• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Firmy jsou konzervativní. My například byli na Win2000 do roku 2005 a na WinXP asi tak do předloňska. Novější systémy se instalovaly jen na testovací stroje kde bylo potřeba ověřit kompatibilitu našich výtvorů s novýma oknama.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: ono uprime, nez si nekde dovoli ( myslim ve firmach ) prejitna w10 , bude to stejne chvilku trvat a dokud MS nenarovna informace o verzich a cenach do budoucna tak uz tuplem ne. Uz takhle udelali bordel v Windows 10 mobile / enterprise atd. uprime doma se na to tesim :) v praci ne
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Tak ono to hlavně vypadá že nepůjdou ven společně s "desktopovymi" Windows, tak snad budou mít dost času je doladit.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PSYSBEE: moc nechapu z ceho usuzujes ze tezke pruser ? btw pripravil bych se na to ze system bude doladovanej za behu :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    NECROMAN: teda ty mobilni W10, zatim vypadaj jako tezké pruse. , bohuzel jak uz tady nekdo psal v obdobnem duchu - tak do roka budu potrebovat nahradu za svoji L620, Android nebo iOS mi nesmi do telefonu, takze nezbyva nez doufat, ze se v mrkvosoftu pochlapi a udelaj z mobilnich desitek plne funkcni a vychytanej system.. Do ty doby bude muset L620 s 8.1 vydrzet, pijaněér...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Funkce jedním prstem? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Podivna věc, co někdo odhalil - na Windows 10 pokud zmačknete 3x za sebou současně Volume Up a Down, tak počítač pípne a blikne displej. To samé se děje i na telefonu s Windows 10. Asi nikdo nevíte, o co jde?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STARE_CASY: Za tu cenu bych to asi risknul a objednal někde venku. Hlavně si ale zjisti jestli podporuje stejné LTE frekvence jako používají CZ operátoři.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DAN_F: Díky. Takže nemá smysl na nějaký model zatím čekat, když potřebuji koupit nový telefon během nejbližší doby.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STARE_CASY: Nevím o něm. 640 DS LTE je pokud vím první, ale není oficiálně pro zdejší trh.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Netušíte, jestli už lze v ČR koupit dvousimkový windows phone s LTE? Koukal jsem, že existuje verze Lumia 640 Dual Sim LTE, ale v žádném české shopu jsem ji neviděl. Existuje ještě nějaký jiný model, který by byl dostupný?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MOPIK: Hezký, ale na L1020 nefunguje. Grrrrr...
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Create silky smooth time-lapse videos with Microsoft Hyperlapse, now available for desktop and mobile | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/...-lapse-videos-microsoft-hyperlapse-now-available-desktop-and-mobile
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Nemám odvahu dělat s tím víc, než číst články. Na tablet jsem si hodil W10, ale na telefon W10 nedám, dokud to nebude aspoň označitelné za betu, ideálně možná až release preview. Ten telefon potřebuju :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vysla nova verze Windows 10 Mobile Preview, ale zatim je to porad tezka alfa, kde zkoro nic nefunguje.
    Windows 10 Insider Preview Build 10080 for phone now available
    http://blogs.windows.com/...15/05/14/windows-10-insider-preview-build-10080-for-phone-now-available/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pokud pouzivate nejake WP8.0 zarizeni na testovani, provedte jeste dnes re-unlock. Od zitrka to nebude mozne!
    https://social.msdn.microsoft.com/...=wpregister&announcementId=c94eb2d2-87fd-459e-a9a7-e0ed321c08b7
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Neměl bys lepší pořídit si na to blbnutí a testování nějaké druhé zařízení? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dorazil mi z US Microsoft Band. Prvni poznatek - s Windows 10 Mobile Preview nefunguje synchronizace, takze mam problem :(
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Nechcete nekdo cernej wireless charging cover na Lumii 925 + bezdratovou podlozku (noname z dx) funkcni, stary asi pul roku a prakticky nepouzivany. Ten gumovej za dva dolace se mi drzi lip a bezdrat je sice fajn, ale skoro sem to nepouzil... kdyztak posta, na cene se domluvime :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam