• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: update kabelem neni standardni pro koncove uzivatele, ale jen pro servisy, pokud myslis Nokia Care Suite. OTA updaty jsou standardni a tam se o data neprichazi.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: protoze kdyz delam update kabelem, tak se vymaze. Takze premyslim, jestli cekat na Amber nez bude OTA, nebo to nainstalovat tim oficialnim nokia updaterem, kterej to vymaze
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: ne, proc by mel? je to regulerni update.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, viděl jsem, že někdo používá aplikaci, která umožní nastavit obrazový poměr stran a ohniskovou vzdálenost. Neznáte někdo název? Je i obdobná apliakce pro Windows Phone 8... a celkově bych měl otázku na aplikace Android vs. Windows Phone 8 , jelikož mám vybraný nový mobilní telefon, který je Win Phone 8.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    prosim vas, kdo uz aktualizoval na Amber prirozenou cestou (OTA) - prijde clovek o uzivatelska data?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: tam je problem v absenci low-endu s WP. Ted se chytly ty L520 atp. a jakmile bude rust podil, bude vic aplikaci, bude to automaticky mnohem atraktivnejsi. Podle me je to na dobry ceste.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: povime si za tri roky :)
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: můžeš mít sebelepší recenze ale když nemáš prodeje tak je ti to prd platné. To samé tu máme s WP, opět dobré (podplacené?) recenze jak na systém tak na Nokia telefony, ale prodeje jsou slabé.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: Microsoft umi delat dobre produkty, ale neumi je prodat tak dobre, jako treba Apple, na tom se celkem schodneme. Ono uz principu pokud ma neco v nazvu Microsoft nebo Windows, tak to nemuze byt cool, kdezto Apple... :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MRAKY: MS neumi ridit rozvoj svejch produktu? Office, SQL Server, .NET... To je jeden pohrbenej produkt za druhym. Well done!

    MAGE: mel si nekdy v ruce Zune? To bylo asi milionkrat lepsi zarizeni, nez ipod, jenze to nemelo hype a celej ten store za prdeli.

    Kin mel pozitivni recenze, jenze ho MS odstrelil kvuli vyvoji WP (pro kterej byl, svete div se, predlohou Zune soft)
    MAGE
    MAGE --- ---
    NECROMAN: Kin byl neco jako Zune =) MS se snaží být tak moc Applem+Google až na to pojde...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pro zajimavost, posledni firma vyrabejici mobily, kterou Microsoft koupil, stala pozdeji za mobilem Kin, komu to neco rika :)
    MAGE
    MAGE --- ---
    SIRLOON: ano MS ma dokone vlastni herni studia, ale to by asi musel uzavrit WP stejne jako Apple aby se mohl zarucit za HW a vzniklo by neco jako PSP co umi telefonovat. Ale o tom pochybuji.
    MAGE
    MAGE --- ---
    MRAKY: ja to vubec nevidim pozitivne, teda pro MS =)
    prodej PC klesa, lide cim dal vice vyuzivaji mobily a tablety kde MS nemuze prorazit a je i velka sance ze si to rozhodi s novym xboxem. MS chce byt vsude a nakonec neni nikde poradne a tezi jen z minulosti.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MAGE: samozrejme sem nemyslel vylozene jmeno ngage, ale jakoukoliv mobilni herni platformu
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MAGE: rekl jsem jen svuj nazor. nejsem vedma co predvida budoucnost ;) mozna mas pravdu a bude to pozitivni...

    ale s produkty od microsoftu delam radu let ( at uz jako uzivatel, nebo vyvojar) a microsoft zrovna nevynika schopnosti udrzet vyvoj produktu. jdou mu spise aktivity typu rebranding, nebo vendor lock

    navic ja bych nerekl, ze tenhle nakup je neco co by MS opravdu chtel. jelikoz je soucasti dohody i okamzita financni injekce do nokie od MS, tak muze jit o zachranu nokie pred kompletnim kolapsem
    MAGE
    MAGE --- ---
    MRAKY: Pokud bude mit jeden produkt tak ano (Xbox) ale to by musel jit cestou Applu to je jeden max dva telefony. Coz je uuuuplne opacny pristup nez ma Nokie = mrte telefonu v kterych se clovek ztraci.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NECROMAN: ze microsoft nikdy nebyl schopen poradne ridit rozvoj svych produktu. kazdopadne budou velika ocekavani a vira v zazraky :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MAGE: Zrovna jsem to psal. On ten Xbox asi i víc táhne.
    MAGE
    MAGE --- ---
    SIRLOON: to už by spíš MS použil svoji značku Xbox než Ngage ne?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DAN_F: a co je jinak nokie posledni 3 roky? :) neprijde mi, ze by byla az tak na vysi :) a pokud by chtel MS prorazit s WP8 jako herni platformou, tak chyby co udelala Nokie s Ngage a Zune by mu mohly pomoc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam