DAN_F: o, tak to dekuji. zajimavé počtení. ve finale mi zase vychazi, ze L920 je proste pro me lepsi.. desing a vaha mi nevadi. co by mi vadilo, jsou "fleky a mapy" na černé. i když si toho ze začátku člověk nevšimne.. uměl bych si to přirovnat ke zkušensoti z řízení auta - Discovery 3.. Dokud jsem si nevsiml, že na přednim skle jsou neznatelné proužky (nevim ani jestli vyhrivani, nebo bezpcnostni opatreni nebo co), tak pohoda, ale jednou jsem si toho nejak vsiml a od te doby se nemuzu zbavit pocitu, že vidim ven hůř a dlouho ty proužky vnímám... tohle bude podobny.
ad bezdratove nabijeni - kdyz jsem si L920 pořizoval, tak me to nijak neovlivnilo v rozhodovani. nepouzivam to a strcit kabel do telefonu mi problem nedela i kdyz jsem na mol.. a kdyz jsem tak moc, ze to neudelam, pravdepodobne nebudu potrebovat druhej den vstavat nekam brzo a min nabito.. ))
kdyz byly prvni reklamy na L920 a to nabijeni bezdratovy, rikal jsem si, ze by to bylo dobry, kdyby se telefon nabijel na vetsi vzdalenost.. nejakej ten metřík. pak by stacilo mit v kanclu/hospode/aute/vlaku/etc nabijecku a vsichni by se mohli nabijet na dalku ))
ad nabijeni - u starsich telefonu se rikalo, ze je třeba je vzdy uplne vybit a pak zcela nabit, aby se baterka neposkozovala.. jak to je dnes? kdyz to clovek porad strka do kompu, na bezdratove nabijecky atp... nekurvi se tim beterka?