Takový dotaz pro zkušenější WP7 programátory, chci používat seznam cca ve stylu jako je v People Hubu, neboli jsou tam nějaké skupiny, po kliknutí na název skupiny se objeví seznam skupin. Našel jsem v toolkitu LongListSelector, který by se tak měl chovat. Mám s ním následující problémy:
- Název skupiny není vidět pokaždé (v People Hubu je vždy nahoře název skupiny, ze které je první viditelný kontakt, při scrollování dolů tam zůstává, dokud nevlítnu do další skupiny), chtěl bych stejné chování jako v People Hubu
- Při zobrazení seznamu skupin (jako v People Hubu když kliknete na to písmenko, tak se zobrazí všechny písmenka jako hotlinky do jednotlivých skupin) bych v jednom z případů nechtěl tlačítka jako čtverečky, ale chtěl bych obdélníky do plné šířky. I když jsem dal StackPanel jako GroupItemPanel, který by se měl roztáhnout a i podpoložky roztahuje, tak stejně to zůstalo široké jen jako nejšírší položka. Nechce se mi nastavovat šířku natvrdo, rád bych, aby se to roztáhlo samo, pokud nastavovat šířku natvrdo, tak jedině z nějakého resource.
- Když vytvářím seznam skupin jako "čtvercový" tlačítka, tak jakou by měly mít velikost? Kolik je standard? Opět bych nejradši, kdyby to bylo z nějakého resource, nikoliv pevná hodnota.
Řešil někdo podobné problémy jako já? A vyřešil?