• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Jeste 4 poznatky.
    1) nevidel sem zatim resuming dialog
    2) kurzorove sipky na klevesnici jsou super na korekce atd.
    3) ted se mi sam od sebe restartoval telefon
    4) psani obcas laguje a kdyz pisu na novy radek tak druhy znak ztratim focus na formularove okno a musim ho nakliknout znovu

jo a nevim jak nebo tu nejsou nove office / outlook. V peaxi je tu jen:
    nove settings
    nove action center
    nova gallery na obrazky

celkove vzato tenhle build zase takovej zazrak neni
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STEMBUS: Vole, ja to delam kvuli baterce. Navic nechci byt porad online
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MOPIK: kdo nemá neomezená data, nezaslouží si v dnešní době smartphone!! :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: Stalo se :)
    NECROMAN: Neni, bohuzel. Pouzivam microsofti cellular data, ale je to jen link do prislusnych nastaveni.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MOPIK: moznost zapinat mobilni data je uz ve WP8.1 GDR1, v tom Windows 10 buildu neni?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Reportuj Microsoftu! ;)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak , krome toho ze animace jsou nechutne cukane ( oproti 8.1 ) a nejde schovavat virtualni ovladani , jsou zde tyto issue : http://www.windowscentral.com/here-are-known-issues-and-workarounds-windows-10-phone-preview

moc casu sem na to zatim nemel , jen se mi 730 aktualizovala na 8.1 vyssi verzi a pak 10 preview .. co me fakt vadi , ze tam porad neni v notifikacich moznost vypinat a zapinat mobilni data .. a taky to rozsirene menu cukane vyjizdi a zajizdi.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    Funguje nekomu Microsoft Authenticator? nefunguje mi pak ten vygenerovanej kod:/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Az to nekdo nainstalujete, kdo mate navic odemceny telefon pro vyvoj, mohli byste mi prosim napsat? Potreboval bych otestovat jednu appku, dik :)
    Ja mam Lumii 1520 a pro to zatim beta neni dostupna.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WP10 je tostupny jako Techincal Preview, zatim jen pro par modelu:
    Announcing the first build of Windows 10 Technical Preview for Phones
    http://blogs.windows.com/...announcing-the-first-build-of-windows-10-technical-preview-for-phones-2/
    Lumia 630 Lumia 638
    Lumia 635 Lumia 730
    Lumia 636 Lumia 830
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak co hosi :) kdo to prubne jako prvni?

RENDALF
    RENDALF --- ---
    HAWLIS: jo, mam to stejne. Nainstalovan Denim 8.10.14226.359, po privitani me to hodilo na stanku Cyan, ktera je nedostupna:)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    RENDALF:
    Lumia Denim update begins its rollout to Lumia 1020 and 925 in Europe | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/lumia-denim-update-now-rolling-out-lumia-1020-and-925-devices
    BOPA
    BOPA --- ---
    ELHO_CID: já jsem nějak markantně nepocítil.... skoro všechnomi přijde stejné a rychlost taky.... ale mám to teprve pár hodin.... ale nevšiml jsem si zatím ničeho zásadního...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    jinak zajimavý je, ze mi to hodilo notifikaci "welcome to denim" a otevrenim me to hodilo na web microsoftu pod linkem ........cyan-update/ a titulkem stránka neni dostupná....
    RENDALF: zkus pls jestli to udela taky tobe.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    RENDALF: no evidentně ano.. já měl za to, jsem ho instaloval už dřív a tím pádem jsem to nijak neresil, ale doslo mi, ze jsem to instaloval na 520, kterou máme doma a když jsem se o Denim dozvedel, slo info že je update uvolněnej zatim jen pro tyhle stroje.. takze sem to tam hned stahl. a proto jsem vcera byl zmatenej - na svoji 925 mi to nabídlo instalaci az vcera..
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    RENDALF: tak uz to asi sosam
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    HAWLIS: Denim je uz ofiko update na 925?
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    ja pocitil tak ze mi prestal ostrit fotak :D jinak mi prislo ze se to cely trošku zrychlilo + super je ze muzu vypnout/zapnout data rovnou z vysuvne listy... jen tak dal wp
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Jsem zvědavý, jestli ten Denim v L1020 nějak pocítím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam