• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    pár fotek z nového domova:) štěndo Jeffrey :)

Jerry | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/jerry-0
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    sme sem opomněli hodit
    DOGPOINT : Lily -štěňata - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RPMxc66Nl2A&feature=g-all-u
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LANNA: hlavně že na stránkách píšou, že elektriku nepoužívaj

psi hotel/vycvik
    http://www.volny.cz/k9dogs/problemovy%20pes.htm
    SOPAN
    SOPAN --- ---
    HYSTERIA: to nevim,já u toho nebyla,když se zaběhla,přítel ji hledal s kamarádkou,tak možná volali..každopádně už ji máme zpátky doma :-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Velmi zajímavá reportáž o tom, jak to dopadlo v areálu, kde Dogpoint od počátku fungoval a odkud jsme se museli minulý rok "vystěhovat" kvůli údajné stavbě administrativních budov. Je to smutné, ale na toto místo budeme vzpomínat jako na místo, které nám umožnilo dobrý start...

Pražští bezdomovci našli ráj u Krčského lesa – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/277869-prazsti-bezdomovci-nasli-raj-u-krcskeho-lesa.html
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SOPAN: tak to byl ten telefonát v jedenáct večer.... :) dáme to na fb!
    SOPAN
    SOPAN --- ---
    Prosím pomozte nám při hledání naší fenky, ztratila se včera večer v Dejvicích [ Hledá se Kroketka!! / ostatniother / 9.9.2012 / CR - Praha - Praha 6 ]
    INXS
    INXS --- ---
    právě já slyšela taky samý pozitivní reference a holt si toho cvičitele pohlídá ..
    LANNA
    LANNA --- ---
    BODY_SUIT: od te doby tam nechodime, ale co jsem se ptala ostatnich, tak spatnou zkusenost nemaji
    INXS
    INXS --- ---
    BODY_SUIT: na hafbo chodim já, záleží dost na cvičitelce. já nedám dopustit na alenu, takže chodim výhradně k ní nebo k peterovi
    míša nemá peníze, proto cvičák zdarma...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dneska jsme viděli výletníka Amira. Vypadal dost zdechle (rozumněj unaveně), asi si to opravdu užil :)

LANNA
    LANNA --- ---
    INXS: parkrat jsem tam byla, jeste kdyz byla moje fenka utocna a doporucil mi sprejovy/elektricky obojek a nazorne mi na ni (i kdyz nic neprovedla) ukazal, jak ji priskrtit. tenhle pristup me teda neoslovil. kazdopadne jinak to tam probiha v pohode a prijemne atmosfere :)
    INXS
    INXS --- ---
    míša se rozhodla pro cvičák, tak jsem jí řekla o tý letný, páč mam na holandana dobrý reference a v míšině finanční situaci je to řešení. dokonce mi právě někdo v létě říkal, že tam trénovali petardy a výstřely z pistole...
    akorát mi teda přijde, že dost používá elektriku... na druhou stranu páru, kterýmu jí poradil, to fakt pomohlo
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    INXS: snad mu to zůstane, loliše to po jejím výletu teda moc dlouho nevydrželo a zas lítá po lese za zvěří jak magor. ale na ulici poslouchá dobře, do silnice neleze, tak aspoń tak
    INXS
    INXS --- ---
    tj já jsem se na tenhle jeho vzorec chování celkem spolíhala, ale myslim, že jak se leknul, musel letět strašně daleko, klidně deset km.. a pak po svý stopě putovat zpátky
    je to chytrej pejsek, prej se ted u míši drží jak klíště ;)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    to jsou stejně mamlasové. Lolina ta pro jistotu dojede až domů, co by čekala, než si ji panička najde žejo... A Amir ten si zas počká tam, kde se ztratil, jak už po druhé ukázal :D
    INXS
    INXS --- ---
    no na letný :D musel se vrátit tam kde se ztratil... strašlivě smrděl, místama odřenej, ale děsně spokojenej, že je u paničky
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Sháníme dočasku pro 3 štěňata - věk 2 měsíce. Mohou i zvlášť. Lokalita Praha.

Pokud by někdo mohl, prosím písněte mi do pošty....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    gratz!..kde nakonec?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam