• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    našim teda loni, PO Silvestru, na základě bouchnutí petardy, taky zdrhla čubina. Co čubina, roční štěndo, vyjukaný. Ano, byla bez vodítka, protože táta s ní na prochajdy bez vodítka chodí v podstatě pořád, žijí na vesnici.. Nicméně ta šikula došla domů sama. Zabahněná, hladová asi i trochu vymrzlá, ale jinak naprosto v pořádku. Pryč byla skoro přes celý den a skoro celou noc - ve tři ráno škrabkala na dveře :) Dozvěděla jsem se to, až když bylo po všem a po pravdě, kdybych to věděla, moc šancí ji nedávám, protože bych si řekla, že to chuďátko prostě nenajde cestu zpět a pokud by ji někdo brzy nenašel, tak by možná i zmrzla.. Dost jsem ji křivdila, psi jsou neuvěřitelný! Věřím, že Amir se taky v pořádku najde a bude to již poučení pro příště, no.. ;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tak jestli lita nekde po letny, tam beha hromada psu bez voditka tak si lidi trea ani nevsimnou ze je tam jeden bez pana.. nebo teda snad tam jeste stale je
    INXS
    INXS --- ---
    :/ jako je to fakt divný, fízlové (p6, p7) ho neviděli, v troji není tam jsem ted volala, herčíkovi jsem to hlásila, slehla se po něm země
    INXS
    INXS --- ---
    ale jo máš pravdu, nicméně tlacháním na nyxu jí nepomůžem..
    INXS
    INXS --- ---
    BODY_SUIT: ale von umí poslouchat, jen to byla prostě stresová situace, tak zareagoval instinktivně - zdrhnul od nebezpečí

oni na tom zapracují až se najdou
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    BODY_SUIT: hele třeba lola od ID Petra_chateau došla z prostředka krčskýho lesa bez ztráty květinky až do vršovic, takže věřím tomu, že Amir se bude pohybovat taky někde směrem k domovu...
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    INXS: bude to znít jako Captain obvious, ale koukali se tam kde se našel minule (tuším obora hVězda)? a na místa kde se cítí v bezpečí? může se pohybovat jak u jejich domu tak u domu jejich kamarádů, rodiny nebo tak.. prostě tam, kam by utekl vystrašený pes se schovat do bezpečí...
    INXS
    INXS --- ---
    BODY_SUIT: mno to jsem psala tady na nyxu já, ale ta osoba co tvrdila že ho videla byl nějakej dělník, takže o věrohodnosti můžem pochybovat ... a nikdo jinej se neozval že by ho viděl :(

BODY_SUIT: je, před pul rokem si šel lovit a našel se po noci a dni, od tý doby se ponaučil a míši se držel, jenže včera se prostě musel strašně vyděsit těch petard :(
    INXS
    INXS --- ---
    na fb nikdo nepsal že by ho viděl?
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HYSTERIA: Už zaseee? Ježíííš držím palce!!!!!!!!!
    PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    drzim palce at ho najdete, me se takhle ztratili samojedi, tak vim jaky to je, poslala jsem to i Eve ze Severani v Nouzi
    Seveřani v nouzi!
    http://malamutrescue.webnode.cz/
    http://www.facebook.com/pages/Malamut-Rescue-%C4%8CR/117143181657881?ref=ts
    INXS
    INXS --- ---
    někdo z pejskařů ho musí zahlídnout, fajn, že jste na fb tak populární, rychle se to rozšíří. věřim, že se najde, páč se o sebe umí postarat, ale nenechá se chytit, tudíž přečíst čip nebo telefon na veterinu co má na obojku je nemožný

KDYBYSTE HO NĚKDO ZAHLÍDNUL VOLEJTE 602 266 070
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: na fb už to je rozeslaný..
    INXS
    INXS --- ---
    dejte to pls někdo na facebook a šiřte to tam v auditkách prahy 6! je to nejefektivnější varianta
    díky moc!
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYSTERIA: achjooo:( snad se broz najde, drzime moc pesti!!!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Včera večer, 6.9.2012, se v Praze na Letné ztratil náš bývalý svěřenec Amir. Při večerním venčení se lekl nečekaných petard a běžel neznámo kam. Je to mladý pes, štíhlé postavy, kříženec huskyho. Reaguje na jméno "Amire nebo Amííí". Není agresivní, ale ani příliš kontaktní k cizím lidem! Pokud bydlíte na Letné či v okolí, mějte prosím oči na stopkách a v případě, že ho zahlédnete, volejte majitelce na tel. 602 266 070. Děkujeme moc za pomoc!

LANNA
    LANNA --- ---
    SIEGR: sarinka :)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    HYSTERIA: kterej dogpointak je v ujezde?? bych s nim sla vencit:D
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    HYSTERIA: cha, doňáčova hvězda přímo září :D (ano, je to tak, je to pravda a nikdo mi to nevymluví ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam