• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    MAGE
    MAGE --- ---
    ETHAN: mas nokii?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAGE: Tohohle jsem si poslechl, zaradoval se, zkusil, vzdal to a napsal sem. Tenhle postup totiž po tom prvním kódu ukáže servisní menu na testování světel a vibrací a tím to končí.
    MAGE
    MAGE --- ---
    PEPPE_LOPEZ
    PEPPE_LOPEZ --- ---
    Zdarvím, koupil jsem si Samsung ATIV S a pokouším se nastavit pracovní email, na serveru nám běží Kerio Connect (Kerio outlook conector v.8) . Neustále mi to vyhazuje chybu 85010001 , neví někdo ?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAGE: Ne, mám normální internet přes optiku, rychlost up i down skvělá. Ale bohužel v posledních asi 14 dnech se několikrát stalo, že někdo tu síť tak zahltil, že to kopalo z online her, případně to lagovalo tak, že se to prostě nedalo hrát. Problém řeší, ale ještě se jim to nepodařilo. V telefonu mám internet bez omezení (haha, ale tak víme, o čem je řeč), takže mě logicky napadlo, že nemusím ve chvíli, kdy se problém objeví, jen sedět se založenýma rukama, ale můžu v klidu hrát dál. Mám ověřené z dřívější doby, že ten telefon to v pohodě utáhne tak, jak je třeba. Jenže ouha, můj nový telefon to neumí. A ten starý je zase příšerný křáp, do kterého se mi nechce přendavat simku a ještě kvůli němu instalovat iTunes, protože bez toho malware nefunguje tethering po kabelu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    ETHAN: to by me docela zajimal ten use case, ty pouzivas mobilni internet v mobile jako hlavni pristup k Internetu pro desktop?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Za sebe můžu jen říct: kéž by to bylo obráceně. Bluetooth jsem nepoužil snad nikdy, ale internet potřebuju skoro celou dobu, co jsem vzhůru.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: chapu nazor, ale nic vic s tim bohuzel ted nenadelame. Vime, jaky je Microsoft moloch a nez se k necemu rozhoupa, tak to docela dlouho trva. WP7 treba neslo posilat nic pres Bluetooth protoze si Microsoft rekl, ze to nikdo uz nepouziva a cloud rulez. A ono ne a uzivatele mu to omlatili o hlavu, a ve WP8 uz to je :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ADAMFC: Zkoušel, nic se nestalo.

    NECROMAN: To je argument jak přímo od výrobce :o) Z pozice uživatele ale není relevantní, kdy co šlo na trh, ale když je to na trhu vedle sebe, tak aby to bylo konkurekceschopné, musí to umět stejné věci (i když tedy třeba v případě UI jinými způsoby).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: WP je tu o dva roky kratsi dobu, nez Android. Jsem si jisty, ze pokud o tuto funkci bude zajem, tak bude pridana:
    Feature Suggestions: Hot (25365 ideas) – Feature Suggestions for Windows Phone
    http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ETHAN: zkousel si pripojit k poci proste? Ja mam takovej pocit, ze u 7.8 mi to proste zacne sosat pres telefon, kdyz mi vylitne net..
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: To problém sice není, ale to už rovnou můžu připíchnout k počítači starý telefon, který to umí a buď přendat simku, nebo mu zapnout wi-fi a i bez simky chytat signál, co pošle 8X, ale přijde mi to dost složité, když už mám telefon a v něm internet a kabel, který mezi ním a počítačem dokáže poslíat data. Narozdíl od místního trolla mám WP rád, ale tohle tedy soudruzi nedotáhli. Pravda, na iPhone taky trvalo leta, než to tam dali, ale ta leta už jsou pryč a dneska to považuju za samozřejmost.

    I tak ale díky za odpověď, v nouzi na něco takového možná dojde.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    lol
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: sdileni Internetu z mobilu funguje jen pres WiFi, pokud vim, ale neni zas takovy problem koupit si za par stovek USB WiFi modem
    D-Link DWA-123 | Alza.cz
    http://www.alza.cz/d-link-dwa-123-d289481.htm
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Mám HTC 8X a snažím se využít jeho internetové připojení na PC. Našel jsem tethering přes wi-fi, ale stolní PC nemá wi-fi kartu, takže i kdyby to nakrásně fungovalo, je to na nic. Potřebuju to přes USB. Rychlé googlefu takhle po půlnoci odhalilo jen informaci o tom, že je to vázané na toho, od koho mám telefon, ale jednak tohle odpovídají na těch fórech snad výhradně obyvatelům USA a jednak já koupil telefon prostě od HTC a nijak to nesouvisí s tím, čí SIM kartu do toho strčím. Existuje pro to nějaké řešení? HTC se tváří, že k tomu telefonu nemá žádný software ke stažení, aplikace Windows Phone pro Windows 8 v sobě taky nic takového nemá, nebo jsem to nenašel. Předem díky za případnou radu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nekdo vite o nejakem rozumnem prehravaci hudby? Stve me ze standardni Nokiacky nepodporuje slozky a nejsem si jisty jestli muzu tvorit seznamy bez zune...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Paradni UX review materialy pro interni MS WP aplikace: http://blogs.msdn.com/b/wpukcoe/ odkaz "WPDPS Document Pack"
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sakra tak ctu ze by to mohlo mit neco spolecneho s SD kartou class10
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nevite nekdo proc mi obcas nejde zkopirovat pisnicka na sd kartu? Mam Lumii 820 a obcas mi to napise "Zarizeni prestalo odpovidat a nebo bylo odpojeno" Vetsinou kdyz menim atributy pisnicky (album a tak)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pomozte hlasovat pro integraci Search Contractu u WP8
    Windows 8 like Search Contract for Search Button – Dev Feedback on Windows Phone Development
    http://wpdev.uservoice.com/forums/110705-dev-platform/suggestions/3353787-windows-8-like-search-contract-for-search-button
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam