• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Dik za tip. Uz se to skoro blizi me představě o prehravaci. Akorát to ma velký minus za prostredi při prehravani. Neaktualizuje se například to, co zrovna hraje za song.
    Defaultní player je v pohodě, ale chtěl bych aby četl složky a ne tagy... Jedna ze starších verzi WP to mela..
    Existuje neco co by splnilo moji představu?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    DO_IT: Folder Play & pro .flac soubory Flac Player SD
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DO_IT: jo, posloucham ted audio knihy a tak preskakovani v ramci " songu" je pro me dostdulezite, zatim jsem stahla dva a umi to jen ten defaultni..
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    ESY: pouzival jsem ho, ale z nejakeho duvodu proste nechtel prehrat par alb, vzdy jen spadnul a hodilo me to na uvodni obrazovku menu. Nebylo to par konkretnich alb, ale zcela nahodnych. Stahnul jsem si prvni nejlepe hodnocenej, Cool Music Player, ale je trochu meh. Hlavne to trochu nezvlada alba s Various Artists + nejde u pisni preskocit na urcitou cast, coz treba u dlouhych setu muze byt problem
    ESY
    ESY --- ---
    DO_IT: ten defaultni :D
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    asi se to tu uz resilo, ale jaky pouzivate mp3 prehravac?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HAWLIS: apka pro iOS je davno....
    P19
    P19 --- ---
    DAN_F: Jako že je appka pro Meego, ale není pro Windows Phone? To je teda ostuda! :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    CERMINEK: Dokonce existuje i aplikace pro Meego Harmattan (Nokia N9) !)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    P19: někde se koukni na funkcionalitu nyxdroida (app pro android) umí primárně základní věci, což je 90% toho co userovi přes mobil stačí, je rychlá, fakt přehledná a... celkově kvalitní. Jedinej její problém je že tvůrce app je psychopat :)) - myslím, ale že jeho app může bejt dobrá inspirace....


    jinak mě by zejtra měla přijít 730DS, tak kdyby pak měl někdo zájem o info, tak se ozvěte.... ale nečekám nějaký extra změny oproti 630DS - jen kvalitnější fotak a... jsem zvědav na WP8.1.1
    MAZA
    MAZA --- ---
    P19
    P19 --- ---
    CERMINEK: Aha. No já bych za takovou appku byl taky rád - a umím to, ale funkcionalita Nyxu je docela rozsáhlá, takže se mi do toho zas nechce. Podle mě je to tak na dva týdny práce...

    HAWLIS: API je prostě místo, kam se s aplikací napíchnu a budu moc získávat/posílat data z/do Nyxu.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    CERMINEK: španělská vesnice ,)) jojo, já s tim taky nemam zásadní problém, celkem mi to vyhovuje, jen by se mi líbilo mít v kapse nějaký notifikace a treba nyx messanger..

    P19: sice nevim co přesně to je (jen pár wiki vět jsem teďko stihl) ale když jede nyxí appka pro android a tedko nyx vytvořil i pro iOS, tak bych si tip, že ano...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    P19: po dohodě s nyxem by mohlo mít..na iVěci a Android nyxx appka běhá
    P19
    P19 --- ---
    HAWLIS: Nyx má někde nějaký API?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HAWLIS: pokud se rychle naučíč C# a SDK pro WP, tak by ta šance teoreticky být mohla.. na druhou stranu mě bohatě vystačuje responzivita webové verze nyxu a to vejrám na HTC Radar s 3.8" displejem....
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    a btw - už se nikdo dlouho nezeptal.... co nějaká nyx appka pro WP? dělá na tom někdo?
    napadlo mě, že bych se o něco mohl pokusit, ale nemam nejmenší tušení, jestli jako člověk s nulovou (nebo jeste mensi, spíš zápornou) zkušeností s psaním a programováním mám alepsoň minimální šanci, že něco použitelnýho stvořim... mám?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pane jo, chvilku sem nevlezu a 250+ .)

    víte pls někdo jak to je s Windows (phone) 10? moc jsem o tom nenasel, tak nevim zda je má doměnka správná. Tedy - domnívám se správně, že W10 bude jednotnej systém pro všechny windowsácký zařízení? Jak to bude vypadat u telefonů?
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    PIKAPRD: mám 920 (osobní) a 925 (služební). Mám speciální limitovanou edici 920 která vydrží na baterce max 5 hodin, i když si s tím telefonem jen trochu hraju. 925 nabíjím jednou za dva dny. Dřív mi u 920 vyhovovalo jak je robustní a těžká, teď mě přímo sere. 925 má hezčí zpracování, display a hliníkový rámeček! Do 920 bych už nikdy nešel, 925 klidně znovu. Absence bezdrátového nabíjení u 925 mi nevadí, protože můj originál nokia carholder ( http://www.alza.cz/nokia-cr-201-d514387.htm?IDP=2219 ) se v létě z okna odlepil a zkroutil.
    cca pred 3 týdny jsem si na jedné konferenci hrál se všema novýma x30 řadama (630, 930 atd) a teda 930 vypadá pěkně, ale je to zase o kus větší pádlo než 920. Můj sen, mít WP 8.1, nabušený hardwar a velikost zhruba max jako iphone 4 - 5 (nebo i menší) se asi nikdy nestane.
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    PIKAPRD: Já 925 mám, problém se signálem mám tak maximálně v celokovovym výtahu. 16 GB není moc, ale záleží na používání telefonu. Hraju na něm už minimálně, takže tam hry skoro nemám. Teď tam mám asi 2GB místa ještě. Jednou za pár měsícu promažu zbytečný fotky, případně odinstaluju sem tam nějakou appku a jsem v pohodě.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PIKAPRD: Sezenes ji i mimo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam