• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MRAKY: Bavime se o muzice a prehravaci muziky. Ne o obecnejch datech
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ADAMFC: no ta schazejici adresarova struktura je imh dost handikep pro vetsi rozsireni wp.. zatim efektivnejsi zpusob ukladani obecnych dat jsem nenasel. a co sleduju v diskuzich, tak dost lidi ma stejny problem.
    kdyz se prepnu do modu geek, tak je to super zkusit nove veci. ale kdyz v realu mam uz hotovou strukturu dat z minula ( rekneme zpatky 10 let - coz ted mam) a predstavit si, ze bych musel ztravit nejaky cas importovanim/modifikovanim ... ee. navic zatim adresare jsou snad jediny zpusob, ktery pretrval od jeho vymysleni.

    zlaty synology jak tu psal mage
    TWARR
    TWARR --- ---
    takze 14 ;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAMFC: ignore
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PSYSBEE: 29. Ja se te chtel zeptat na to samy, protoze musis mit mraky volnyho casu na reseni takovejch volovin
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAMFC: kolik ti je? 20? 25 maximalne?? To by vysvetlilo mnohe..
    Hele koncim debatu, pis si co chces, ja uz tvoje zbytecny "rady " a soudy nepotrebuju, snad jen mala overena rada pro tebe na zaver :


    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Sorry, to minuly zverstvo byly emaily
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PSYSBEE: No co ti na to mam rikat? Kdyz mas system debil temer ve vsem (viz kalendar), tak se ti tezko pomaha. Mozna by sis mel koupit drojda, abys tam moh mit slozky jak z M602.
    MAGE
    MAGE --- ---
    PSYSBEE: tip je dobrej, ale pokud nemas Synology NAS tak ti to stejne bude k nicemu =) podle me tam adresarova struktura funguje hlavne proto ze ty adresare jsou na tom NASu a ne na WP telefonu.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAMFC,ADAMFC,ADAMFC: bez komentare, snad jen, ze informacni hodnota tvych prispveku nula a cely bych to shrnul, ze "truth is out there.. "
    over

    MAGE: diky za tip, stahnu, vyzkousim..
    btw: ten streaming zni zajimave, zel online reseni pro me nejsou idealni, protoze dost casto se pohybuju v mistech se spatnym signalem, takze celkove jsem priznivec offline reseni, ktery fungujou vzdy i bez signalu..
    MAGE
    MAGE --- ---
    PSYSBEE: doba je jinde, je to práce navíc ale nese své ovoce. Poslední krok co teď dělám je že hudbu přesouvám do NASu a do telefonu ji streamuju. BTW DS audio umí složky =)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    S cimloliv prijdes, tak si klepu na celo, proc si to delas tak slozity. Co delas za praci, prosim te?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PSYSBEE: Jinak reknes "katalogizovanou hudbu" a davas to do slozek. Ja mam vsechno ve slozkach, podle zanru, dat vydani alb a vsechno mam stejne otagovany a facha to napric platformama. Nevim, co je na tom "pro debily", spis to "pro debily" mas ty, kdyz to jen frkas do slozek
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PSYSBEE: No takze si linej delat poradek a svadis to na telefon :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAMFC: mam to jako ruzne podslozky hlavni slozky hudba - psytrance sety, proggy, electroswing, psybreaks, ghettofunk atd.. Hodne z nich nema v ID3 nic nebo jen neco povsechne.. (nektere styly - napr. ghettofunk ci psybreaks to ani nezna..
    Hudbu do lumie prenasim pres pruzkumnika na kartu primo do slozky music, kde si chci udelat podslozky (stejne jako to mam na PC) a potrebuju neco, co s tim umi normalne pracovat stejne jako na PC.

    MAGE: ano, to je reseni, ale dalsi ukony navic..

    Ale jak vidim, asi to vzdam - proste zarizeni jsou delane cim dal vic "pro debily" a my dinousari, co na katalogizovani hudby pouzivaj dosovskou adresarovou strukturu a Total Comandeer v barvach M602, jsou nejspis odsouzeni k vyhynuti.. :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: Bud seznamy stop, nebo pokud to mas vylozene jako svoje album mixu be slozce, tak napises "various artists", nazev alba "mix cehokoliv" a u pisnicek si nechas puvodniho composera a je to
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PSYSBEE: Mam to stejne a styl (genre) samozrejme je - jakej chces. Proto to nechapu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    NECROMAN: seznamy stop, seznamy stop, seznamy stop
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: s tagy je akorat problem, ze je dost tezke pak poslouchat nejake vybery nebo mixy, pokud je vsechny neotagujes jako nejake virtualni album. Playlisty m3u a podobne tipuji WP8 neumi
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAMFC: co kutim? Z kapelama problem asi nemam, zel z velky casti je moje sbirka zalozena na mixech (setech), mashupeh ad., ktery mam serazeny ve slozkach podle stylu, kterej v ID3 tagu vetsinou neni.
    VECTOR: diky, mrknu

    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Ja fakt nechapu, co s tim kutite. Ty tagy jsou naprosto idealni a pracujou napric platformama. Kdyz si v tom udelate jednou poradek, tak je navzdycky klid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam