• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Stream.cz v1.1 s podporou přehrávání v offline je venku:
    Seznam blog | Pusťte si Kancelář Blaník nebo Praha vs. prachy offline. Kdykoliv
    http://seznam.seznamblog.cz/post/120684294306/pustte-si-kancelar-blanik-nebo-praha-vs-prachy
    Bugy a připomínky můžete na mě :)
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    NECROMAN: mam 830 a zatim nic
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MOPIK: Continuum nepůjde nejspíš ani na Lumii 930, to je prostě záležitost těch očekávaných modelů.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PIKAPRD: rozhodne minimalne continuum nepujde na starsich qualcommech ne?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ELHO_CID: už jo, dneska to updatnuli.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PIKAPRD: Domnívám se že myslel limity zapříčiněné HW omezeními (SensorCore, RealSense, RAM).
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Hloupost, plnohodnotné Windows 10 mají být na všech zařízeních na kterých běží Windows Phone 8 / 8.1 a kdyby to tak nebylo, tak nebude plnohodnotný pouze pro 940 a 940Xl, ale pro celou X40 řadu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Muze toto nekdo potvrdit, kdo ma Lumii 735 nebo 830?
    Windows Phone 8.1 Update 2 now live for some Microsoft Lumia 735 and Lumia 830s | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/microsoft-lumia-735-and-lumia-830-update-2
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    Microsoft now enabling native Wi-Fi calling, HD Voice on the Lumia 640 and Lumia 640 XL | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/microsoft-enabling-native-wi-fi-calling-hd-voice-lumia-640
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Jo, je to tak. Nevím jak 640, ale třeba u 635 jsem našel v balení rovnou dva kryty, barevnej a černej.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Ta 640 má vyměný zadní kryt, což je jediné místo, kde je barva, že? Tak mohu koupit jakoukoliv barvu a snadno změnit zadní kryt?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ELHO_CID: Koukal jsem a pokud jsem něco nepřehlédl, tak to umí všechna LTE pásma, co máme v Evropě, což je pro mě dostačující.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ROTTWEILER: jo, úplně někde jinde. Podívej se třeba na gsmarena.com jestli má ten model Lumie 640 všechna LTE pásma co potřebuješ a jinak by s tím neměl být problém.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ELHO_CID: Ale ta 940 bude cenově jinde než 640, ne?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ROTTWEILER: Windows 10 prý v nějaké podobě dostanou všechny Lumie za poslední 3 nebo 4 roky. Ale žádná je nedostane úplně full včetně všech vymožeností, to je rezervováno pro nadcházející top modely 940 a 940XL.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DAN_F: Hádám tedy, že za ty peníze je to nejlepší Windows Phone, co člověk může mít? Jsem totiž koukal na LTE modemy a oni se pohybují ve stejné cenové kategorii jako ta 640, což mi přijde lepší si koupit telefon s WiFi tethering než kupovat LTE modem za 150 EUR :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ROTTWEILER: Má, dostane (údajně jako jedna z prvních), není a neexistuje (640 teď přišla na trh).

Má :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Má smysl kupovat Lumia 640 LTE? Dostane Windows 10 nebo je v blízké době v plánu nějaký nástupce nebo již existuje? Díky.

Jinak předpokládám, že Windows má WiFi tethering?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    JESSE_MORENO: Navíc je to 940 - nástupce 930. 1520 bude nahrazena 940 XL.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam