• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULDURPower Electronics, Death Industrial, Harsh Noise,(Post) Black Metal, Black Noise, Post Industrial
    KILL77
    KILL77 --- ---
    KILL77
    KILL77 --- ---
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Tak u Korobushky byli tak hodny, ze se stihl jeste posledni release letos! Moc dekuji Karlovi, ze se me ujal a dokonce to stihl tak rychle!

    "Death industrial"/harsh noise/harsh noise wall:

    Sea Of Poppies - Being As One With Dust | Korobushka Records
    https://korobushka.bandcamp.com/album/sea-of-poppies-being-as-one-with-dust
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    A pak ze prej japonskej zenskej wrestling a harsh noise nejdou dohromady. ;)

    Split | Lost Notes Media
    https://lostnotesmedia.bandcamp.com/album/split-5
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---


    Na další klubovou noc Proces tentokrát zavítá mexicko americké duo Belief Defect, které tvoří producenti Drumcell a Luis Flores. Své debutové album Decadent yet Depraved, které se zařadilo mezi nejúspěšnější elektronická alba roku 2017, vydali na německém vydavatelství Raster Media a jejich premiéra tohoto počinu na berlínském Atonal festivalu sklidila obrovský úspěch. Pozvání přijala šéfka vydavatelství Kvitnu, sound designérka na poli experimentální elektronické hudby Zavoloka, která svojí produkcí například zaujala Aphex Twina, který si jí vybral jako předskokanku pro svoje vystoupení. Z britského vydavatelství Downwards se v DJ setu představí americká umělkyne Layne. Program tradičně doplní místní akty Dead Pigeon Dub & Escher Fucker, Dialect a Umresh.

    FB
    [ Proces : Belief Defect - Zavoloka - Layne / partyparty / 18.10.2019 / CR - Praha - Underdogs' ]
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    Hostem zářijového dílu na rádiu Punctum před říjnovou přestávkou bude sám famózní Yarrdesh, magistr hyperkinetických beatů, pazvukový inženýr a zasloužilý drtič strun. Bere si kytaru, kombo a kompl a zahraje nám svojí novou písničku ve stylu dm drogerie karaoke, pod heslem "make brutal death not war". Keep it locked!

    The September session's guest on Radio Punctum, before the October break, will be Yarrdesh, of his own fame. The master of hyperkinetic beats, cacosonic engineer and the string shedder of high merit, he's taking his guitar, combo and puter and is going to play his new sing-along in a dm drogerie karaoke style, under the motto "make brutal death not war". Keep it locked!

    [ FREECORE EXPERIENCE - feat. YARRDESH / divadlotheatre / 24.9.2019 / CR - Praha - Radio Punctum: https://live.punctum.cz/ ]

    LIFE/METAL
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    Hostem červencového dílu na rádiu Punctum bude Sweeps 04 se svým kytarově ambientním doomem. Pěkně to u nás ve studiu rozbalí a popovídáme si o jeho aktuální desce "Zátěž" i o jeho spolupráci s labelem Sakraphon. Keep it locked!

    The July session's guest on Radio Punctum will be Sweeps 04 with his guitar-based ambient doom. He's going to rock the place in our studio and we will talk about his current record "Zátěž" ("High Load") and collaboration with Sakraphon label. Keep it locked!

    [ FREECORE EXPERIENCE - feat. SWEEPS 04 / divadlotheatre / 23.7.2019 / CR - Praha - Radio Punctum: https://live.punctum.cz/ ]

    ZATR/SAKR
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---




    Rok se s rokem sešel a přišel čas na to, aby Proces opět do Prahy přivezl velikonoční nářez v podobě line-upu, ve kterém nebude chybět jméno OAKE. Hutnou dávku temnoty dodá dánský projekt Iron Sight, prostor dostane nový techno projekt Anacle. Večer otevře dark wave setem KinA a technem dodělá k ránu Synaptik.
    O vizuální stránku eventu se postará novomediální umělkyně Gabriela Prochazka.

    Berlinský unikát, techno-industriální projekt OAKE, se vrací opět do Prahy. Poté, co OAKE vydalo svá alba na labelech jako jsou Downwards, Stroboscopic Artefacts, přichází Eric OAKE s dalším EPíčkem, které v únoru vyšlo na na labelu 47 producenta Tommyho Four Seven. Album EP se čtyřmi tracky 47019 je zároveň jeho prvním sólovým. Druhá polovina OAKE - Bathseba se v těchto dnech věnuje jiným vzrušujícím výzvám mimo hudební scénu. Djské sety OAKE jsou intenzivním divadelním zážitkem, pražský Fuchs2 se otřese v základech.

    Z Kodaně svou osobní produkci přiveze Isak Hansen, notoricky známý jako vokalista The Empire Line, projektu Jonase Rönnberga alias Varg, Christiana Stadsgaarda, polovina projektu Damien Dubrovnik, spoluzakladatele známého skandinávského vydavatelství Posh Isolation. Hansen se svým mohutným elektronickým harsh noisovým sólo projektem Iron Sight vydal release na labelech Total Black a Instruments of Discipline a na podzim uchvátil na festivalu CTM v Berlíně. Iron Sight se v textech zabývá dystopickou budoucností a biblickou eschatologií, hudebně se rozprostírá v krajinách dronů, perkusivních beatů, ostnatých synthů, které dohromady vytváří sonickou cinematickou bouři.

    Více info v události.


    fb event

    [ Proces: OAKE - Iron Sight Live / partyparty / 13.4.2019 / CR - Praha - Fuchs2 ]
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    [ FREECORE EXPERIENCE - feat. ČRNÁ ZEM / divadlotheatre / 22.1.2019 / CR - Praha - Radio Punctum: https://live.punctum.cz/ ]

    FREECORE EXPERIENCE SE VRACÍ!

    Návrat oblíbeného pořadu zaměřeného na okrajovou hudbu. Extrémní formou k jádru věci. Od uspávaček k nářezům. Od leftfield k Leftfield. Speed ambient. Acid reggae. Grind step. Kdo se bojí, nesmí k rádiu.

    A začínáme do plnejch - hostem prvního dílu na rádiu Punctum budou pražští matadoři extrémní hudby Phuture Unknown, kteří představí a naživo zahrají svůj aktuální pandemonický drone live act Črná zem. Určitě ale dojde i na jiné projekty, na vzpomínky na budoucnost i na předpovědi minulosti. Keep it locked!

    Pořadem provede RaveBoy aka The Messiah

    FREECORE EXPERIENCE IS BACK!

    The return of a popular show focused on cutting edge music. Through the extreme form to the core of the things. From the drowsies to the roughies. From leftfield to Leftfield. Speed ambient. Acid reggae. Grind step. Who's afraid of the dark? Face the music!

    And we're starting at full throttle - the Radio Punctum's first session's guests will be the Prague's extreme music matadors Phuture Unknown who are going to introduce and play their current pandemonic drone live act Črná zem. However, certainly further things are going to be discussed - new projects, memories of the future, or forecasts of the past. Keep it locked!

    The show will be hosted by RaveBoy aka The Messiah

    Radio Punctum
    https://live.punctum.cz/

    LIVE/IS LIFE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam