• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    87HIGHFLYERPerly a nesmysly z novinových diskuzí aneb HLAS LIDU

    HLAS LIDU

    Klub pro sbírku těch největších hovadin odporujících rozumu i citu, které najdete v diskuzích pod novinovými články. Všichni víme, že lidé, co tam píší, nejsou zcela normální, přesto někdy neodoláme a jejich příspěvky si přečteme. Tento klub by měl být výpustí pro nahromaděnou frustraci. Podělte se zde o diskuzní příspěvky, které vám hnuly žlučí, šokovaly vás anebo rozesmály svou hloupostí. Můžete se s námi podělit o názory prostého člověka, které najdete i jinde, např. v blozích. Perly nalezené na nyxu posílejte do tohoto klubu.
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    pro kontext, nejaka pani si stezovala, ze jejim detem pani ucitelka vysvetlila, ze jsou superprenaseci a linkuji navzajem oddelene komunity. ja jsem to komentoval tak, ze ma pravdu, ale spatne je, ze to maminka s detma [ktere pak doma brecely, ze jsou teda jako spatne] nema vyresena uz davno.
    procez se rozjela debata, o tom, ze c19 je proste "rymicka" a zadne znovunakazeni neexistuje a tak. ja uz to dal nekrmil, pac moje vecne prispevky nic, kdezdo lajky blbu sly do desitek... argument "muj muz chodi bez rousky a nic se mu nestalo, tudiz se nic nedeje" je muj asi nej



    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Žeby proto že jsme Český Národ a jestli chcete Euro tak se odstehujte kde to Euro použivaj
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Proč jsou zvolení politici jsou u vlády jen tak krátkou dobu 4 léta?
    Protože opravdovou moc mají ti lidé v pozadí ti kteří se nikdy nemění ti jejichž rodokmen se dá vysledovat po zlaté linii až k srdci tajných řádů a tajných společenství.
    Zklamu vás ale nechápete souvislosti žádná nová vláda tyto problémy nevyřeší.
    Aby jste mohli člověku vrátit jeho základní práva na rovnost a svobodu musíte žačít ničením všech náboženství i každé světské společnosti a dokončit odstranění soukromého vlastnictví do té doby žijete v iluzi.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    (čínská aktivistka zmizela)

    agfor ( 12. října 2018 16:23 )
    Připomíná mi to Česko. Tady je sice "svoboda slova" zaručena Ústavou, ale vládě nepohodlné názory se trestají soudy a vězením a cvokhausem.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Byli to lumpi, a hrabali si pro sebe, ale neotravovali nás multikulturní genocidou, cenzurou, nejrůznějšími zákazy, inkluzí, a další a dalšími výdobytky euroblševismu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DUHOS:
    PETGRIDUS: oboje zní jako sarkasmus :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Jaroslav Jansa dnes 20:13 :
    Jenže zapomněl dodat že celý svět zhlíží k Rusku jako k jediné spáse jako k nejmocnější jaderné a kosmické velmoci světa v čele se spasitelem Putinem jako zárukou míru a stability ve světě.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Majitel blesku je ve skutecnosti SOROS. Odpoved proc blokuji diskusi je jasna. Az budu multimiliardar take, postavim se proti nim,a budu ukazovat predevsim PRAVDU. A budete diskutovat vsude.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    mim33 ( 23. ledna 2018 18:29 )
    Spíš dnešní typická emancipovaná vzdělaná žena (studovala tři univerzity), která si myslí, že může dělat úplně cokoliv včetně výletů v ponorkách s cizím chlapem.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ROMANET: škoda, že se nejmenuje Albert
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Jiří Pražák 90212
    A současní následovníci nacismu (NGO, Antifa,...což jsou analogie dřívějších SA a SS) jsou nejen tolerovány , ale i podporovány státem.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Jiří Lukáš dnes 09:08 :
    Zeptejte se slušného člověka jestli by šel rozbít pomník Hitlerovi nebo Stalinovi nebo Havlovi nebo Zépotockému?Můžu vám odpovědět s určitostí že NE!
    Na Slovensku kladivem rozbili pomník Vasila Biľaka – Novinky.cz
    https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=446002&sId=&mId=
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Jan Krátký, Praha
    So, 29. července 2017, 10:59:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | +25 / -5
    Přiznejte si, příznivci techna.
    To, že někdo tluče na bubny, další bez jakékoliv melodie brnká na kytaru, jiní řvou "anglický" text, kterému vůbec nerozumí - to je hudba?
    Vždyť ti hudebníci v uvozovkách neznají noty, nevědí nic o melodii, jsou to primitivové, naplnění drogami a chlastem. A kolem hlupáci, kteří se potřebují střískat a nadopovat drogami.
    To je TECHNO...!

    //né, to je hárdkór
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Já rasista nejsem ale emigranti opravdu nemusím , Znám spousta cikánských rodin a jsou velice slušný tak že mě neublížili ale ti migranti mě moc vadí a živit je nebudeme
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Nechápu proč se velká část dopravy přesunula na kamiony. Před 30 lety jich jezdilo pár a zásobování relativně fungovalo.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    zloději osvč kradou 27 let v kuse, falšují účetnictví, odečítají si z daní dovolenou v karibiku i účty z hospody , aby mohli krást ve velkém vše schovají do paušálů, neplatí 5% zdravotního ani 50% sociálního pojištění které sami prožerou , tím že falšují účetnictví neplatí většina ani daně z příjmu taxikáři vysmátí předražují jízdy dostávají směšnou pokutu když je náhodou chytí majitelé autobazarů přetáčejí tachometry a zlčinci poslanci pravice zabránili přijetí zákona, že přetáčení tachometrů je trestný čin mnozí majitelé hospod co falšovali účetnictví prodávali aprodávají dál pančovaný líh a pašované cigarety šmejdi dál prodávají důchodcům předražené zboží, soukromí exekutoři jsou v čr jedna lichvářská mafie která nikde na světě nemá takové zisky a tolik pravomocí lichváři , jsou v čr vysmátí ,nikdo tu zákony proti lichvě nevymáhá a podle mafie poslanců co není zakázáno je povoleno ¨čili obcházet zákony kličkami podnikatelé falšují účetnictví, okrádají zaměstnance o mzdy, o přesčasy, a když je náhodou zbytečné kontroly chytí dají jim tak směšné pokuty ,že jejich existence je k ničemu od puče klerofašistů zde kolaboranti s nacisty havlovi trautenberkové, katolická církev fasují majetek čr, a zločinecký systém zla ještě vymývá lidem mozky ,že je to tak v pořádku žijeme v zemi kde si mafie pravice kupuje poslance když nevyhraje volby a pomocí tohoto zločinu posvěceného justiční mafií vládnou a zavádějí zkony proti občanům žijeme v zemi kde mafiáni kapitalistické zrůdy rozkradly majetek země, a daly ho za úplatky a zlomek hodnoty svým mafie kámošům typu bakala, trautenberk žijeme v odporné zlodějské mafiánské zemi která posílá okupanty do pobaltí ¨
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Vladimír Šebesta, Praha
    St, 14. června 2017, 20:23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | +14 / -3
    věřím že KSČM má na vrh a bude druhé a tak to má být

    Oliver Čižek, Kunovice
    St, 14. června 2017, 20:20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | +18 / -5
    Konečně Sobotka vyslišel volání většiny občanů této země. To byla ale doba...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Oldřiška Barochová Konečně snad budou i v Německu tak kvalitní silnice a dálnice jako u nás.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Clooney bude tatínkem. Jeho manželka Amal podle známých čeká dvojčata - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/...ehotenstvi-dvojcata-kamaradi-fsb-/lidicky.aspx?c=A170210_092247_lidicky_zar


    Melina Pluh Od té doby co si vzal tuto " osobu" pro mne skončíl. Jemu je to zajisté u zádele, mne dost zklamal . Určitě si mohl vybrat někoho jiného, než ženu ze zemí Arabů .
    DIVER
    DIVER --- ---
    diskuse k článku: "VIDEO: Miloš Zeman dostal dar od ženy, se kterou přišel o panictví!"

    Ondra Souček Rád bych viděl toho redaktora v TN.cz, co do nadpis opravdu napsal "... Přišel o panictví."
    Copak nemáš trochu soudnosti a malinko úcty? Kdybys toto napsal o Kimovi tam u něj u šikmovokých, tak o to panictví ty přicházíš už několik dní v kuse...


    Alik Alda zeman to tak i sam rekl

    Ondra Souček Jo takto... Tak to jsem nevěděl. Nějak ho nesleduji v poslední době. Každopádně Miloš moc dobře ví co a jak má říkat :) i občas ty blbosti co řekne mají skrýt smysl :)
    To nic nemění ale na tom, že to mohl redaktor napsat do nadpisu trošku jinak. Třeba "se ženou se kterou se poprvé vyspal."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam