CRAZY_IVAN: vysvetleni nize, vsem ostatnim se omlouvam za obsahlejsi prispevek, slibuji uz koncim :)
Ve schrance na centrum.cz mam zrizeno x slozek, kam mi schranka dle prednastavenych filtru rovnou tridi doslou postu. (viz.
obrazek)
Do inboxu - prichozi, mi tedy chodi jen cast posty, posta napr. od zeny, rodiny, projektu, spravovanych webu apod. se mi okamzite tridi do prislusne slozky (tj. nepouzivam je jako archiv, kam by si je musel tridit sam, jak mi tu nekdo radil, ale ty slozky se plni automaticky a okamzite)
Stara symbianova Nokia E52 defakto neresila, do ktere slozky co prislo, proste jakoukoli doslou zpravu mi okamzite zobrazovala ve svym klientovi.
Bohuzel Lumie 620 - resp. jeji klient, mi na lockscreenu + ve slozce VSE , zobrazuje POUZE MAILY DOSLE do složky PŘÍCHOZÍ. Pokud se chci dozvedet, co prislo do ostatních složek, tak tam musím zabrousit manuálně přes ZOBRAZIT VSECHNY SLOZKY a kliknutím na příslušnou složku.
Což je vyloženě naprd.
Proto jsem se tady ptal, jak prinuti e-klienta, aby mi na lockscreen + do slozky vse daval postu ze vsech slozek. A jelikoz zatim mi nikdo nerekl konkretne co kde mam nastavit, aby to fungovalo, tak sem si dal na centrum jeste jeden filtr, a to ze kopie VSECH prichozich sprav se presmerovavaji na HOTMAIL do jedné, příchozí složky. Pro mobil mi to takhle vyhovuje, na kompu používám klasicky centrum-prip. live mail s imap4.
Tak proto
A samorejme - pokud mi nekdo rekne, ze sem lama a že tohle se dá vyřešit uplně krásně jednoduše bez přesměrování na hotmail, tj. prostě stačí zmáčknout ... a .... (aniž bych musel cokoli měnit na svém stylu používaní mailu), pak mu patří muj obrovskej dík a velkej palec nakonec :)