• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ROMANICAK: absolutne nechapu, proc by tohle nekdo dobrovolne podnikal. Ten build za to nestoji a toho casu ztraceneho pro nic zatim , mi prijde az lito :) pockal bych si az telefony budou podporovat, mozna do te doby vydaji neco co se da povazovat na Preview
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Návod: Instalace Windows 10 do chytrého telefonu | cdr.cz
    http://cdr.cz/clanek/navod-instalace-windows-10-do-chytreho-telefonu
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ACID: Pořídit si smartphone a pak ho používat bez propojených cloudových služeb je dost divný. V podstatě pak nedostaneš to pohodlí a služby co sis zaplatil.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    ACID: tak to si porid i nejaky disky do raidu, co kdyby nejakej odesel...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    ADAMFC: Diky za odpoved, jde zpátky tam odkud přišla...
    ACID
    ACID --- ---
    DAN_F: Opatrnost, paranoia, zdravý rozum.. Vyber si :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ACID: Jsem jen zvědavý - proč to nemíníš dávat do cloudu?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    SWAMP_ASS: nic takovýho se mi za dva roky nestalo
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Prosim o pomoc, včera jsem zakoupil L925 a dnes jsem zjistil, ze krycí sklo cocky není uplne napevno, pod krytem se trochu vrtí a jde i jemne primacknout, to asi není uplne chtene?!
    ACID
    ACID --- ---
    ELHO_CID: stazeni fotek, zalohovani kontaktu a dat z aplikaci? Na cloud davat tyhle data neminim.. Pokud by fungovalo mass storage, tak staci jen ty kontakty a data aplikaci..
    BOPA
    BOPA --- ---
    ACID: XP nemám nikde při ruce

ELHO_CID: ta vlatsní synchronizace mi fcelku vyhovovala - jakmile připojím TLF k PC, stáhne s emi všechno samo do předvolených složek... nemusím řešit co jsme už stáhnul, co ne, otvírat nějaké managery a kopírovat.... :-)

Asi jsem v tomto směru moc pohodlný :-))))
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Spíš bych se ptal na co potřebuješ nějaký soft. Jediné na co je nutný soft je návrat k aktuální verzi když tě přestane bavit developer preview.
    ACID
    ACID --- ---
    BOPA: blby dotaz: na XP to jede?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Windows Phone 8.1 GDR2 bude
    Windows Phone 8.1 GDR2 confirmed in Microsoft docs, supports video conferencing | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/windows-phone-81-gdr2-confirmed-microsoft-docs
    BOPA
    BOPA --- ---
    ACID: Aplikace Windows Phone... Buď do Metra a nebo i pro DEsktop verzi... Zatím vše funguje, je jsem chtěl změnit tu složku, co jsem si prvně nastavil a nemohu to najít.. A v Zune (když jsem měl WP7.5) jse to v nastavení našel :-)
    ACID
    ACID --- ---
    Co je ted aktualni soft pro Lumie? Zune uz je predpokladam pase..
    BOPA
    BOPA --- ---
    Zdarec
    už 2 dny hledám a nemohu najít - a určitě to bude jednoduché a na první pohled jasné...
    WP 8.1
    Windows 8.1
    chci si změnit složku pro synchro fotek, hudby, apod... Dá se to nějak rozumně ?? a nebo musím dát zapomenout telefon a pak ho jakoby znovu napárovat?? To fakt nejde jenom změnit složku??
    V Zune, mám pocit, to šlo.. Tady jsem na to prostě nepřišel. Jsem asi TOTAL LAMA :-)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    SHITTIE: hele ono se jen nezmizi ten baner z predchoziho zadani ,ale macknutim na pozici kde je mi to potvrdit slo.

Jinak FB sem vyresil, ona ta aplikace pri synchronizaci spadla , tak sem to nastaveni o propojeni vypnul a zapnul a proslo to :) Skype se proste dosynchronizoval za behu.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    MOPIK: toho jsem si nevsiml. ten build jsem pred tim technical preview mel nejaky dva tydny taky. vsechno v pohode, jen me tam stvalo, ze pote co zadam pin k prvni simce, nejde potvrdit pin k druhe, proste tam chybelo tlacitko "zadat". takze jsem musel z toho vylezt a zadat ho z menu nastaveni sim :)) ale signal na prvni simce se mi drzel v pohode. na druhe teda ne, ale to je ciste otresnym pokrytim vodafonu u nas v praci - android mi delaval to samy.

MOPIK: neni to jen zapnutej filtr na kontakty s cislama?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Jeste jedna vec mi neni jasna. Co ovlivnuje natazeni kontaktu do people aplikace? Chybi mi tam nejake kontakty z fb napr. Nebo ze skype. Ale jen nejake. Mate s tim zkusenost?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STEMBUS SHITTIE coz me privadi jeste k jedne myslence, vyuzil sem insideru k tomu abych si nainstaloval ten neoficialni upgrade na L730 ( os version : 8.10.14219.341 , firmware : 20040.00005.14391.36002 ) a krome ikony na odpojovani/pripojovani dat mi prestal kolisat signal na prvni simce , stava se vam to taky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam