• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    Ahoj, potřeboval bych radu. Můj brácha má telefon Samsung Omnia 7, komplet nově zaktualizovanej, všechno. Ale má hrozný problémy s messagingem. V prvé řadě se mu tam vůbec nezobrazují kontakty, kteří jsou zrovna online na facebooku. Zadruhé zkoušeli jsme nainstalovat whatsapp, ale tam se to vždy zasekne, když aplikace chce, aby brácha autorizoval svoje číslo. Zadá číslo a má mu na něj přijít sms s kodem...ale nepříjde....nemáte nějaké postřehy, zkušenosti?
    ESY
    ESY --- ---
    SLUPKA: dik :]
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    ESY: Oranžová linka je celkový počet stažení... Zelená je počet stažení za den (ale k němu jsou čísla vlevo a ty nejsou vidět)
    ESY
    ESY --- ---
    NECROMAN: ty cisla jsou co ?:D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Rada - lokalizujte své appky i do dalších jazyků. Zde je screenshot z doby, kdy jsem přidal 3 nové jazyky :)

    DIM_
    DIM_ --- ---
    NECROMAN: V UK marketu bohuzel neni..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Potkal jsem dneska kluka, ktery uspesne publikoval na WP7 marketplace appku, ktera pouziva pInvoke - proste vyplnil Technical Exception formular a pohoda :)
    Muze nekdo otestovat, zda to opravdu funguje? On to udajne ani nijak nemel jak otestovat - v emulatoru a telefonu to neslo :D
    Prave si prochazim disassemlovane zdrojaky a musim rict, docela sok pro me, ze to jen tak jde, nebo mel stesti na testera?

    appka:
    http://www.windowsphone.com/en-US/apps/6813ea1f-8d71-4ad5-a6d2-f80c193c6ac9
    co tam pouziva - vypinani a zapinani zvuku v BG agentovi podle toho, zda je v dosahu nejake wifi. Pouziti - aby se mu ve skole/praci vyplo zvoneni a doma zaplo :)
    [C#] pInvoke used in real WP7 app - Pastebin.com
    http://pastebin.com/PfFm9Wxg
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pro vsechny, na ktere nevyslo v soutezi 100x Lumia - dnes jsem se bavil na Tech Days s Irenou Bulickovou, ktera se o soutez stara, a domluvil jsem ji, ze tem lidem "pod carou" by melo byt umozneno se take nejakoficialne zucastnit s tim, ze pokud nekdo z te stovky nedokonci tri aplikace, tak se dostane na nahradniky. Podminkou bude, ze nahradnici splni podminky pro ziskani pred koncem souteze a nekdo z drive prihlasenych ne. Rekla mi, ze upravi ty pravidla a prida tam i toto s tim, ze s temi pod stovku bude pocitano, ale musi pocitat s tim, ze se na ne nemusi dostat, pokud uz pred nimi rozdaji vsechny telefony.
    ... tak snad se to brzy objevi v pravidlech nebo na webu :)
    BLACKSUN
    BLACKSUN --- ---
    NECROMAN: ROTTWEILER: No presne mi napsali ze jsem v prvnich 15ti nad limit a ze me bude o zmenach informovat..
    na to jsem jim prave i ptal, jestli jsou nejaky podminky do kdy je vyradej nebo co.. ale uz neodepsali.. nahodou jsem zahledl z temat co jsem jim posilal, se pak samozrejme nekomu mezi 40. a 100. clovekem objevilo, takze ani nevim jestli ty temata muzu delat nebo co.. uz pres 2 tydny bez odpovedi..
    to mi neprijde ze nestihaji, ale ze na to s*rou... :)
    asi si to nakodim tak jako tak a nejakou chvili pockam s nahranim na apphub..
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NECROMAN: Hustý :) to zrcátko jsem ani nezaznamenal, ačkoliv nevím k čemu bych ho v telefonu měl :)

    Nemáš tůšo jak ten záznam vytáhnout GUID mám, mám GUI isolated storage, ale nedostanu se k tomu Budu muset změnit diktafon, tenhle mi zkomplikoval život :/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CERMINEK: jo, mam par tam drobnych appek - prvni appka pro SMS jizdenky v CR a prvni appka typu Zrcatko na celem WP7 Marketplace :)
    Dnes nebo zitra by mel byt dostupny vetsi update - preklad do 6 jazyku a paradni About page
    http://www.windowsphone.com/en-US/apps/6f5e9ff0-a6da-4fa4-a435-9503f6dd69ba
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NECROMAN: HA tak to ty jsi autor? Tuhle app používám :)

    mno mám app http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/19d702eb-4847-4c24-ba71-7115ca0ad86b a ted jsem nainstaloval http://appamundi.com/products/guiiset/ a nedaří se mi to :/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CERMINEK: je idčko té aplikace, třeba u této mé aplikace je to
    069a274f-50f9-442b-8142-4004a7c31c51
    http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/069a274f-50f9-442b-8142-4004a7c31c51
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NECROMAN: http://appamundi.com/products/guiiset/ našel jse třeba toto... To ale vyžaduje GUID, což předpokládám znamená odemčený telefon co?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CERMINEK: nepotrebujes nic progrmaovat, je tam i desktopova appka, ktera umi pristoupit k datum v tom storage. Jen nevim, zda potrebujes odemceny telefon nebo ne
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NECROMAN: Mno zobrazí ho jen ta aplikace, nikde jinde vidět není, takže asi bude v isolated storage. Jinak Isolated browser tool jako třeba tento http://wp7explorer.codeplex.com/ ? Sice se C#učím, ale nechci se zrovna montovat do softění pro telefon, ještě zase takový frajer nejsem :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CERMINEK: kde mas ten file ulozeny? Pokud je v isolated storage u nejake appky, tak je mozne pouzit isolated storage browser tool, ktery je v SDK a ten file pres to vytahnout.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj.

    Měl bych otázku. Jak dostanu z mobilu file jinak než přes zune nebo SkyDrive? Pošteloval jsem registry, aby se mi telefon zobrazil i v exploreru, ale ani v něm ten file není. Mám app, kterou jsem pořídil záznam, ale ona umí buď file nahrát na DropBox (nepoužívám, nevedu) nebo to umí stáhnout přes nastavení IP, při připojeném USB. To mi ale není moc jasné. Kterou IP tam píšu? Tu co mám přidělenou od providera? USB přeci na IP protokolu nekomunikuje...

    THX
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ono to ten telefon normálně najde, zune hlásí problém - i přes wifinu
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DIM_: no to neni USB právě, já sem zkoušel USB i přes dokynu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam