• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: Ano, Schapman vždy chce peniaze za privátny beta testing a na podporu projektu, ale väčšinou jeho projekty ani nevyjdu z beta fázy, nehovorím že je nešikovný, ale robí to skôr pre prachy než pre to že ho to baví a pre komunitu. Na tom samozrejme neni nič zlé, len škoda že si to pýta takýmto spôsobom a robí sa ako keby nič.
    NOFU
    NOFU --- ---
    Tohle vypadá zajímavě: http://www.touchxperience.com/
    NOFU
    NOFU --- ---
    ADAMFC: Tak je na ebay.de za 335€ vč. poštovného.
    NOFU
    NOFU --- ---
    KYTT: Mnohý dík Ti!
    NOFU
    NOFU --- ---
    KYTT: Tak na to vlákno sem zatím nenarazil :( Nemáš ho bookmarknutý?

    ADAMFC: Americkej telefon s tim nesouvisí no, doteď sem nějak přehlížel, že nějaká omnia existuje - byl jsem zaslepen microSDHC portem :D Nyní je už horkým favoritem, pokud se mi teda podaří narazit na 16GB verzi, 8GB je málo.
    KYTT
    KYTT --- ---
    NOFU: já mám k UK účtu českou Mastercard od ČS...spoustě lidí se to povedlo přidat...je to banka od banky...koneckonců na smartmanii je o tom vlákno
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NOFU: já sem taky nemoh najít tu 16GB. A koukal sem i po zahraničí.

    Jak souvisí americkej telefon s tim LiveID?
    NOFU
    NOFU --- ---
    ADAMFC: Tak dell by byl úplně vpoho, pokud by šlo mít US LiveID s českou kreditkou, případně pokud by šlo platit jinak. Pak by se člověk musel vzdát jen wifi tetheringu, čož je ale poměrně velká oběť.

    Koukám teď na omnii a vypadá fakt dobře, ono je to vlastně stejný jak ten focus, jen to nemá paměťovej slot, kterej jak sem nakonec zjistil, je spíš na škodu. Koumesils zda jde odblokovat? Taky se mi u nás nedaří najít 16GB verzi, kde bys ho kupoval?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NOFU: no já na ty americký asi prdim, protože s těma jejich sítěma mam svejch zkušeností dost :) Ale fakt sem zúžil výběr na tyhle dvě. Ale ten Dell mě láká pořád
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Tak na smartmanii morro tvrdí, že k US účtu nejde přiřadit česká platební karta. Může někdo potvrdit či vyvrátit pls?

    ADAMFC: Koukam že ty řešíš evropské verze, já ty Americké :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NOFU: já se rozhoduju jestli vezmu Omnii 7 teď, nebo počkam na W
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Tak to vypadá že account na Xbox ani Zune nemám, asi je to oddělené od běžného LiveID, takže si můžu vybrat. Placení paypalem se rozhodně nebojím, to problém není, jen to asi zatím není jako možnost.

    Tak teď si jdu nastudovat, jakej účet mam vytvořit. Názory?
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: Je to slovenská kreditka. Aké máš LiveID si pozrieš napríklad cez Zune. Ja by som sa tohto osobne nebál z viacerých dôvodov:

    1) Bude možnosť platit PayPalom, ak ti toto neni pochuti tak
    2) Bude možnosť darovať aplikáciu, tj ak máš US účet ako primárny, spravíš si CZ sekundárny a aplikácie si budeš jednoducho darovať na svoj US účet.

    Tethering cez wifi momentálne ide iba cez unlocked phone, ano, ale chystá sa podpora pre zariadenia prvej generácie (minimálne HTC a Samsung predpokladám tiež)
    NOFU
    NOFU --- ---
    Hm.. tak tohle mě nenapadlo. Je to česká kreditka? Jak poznám jaké mám LiveID (předpokládám že české, ale jistej si teda nejsem)?

    Jen ujištění, vypydá to, že wifihotspot nepůjde, páč je potřeba odemčeného telefonu? Nebo je tomu tak jen u starých přístrojů, u těch nových už bude tato volba povolena?
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    PS: chystá sa aj platenie PayPalom, takže o kreditku by som sa moc nebál.
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: Ja mám kreditku normálne regnutú pri US účte. WL - Windows Live, XBL - XBOX Live
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Co jsem četl, tak pokud budu mít US účet, tak nebudu moct platit kreditkou, dá se platit jinak? Jak se to řeší?
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: však marketplace závisí od WL/XBL/Zune účtu, nie od lokalizácie telefónu
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: O češtinu nejde, navíc bude rovnou v Mangu. Jde o wifi tethering a případnou instalaci aplikací, který nejsou na českym marketplace. To asi možný nebude že?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam