• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw., existujou nejaky propracovanejsi alternativy k Lumia Car App? Tj. aby to odmitalo hovory a sla lepe prepinat hudba? Moje auto nema bluetooth a driving mode je tak nepouzitelny.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: muj názor je, že tohle je auditko o WP a ne o Nokii a jejích mapách. Že s tim nemá MS lautr nic společnýho. Že Lumia by bez MS vůbec neexistovala. Že Nokia jako taková bude telefony zas vyrábět, takže si to budeš moct v klidu koupit třeba s nějakym ultra super lolipopem. A budeš moct dát unbook.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    PSYSBEE: No, stačí si pročíst nastavení B-)

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    TEAPACK: heh .. " Mrkwosoft má stejně zaplej keylogger, takže mrkwosoft heslo mít stejně bude." - to jako fakt nebo jako opravdu??
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ADAMFC: rád si poslechnu tvůj názor, pokud nějakej máš? nebo si jen vyjadřoval flustraci nad dalším dnem bez sexu? :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: Prodej to a dej unbook.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NECROMAN: Na WP nějak nejsou ve storu k nalezení. Tablet ověřím doma, ale mám na něm W10.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Nokie mrtvá, Lumie bude zprasená MS a jejich WIN10, který se obávám, že se nepovedou portovat s kvalitama WP8.1 a k tomu asi přijdou brzo o mapy....

Prodáno. Nokia se zbaví svých map za 2,5 miliardy eur - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/clanky/prodano-nokia-se-zbavi-svych-map-za-2-5-miliardy-eur/

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zdar, rychly test - funguje vam stazeni aplikace Novinky.cz na Windows Phone a Windows tabletu/PC? Mela by byt dostupna na oboje, ale nejak to lidem blbne.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    VECTOR: TrueCrypt byl spíš ukončen násilím, poslední opravdová verze je 7.1a, která je volně ke stažení na truecrypt.ch, a nedávno doběhl hluboký audit zdrojáků TC, který nenašel jedinou chybu, která by umožnila někomu cizímu otevřít tvoje soubory a audit ještě potvrdil, že TC neobsahuje žádný backdoor.
    Ale i tak, pokud to budeš mít na desítkách, tak je jedno, co tam máš za šifrovací systém, Mrkwosoft má stejně zaplej keylogger, takže mrkwosoft heslo mít stejně bude.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    TEAPACK: truecrypt se uz dal nevyviji a jeho autori sami doporucuji prejit na bitlocker nebo jine reseni.
    pouzivam jeho fork veracrypt, ale pro jiny ucely, na takoveto kazdodenni uzivani je bitlocker imho idealni, sam ti po prihlaseni k C: umi odemknout dalsi harddisky ad.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    VECTOR: Kašli na BitLocker, používej TrueCrypt...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GILDARIUS: hledá to jen kontakty, kde máš číslo uložený jako Mobile. Pokud to máš už jako "Work", tak ti to nenabídne. Tim bych začal
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Některé kontakty mi např při psaní SMS (vybírání rouvnou v radku příjemce) mi to nenajde a musím je přidat přes to plus, povedlo se mi to obejit tím ze jsem udělal nový kontakt, není nějakej elegantnější způsob jak na to?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw. funguje vam spravne Bitlocker na W10?
    SUPEX
    SUPEX --- ---
    Hele kucí, koupil jsem teda tu Lumii 830 a jediná výtka a s tím spjatá otázka.

V práci jsou dvě proxyny, jedna ISA server, druhá squid. Ani na jednu se nemůžu připojit. Logovací dialog v IE vyskakuje u ISA serveru neustále dokola a u squidu hlásí cache error. Přihlašovací údaje jsou 100% správné.

V obou případech jsem našel, že se tak WP8.1 chová se zabezpečenou proxy.

Mobil je proupdateovaný na poslední build GDR2. Neznáte nějaký workaround?

GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: hele ja jsem spokojen, na to že to je padlo jsem si zvykl poměrně rychle, fotí to trošku hůř než 720 a ta300mAh baterka je super :) hry na tom moc nehraju, ale zkoušel jsem Tinyt troopers 2 - super strategie a trochu se trhá, což je zajímavý že na 720 šla plynulejc :-O
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: iDnes novinařina – zrušeno:
    Exclusive: Leaked specs for the Microsoft Lumia 850, 750 and 550 (Updated) - WMPoweruser
    http://wmpoweruser.com/exclusive-leaked-specs-for-the-microsoft-lumia-850-750-and-550/

Bůh ví kdy budou nějaká zařízení "střední třidy" venku (může to být klidně třeba za půl roku) a 640 můžeš vždycky prodat (vzhledem k její ceně na tom asi nebudeš nijak zásadně tratit) a koupit něco jiného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam