• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HAWLIS: když stahuješ a vypne se obrazovka, tak wifi jede dal.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    btw wifi je vypnuta, kdyz je vypnuty display? tedko sem doinstaloval nejakou aktualizaci a vidim hodiny i kdyz je vypnuty display (coz se mi libi) - takze v tomhle stavu nejede wifi?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    BLACSTER: ja tedko vydrezel den a půl.. první den jsem testoval všechno a měl jsem telefon nonstop v ruce.. mam pocite, ze nejvic tomu dala gpska, mapy...
    az nebudu mit v planu dalsi dva dny nic extra dulezityho, zejmena večer kdy sem mimo dum a nemam u sebe nabijecku, tak proste nabiju, rano vytahnu a zkusim do kdy pojede nadoraz, kdyz ji budu pouzivat, anizbych se nijak omezoval..

    SKIX28NZ: jj to je fajn.. asi zakoupim.
    BLACSTER
    BLACSTER --- ---
    Nevím co přesně s tou 920kou děláš, ale ja nemam problém vydržet na jedno nabití 2-3 dny. Volám, píšu, mailuju a vše možné, wifi mam zaplé pořád (při vyplém dyspleji se vypína automaticky)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Ty baterie sou fakt hell..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HAWLIS: to nejsi sam .. udaj 5-6 dni provozu na jedno nabiti - coz byl celkem prumerna doba vydrze my predchozi Nokie E52 - mi dneska prijde uplne nerealnej a ze si ho cucam sam pred sebou z prstu.. :) (dneska N620)
    Jinak ja se dostavam na maximalne 2 dny vydrze a to za cenu toho, ze mam skoro furt povypinany kde co (vcetne WiFi (pouzivam HSDPA), BT, GPS, snizenej jas, vyply aktualizace a synchro mailu jednou za 30 minut)

    - na druhou stranu mi ale tahle cihla prinesla spoustu veci, o kterych sem si mohl na malym displeji a uzavrenym pomalym Symbianu nechat jenom zdat, takze uz sem to nejak prestal resit a beru to jako nutne zlo..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAGE: nic to nemeni na tom, ze bych proste cekal vetsi vydrz a ze me celkove nizka vydrz baterii smartphonu sere..
    MAGE
    MAGE --- ---
    HAWLIS: Ano, ale dle technickych parametru ma o polovinu vyssi rozliseni, dvoj jadro na 1500MHz oproti jedno jadru na 400MHz a rychlejsi grafiku. Takze lol.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAGE: tak nevim co presne je na tom "lol"... 710 vydrzela cely den a baterka v 920 je dle technickych parametrů výrazně kapacitnější, takže jsem čekal, že by mohla vydržet vo něco dýl.. spíš mě to mrzí, než že bych nad tim brečel.. a nahradní baterka byl spíš plán právě když sem měl 710 a zacalo me srat jak nic nevydrzi..

    ale jinak jsem maximálně spokojenej.
    MAGE
    MAGE --- ---
    HAWLIS: lol brecis ze ti smartphone vydrzi cely pracovni den? =D Pokud uz ses ochoten tahat sebou nahradni baterku tak si rovnou kup power banku. Je universalni a muzes si vybrat primo dle svych potreb.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DIM_: 6350 ,) pořízeno předevčírem.

    ztratil jsem 710, tak jsem zasedl k netu a pátral, 920 mi přisla prostě nejlepší... má to všechno co chci a je to o dve třetiny levnější než nejnovější modely, který zase tak moc navíc nemaj..

    akorát ta baterka.. jak vám vydrží dlouho? bez battery saveru, s datama a používání (ne uplně pořád) celkem dost.. a doufal jsem, ze dá aspon dva dny, ale hovno. vytahnu ráno v osm z nabíječky a večer v jedenáct je mrtvo a musim znova na drát... a to ani ta baterky nejde vymenit, takže plány s náhradní nabitou v kapse jsou mimo....
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Microsoft prave zacal vypoustet GDR3 update vetsine uzivatelum. Dokonce i muj telefon s Developer Preview GDR3 dostal nejaky novy update.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    ADAMFC: díky za reference. Tak jsem to nakonec objednal :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IFEELGOOD: mam, super funguje. Mam 925, používam na dobíjení kryt, fachá super (na 920 ho nepotřebuješ, proto je tak těžká) Navíc má v sobě ten držák NFC, který zapne automaticky auto mód.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    VECTOR: to vypadá no :)

    Jen si nejsem jistý, na Lumii 920 není třeba dokupovat zadní kryt pro bezdrátové nabíjení , (tj. jak u lumie 720) ?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    IFEELGOOD: No zrovna ten CR-200 vypadá skvěle co se týče funkčnosti ;)
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Zdravím, máte zkušenosti/tipy na držáky do auta na Lumii 920?
    Potřebuji rychle něco do konce týdne koupit. Koukám na oficiální nokia držák CR-200, ale moc se mi nechce kupovat držák do auta za 2000 .T edy pokud s ním zde nemáte někdo awesome zkušenosti. Jinak by měl snad větší cenu než moje auto :) (Ford Ka)
    DIM_
    DIM_ --- ---
    Resil jste nekdo vypadavani signalu na 920 po poslednim updatu?
    Proste neni signal, ale jinak vse OK.. peknej ojeb, pekne nepravidelne.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    PSYSBEE: Zobrazuje se zcela OK :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam