• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    MEY
    MEY --- ---
    Bydlím na Floře, při venčení s Viky se po ní dívám, bohužel nikde nic:(
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Ahoj, včera jsem to nakonec nestihla, tak dnes půjdu přes polední pauzu na 100% vylepovat letáky...Už je tisknu a na tajňačku barevně (vedení ještě není v práci:))... Pracuju v Jičínský. Tak, kterým směrem to bude nejefektivnější? Směr Jiřák už jich je asi hodně co? Tak mám to naopak vzít od Flory nahoru? Slezská, Šrobárova, Nám. Jiřího z Lobkovic, atd...? Dejte echo! Vyrazím kolem poledne.
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    prosim kdo muzete, vyrazte, kazde oci v ulicich dobre. pres vysokou ucast tady na udalosti dorazila v jedenact jen Helena, ktery patri obrovsky dik.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    KOUDY: už v tom máš cvik co :D

    já bohužel až do pátku nemohu (dnes mimo Prahu a pak útulkové celodenní povinnosti).

    Ale to bylo, aby ji alepon nekdo nevidel a nedal echo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Muzu taky nejspis vyrazit kdyby bylo potreba.
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    LANNA: riegry a okoli jedu vylepit prave ted.
    LANNA
    LANNA --- ---
    prochazela jsem ted vecer asi hodinu a pul riegrovy sady, ale nikde nic. nepotkala jsem ale ani jeden letak, tak bych tam asi zajela to vyvesit nekdy behem tohoto tydne :) (nebo jsem slepa, uz byla tma, takze je mozny vsechno)
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    PETRA_CHATEAU: super, to me taky napadlo, ale uz po zaviracce. diky moc.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    T_E_L_K_A: hádam, že odpoledne sme potkaly tebe. ten leták sme daly do billy na vinohradská na nástěnku u pokladen
    ZRK
    ZRK --- ---
    Jé, to je smůla:/ Moc držím palce, ať se všichni najdou!

    Míša to sepsala moc hezky a polopaticky, palec nahoru. A nenechte se zlomit, rejpalů bude všude vždycky mnoho, ale jsou za vámi i lidé, jež vám fandí a vědí, že to všechno není jen tak;)
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    HNDZCK: stalo se to kdyz jsem po ni sbiral bobky. voditko jsem mel na ruce ve ktere jsem drzel papirovy pytlik. vzrhledem k tomu ze couvla stala nade mnou a kdyz jsem se sehnul, lekla se pohybu, svihla sebou a stahla mi voditko z ruky i s pytlikem. pruser byl v pozici voditko versus smer kterym pes zatah. kdybych byl jen o trochu jinak otocenej maximalne by mi cukla do ruky. takhle mi ho stahla ze zapesti. tohle je proste debilni nahoda 1:1000. ruka skrz poutko a stejne mi sjelo... uz jednou to bylo o kousek, kdyz se najednou zasekla ve dverich a stahla si obojek pres hlavu. tehdy jsem po ni jeste stacil skocit protoze pomalu couvala smerem pod auto a byt me trosku v hruze pokousala, podarilo se mi ji udrzet. vymenili jsme obojek za tesnejsi, ale ani to tentokrat nepomohlo. cukla, vterinu se na me podivala a vyrazila. bohuzel i pres to ze se moc nehybe a je jeste hubena, je opravdu velice rychla. nez jsem udelal dva kroky, mizela mi za rohem.
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    T_E_L_K_A: ode me si ho vzali hned:)

    jinak ja bohuzel taky nic, prosla sem okoli Alberta, kolem hrbitova, paruku az k zidovkam.... bude nekde zalezla
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    T_E_L_K_A: můžeš prosim tě, aspoň zhruba, popsat, co se stalo a jak je možný, že utekla i s vodítkem? Ať víme, jak takovejm případům zamezit, protože to určitě neni poprvý, co někomu takhle pes utek
    RODWY
    RODWY --- ---
    TOY_BOX: zkousela jsi Troju?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    ZNAJ: bohuzel, kdyz jsem tam byl moc se o letak nepretrhly, musel jsem ho nalepit venku na rozvodnu.

    jinak diky, za veskerou pomoc. Pomerne na husto je polepena oblast mezi florou, jirakem, olsankou a korunni, plus parukarka. naposledy co jsem ji na sto procent videl tak bezela premyslovskou smer flora / vinohradska, nedokazu rict jestli pokracovala rovne na floru, nebo se stocila k vinohradsky. Nasledne jsem videl neco co mohla byt ona prebihat roh orlicka, premyslovska smerem dolu k zizkovu namesti, ale nedokazu s jistotou rict ze to byla ona, bylo to daleko, rychly a rolnicku jsem neslysel. Jinak nejprve obehla blok radhostska-premyslovska-orlicka-lucemburska zahla znovu do premyslovsky ale smerem k flore a tam jsem ji ztratil. Bezela rychle a nezkousela se schovat. nicmene v noci jsme prohledali prostor pod auty a kontejnery ve ctverci vinohradska, ondrickova, jirak, jicinska. prosel jsem kroviska na zizkove namesti, u vysilace, na jiraku prohledal jsem vnitroblokovy park mezi baranovou a radhostskou. Na sobe ma obojek s rolnickou, cervene voditko a obinadlo na telicku (po kastraci).
    GIO
    GIO --- ---
    jasny no, ja mylslim, ze idealni je jit hledat vnoci, je tma, ticho, spis ji uslysis a ona mozna spis vyleze - a bude se chtit nekam presunout..ja tak vzdycky hledala kocky. po nocich.
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    GIO: ne, ja pracuju doma (dneska teda nepracuju vubec, passla jsem od vcerejska dva deadliny...
    GIO
    GIO --- ---
    TOY_BOX: a ty jsi ted v praci..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam