• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MOPIK: mimochodem - minulý týden jsem 730 kupoval za 4700. Jistě, proti 3500 to je rozdíl, ale už to není těsně pod 6 tisíc.
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOPIK: jojo, ten rozdíl není velkej, dokoncejsmeměli možnost to mít i v ruce.... le tu 640 prostě zavrhla, že už to je moc velké :-((((
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: 134.7 x 68.5 x 8.9 mm proti 141.3 x 72.2 x 8.8 mm
    Nokia Lumia 735 vs. Microsoft Lumia 640 LTE - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&idPhone2=7055
    Nevim , zalezi za jakou cenu ji sezenes , ja 730 kupoval tesne pod 6 tisic , coz je oproti 640 LTE , kterou sem nakonec sehnal za 3500 docela rozdil.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BOPA: Ty plastový záda chrání celkem dobře a když se poškodí, snadno je vyměníš. A displej je problém s každým smartphonem.
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOPIK:
    5" je už hodně.... už jsem měl potíž ji dostat na 4,7" :-)))))
    Volím raději LTE než DUAL SIM - bohužel není LTE s dual sim dokupy :-(
    Glance Screen si nechám zdát :-(
    odolnost je bohužel taky SCI-FI

takže opravdu snad jediné je ta 735 ...
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: Ja mam 730 a spokojenost, dolce fajn varianta je 640LTE , ale ten ISP display trochu boli, zase ma GS a vetsi baterku a je to tedy 5 palec
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BOPA: koupil jsem ho otci a je to fajn model. Ale musíš si vybrat jestli LTE nebo dual sim, oboje mít nelze. Fajn je na něm ten oled a oldskool design připomínající N9.
    BOPA
    BOPA --- ---
    Vybíral jsem mobil pro svou drahou... a díky požadavkům, jsem to musel dost smrsknout - nebo jsem něco přehlíd?
    LTE
    velikost nejlépe do 4,7"
    jako nehradši bych dual SIM a ještě trochu odolnej, ale to vím, že prostě nexistuje...

No a výběrr padl na L 735 - zvolil jsme dobře??
    ACID
    ACID --- ---
    Nemate nekdo problem s datovou nenazranosti mailu u seznamu? Kolegovi za 20 dni vycucne 1GB dat, aniz by mu chodily velke maily s prilohama.. Firemni mail na outlook ucet mu funguje normalne a to tech mailu chodi vic
    GAF
    GAF --- ---
    JESSE_MORENO: ony ty nastavení jsou totiž dvě. Jedno pro celý web a druhý na konkrétní stránce. Nevím jak to máš ty, ale třeba ti pomůže, že teprve, když jsem měl nastavený obě, tak se mi zobrazoval fakt desktopovej NYX.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    GAF: ja z nejakeho duvodu nejsem schopen nyx ani prinutit k tomu aby se mi zobrazoval v dekstop verzi... kdyz to prepnu stale to nacita tu "responsivni" ktera ale prave zahazuje to zvyrazneni neprectenych a datum a cas coz je nekdy trochu otravne...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STEMBUS: jakto??
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS: ten to bohužel neumí....
    KEJML
    KEJML --- ---
    Tatlačte na MS ať se vzpamatuje a vrátí se v desítkách k UI z WP a portnu vám NeeNyx :)
    GAF
    GAF --- ---
    (:
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    GAF: musime tlačit na mistra Necromana, aby udelal appku pro Windowsy :)
    GAF
    GAF --- ---
    HAWLIS: ok, kliknutim do čtverečku u zprávy se objeví reminder, výmaz a kopie. Ale datum a palce a jestli je zpráva přečtená případně mazání nikolivěk.

Díky i tak za reakci, škoda že toho není víc, nevím čím to je.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    GAF: nevim jestli ti uplne rozumim, uz dlouho pouzivam desktopovou verzi i v mobilu, ale pamatuju, ze na ty mobilni jsem z defaultu mohl kliknout jen na palec nahoru a chybelo par dalsich klikatek z radku s ID, datem, palcema atp.. ale je tam jedno klikatko, na ktery kdyz kliknes tak se ten zbytek objevi. tak jestli si myslel tohle?
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, prosim Vás tušíte někdo, proč se na Windows mobile 8 nezobrazuje vedle příspěvků na NYXu datum a palce a jestli byly přečtené? Respektive jak co kde zapnout, aby se tak začalo zobrazovat.

...u androidu to myslím zobrazené bývalo. Je to teda u mobilní verze webu, když přepnu na desktopovou, tak se zobrazí všechno normálně, ale zase mít desktopovou verzi na mobilu je hrozně těžkopádný na ovládání. NyxDroid by to jistil, ale rád bych i tak věděl odpověď. Když někdo budete vědět, napište prosim.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMFC: Jo. Ale ani přesunutí hamburgeru dolů moc neřeší. Sice na něj možná dosáhneš, ale když pod ním bude víc položek, stejně na ty nahoře nejspíš nedosáhneš a pořád to bude podstatně horší interakce než přes panorama.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DAN_F: Kurva, jsou to Windows. Tak aspoň by ten burger moh bejt vlevo dole. Navíc by to bylo milionkrát pohodlnější
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Hamburger zůstává, ovládací prvky se přesunují dolů…

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam