• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DIM_
    DIM_ --- ---
    BECKOU: Ja bych WP7 uz nekoupil.
    Nicmene kamos prodava asi pul roku starou 800, protoze si poridil 900, tak kdyztak napis.
    Ale WP jako operacni system ma muj palec nahoru, to rozhodne:)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    zdravim, nemam zadnou zkusenost s winphony, ale dost se mi libi lumia 800, myslite, ze ted, kdyz uz jsou venku telefony s w8, to je bude jeste rozumna koupe aby mi telefon nejakou dobu vydrzel a byla rozumna podpora aplikaci apod? a vubec, mate s tim telefonem dobre zkusenosti?...dik :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MALIN: no uvidime, vime, jak to bylo loni s tetheringem :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    já už chci W 7.8 na svůj HTC TITAN... :-((((( Kdy to budeeeeee????
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JOOP: no, uprimne mi WP8 neprijdou jako moc velkej zazrak. 2x se mi brickla nokie, pak se mi jeste sama jednou restartovala do tovarniho nastaveni. Htc nastesti tolik nekravi
    JOOP
    JOOP --- ---
    SIRLOON: Kez by, bohuzel si jeste nejakou dobu budu muset vystacit s WP7.8
    MIRDAJS
    MIRDAJS --- ---
    mam dotaz mam nokii lumii 610 a chci si stahnout z marketplace whatsapp ale porad mi to pise ze je nedostupny marketplace ale rpitom jine aplikace jdou normalne stahnou jde ten pristroj nejak restartovat nebo tak
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KUBIS: cekej dal :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JOOP: kdybys mel WP8, tak ti zatleskam a privitam te v klubu...
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    nejake info o wp78 pro lumia 800? furt cekam a nic nic nic
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    já nepíšu v práci kódy, nedělam design, nepíšu elaboráty - musim řešit většinou věci, co někdo jinej udělal a posílat to dál/vracet/dělat rozhodnutí na základě toho. A protože pracuju přes časový zóny, tak musim využívat veškerej čas, co mam - protože třeba když jedu v šest z práce, tak v americe vstávaj a něco by ještě potřebovali - snažíš se to vyřešit rychle, abys doma nemusel datlovat
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: a opět - nebudu v metru vytahovat noťas, ale chci prostě využít čas - a co mam při ruce? Mobil. Dělam to tam, kde v tu chvíli můžu. Nejvhodnější je sedět v kanclu a psát to tam, jenže to jaksi při cestě dost dobře nejde. Ano, můžu mít tablet, ale zase když pak přestupuješ, tak akorát čekáš, kdo ti to vyrazí z ruky atd atd...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: a co je teda na tom "chytrýho" když vlastně akorát rozvádíš původní koncept telefonu... kdo mluví o "vytváření" mluvim o revizích
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: nevím že bych psal že mam mobil na hraní her. Mobil je u mě hlavně o komunikaci, získávání informací a občasné konzumaci. Dělat běžně na mobilu tabulky a prezentace je pro mě asi nepředstavitelné (když tu existují vhodnější nástroje). Ale každej je nějakej že =)
    NECROMAN: Takže je možné aby mě aplikace na počasí renderovala průběžně jako tapetu informace o počasí?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MAGE: aplikace mohou na lockscreenu ukazovat ikonu s cislem a/nebo kratky text na dva radky a/nebo obrazek na lockscreen, kam je mozne vyrenderovat cokoliv aplikace uzna za vhodne.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: no vidiš, jde to. Můžeš si nechat telefon na svoje whatsapp a hraní her a já si ho necham na svoje
    MAGE
    MAGE --- ---
    NECROMAN: a můžu si třeba už ve WP8 nastavit na lockscreenu výpis upozornění aplikace? Což by se mě hodilo třeba pro ten WhatsApp.
    ADAMFC: IMHO si nemyslím že je mobil na takovou práci vhodný. Na to je podle mě vhodný pravě ten tablet. Třeba u W8 kdy můžeš v "metru" vedle sebe mít ty dvě okna a přepínat mezi nima.
    JOOP
    JOOP --- ---
    Vcera se mi stala zajimava vec. Zniceho nic se mi vypnul telefon a po zapnuti jsem prisel o tydenni historii hovoru a sms. Zbytek se zda byt ok, maily, posledni nainstalovane aplikace atd. Jen ty sms a hovory. Nejspis asi nakej bug custom romky. Nestalo se vam to nekomu?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MAGE: dalo by se cekat, ze to prijde v dalsi verzi WP, byl by to logicky krok po integraci aplikaci s kontakt listem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam