu.
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: dej to do zahlavi, na nastenku nikdo nelozi ;))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Ne že bych vám do toho chtěl kecat pánové, ale fakt bych ocenil, abyste to dávali ve správným rozlišení. Je to kvůli konzistenci :-) takže předem děkuju

3) Velikost fotky do rozměru 978x978px (eventuálně 978x1467 ale jen pokud to bude fakt nutný! a fotka hustá), kompresi neřeším (doporučuju fotky dávat na imageshack.us, registruj se a dostaneš nad nima kontrolu)

Jinak si samozřejmě moc vážím že sem něco cpete když já teď nemůžu, snad se mi to do měsíce už dořeší a přibude i odemě :-)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Pentax 35 2.4, ilford pan 100, ilford ddx
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: si tak nemusel tepat do zdi ale, hele vyfoť i tu další zeď v novym, ať víme jak to bude vypadat když budeš opouštět zas.. sorry OT :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    REPLIKANT: ne, jen parkrat poblil a parkrat malem udusil ;D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: Niterný vzpomínky, haha, ... to spíš vypadá jako by jsi tam prožil několik epileptickejch záchvatů :DD
    TWARR
    TWARR --- ---
    LUKAS87: koukam ja po nocich pisu pekny hovadiny. ne podavac, ale takovej ten ramecek na "sestipolicko" do stolniho skenru ...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    TWARR: jakej podavač?
    TWARR
    TWARR --- ---
    vo vikendu musit ten film dotahnout, na nakym policku je vznasejici se vltavsky kapr prazsky, to byl ulovek! ;))
    TWARR
    TWARR --- ---
    pica s tim bleskem se to dycky vysere ta expozice, du ho prilepit ;D a jeste se mi to do toho podavace nak blbe natahlo ;))

moja niterny vzpominka na predchozi bydleni hehe

LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    sem skenoval filmy, no, tak to tu trošku zahnojim :)
    všechno delta 400 / dd-x / oranžovej filtr. asi.

LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---

Fomacosiprase Color
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak jsem možná už za dírou :-)

P4INTER
    P4INTER --- ---
    KARYSLAV: bude filmovy odpaneni :-D a ja budu u toho no ty kraaavo :-D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: rollei nic, bude Yashica diky Likasovi, tak nekdy prespristi tyden bych ji mohl mit :D tak sem zvedavej. http://www.cameraquest.com/yash35cc.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam