• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ROMANICAK: Mně je jeho preference u.... Asi jako kdybych si koupil ford a běžel to hlásit do auditka o škodovkach
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROMANICAK: no já nevim, iphone jsem měl a sral mě třikrát víc, než winphone :)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ADAMFC:
    DAN_F:
    PRAASHEK:
    A cemu se jako divite? Kdyby objevil tohle auditko driv a nebo kdyby proste nemel problemy se zakladnima vecma na ktery je zvyklej, tak by se to asi nestalo. Ale kdyz uz dva mesice marne bojoval, tak se vubec nedivim, ze to vzdal. Ja jsem udelal to samy nekolikrat s Linuxem :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JARMIK: nyní už se ti bude výborně a okamžitě ukazovat obsah paměťové karta, gratulki
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    JARMIK: tak sis tady hezky pobrecel a muzes jit spokojene onanovat jinam;)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    JARMIK: Jestli sis nechal strhnout 750 Kč za škrábnutí na vyměnitelném dílu, jehož maloobchodní prodejní cena se pohybuje kolem 300 Kč, tak asi good for you :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    JARMIK: mínus ode mě za tyhle vstupy.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    DAN_F: Karta je OK, když jsem ji strčil přímo do slotu v PC, tak ukazovala instantně.

Snad se nenainstalovaly nějaké ovladače (to je poslední domněnka našich pánů IT, co jsem se s nimi bavil, prý na W7 to něco chtělo), protože přes USB kabel byl do RAM mobilu rychlý přístup, pomalý byl jen na sd.

Teorie ovladačů je mi divná, když jsem nainstaloval tu MS aplikaci na synchronizaci telefonu.

Nicméně já už to nevyřešim, protože včera mi bouchly saze a slavnej Windows Phone šel po dvou měsících k Turkovi, tj. zpátky do Alzy (a tam mě vytočili, když i přes zaplacenou službu koupě na zkoušku mi ztrhli 750 Kč za škrábnutí na tom zadním měkkým hnusným plastu).

Já mám nakonec vyřešeno jinak :)

(Kdo dá mínus, je větší ovce než já!)

DAN_F
    DAN_F --- ---
    JARMIK: Co máš za kartu?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    ADAMFC: Já popisuju prostě mou zkušenost, když jsem si koupil v srpnu telefon. Jestli se takové věci dějou u Microsoftu jednou maximálně dvakrát za deset let a měl jsem obrovskou smůlu, tak se nedá nic dělat.

Mimochem, jestli mě něco na tom telefonu sere úplně každej den, že občas je dostupná microSD karta a občas ne. A když je dostupná, tak načtení přes PC trvá asi čtvrt hodiny, pokud tedy nastane, což spíš vůbec nenastane. Je to též jen úsměvná zkušenost nováčka a správná vlastnost jinak vynikajícího telefonu?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    JARMIK: Zrušení aplikací ohlásili asi před dvěma měsíci. To měli sebrat všechny telefony v oběhu a odinstalovat? Ten systém má dost chyb, ale tohle je teda poměrně úsměvný
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Už budu mlčet, jen tedy z pohledu konvertity je Windows OS na telefon polotovar. Nemůžu pochopit z pohledu korporace, která dá do pohybu armádu inženýrů, aby vytvořila skutečně zajímavý OS s těmi dlaždicemi. Ale potom jako by si řekli, padla, kašlem na to, hoďte to lidem, voni si to dodělaj sami. Ta synchronizace hudby, přehrávač hudby bez sleep timeru, žádná funkce svícení mobilem. Dokonce ani nějaká hezká dlaždice s hodinama! Uff, nikdy nepochopim.

K tomu na novým mobilu přes 30 přednastavených aplikací, z nichž 3 jsou zrušené už od počátku. App Zdraví (MS stále tuto fci má mezi klíčovými vlastnostmi mobilu na svém webu) hlásí imbecilně při každém spuštění, že končí za měsíc; ta lumia live nebo jak se to jmenuje, to dělání slideshow z fotek a videí, zrušeno a app zcela beze smyslu tím pádem.

Já to nechápu tu lemplovinu a nezájem o detaily. Dyť to je obrovský moloch, tisíce lidí, to je jim to fakt ukradený?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    JARMIK: já to tady tak plácnul na podporu toho core playeru, kdyz byla rec o hudbe.. vim že to vlastne moc s tvou otazkou nesouviselo.
    já playlisty nepouzivam treba vubec ani v pc ani nikde jinde, takze nemam zdani :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Já správou hudby rozumím hlavně playlisty; na soubory nesahám. Ani nevím, jak by se praktikovalo souborově, když mám skladbu v 8 playlistech.

Ideálně tedy i dynamické playlisty. (Respektive ideálně včetně Genius playlistů, ale to by nebylo fér požadovat...).
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    od ty doby co jsem stahl Core music player, tak nepouzivam na hudbu nic jinýho a nemuzu si to vynachvalit. Folder play mi naprosto bohate vyovuje.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    JARMIK: Narozdíl od dob WP7 a Zune už není nic dedikovaného, co by tě nutili používat. V podstatě jen hodíš muziku do správné složky a jede to. Existujou programy které katalogizaci usnadní, Mp3Tag nebo MediaMonkey.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JARMIK: Je to MTP device, takže naopak SW je docela dost. Ve Windows to bude defaultně Windows Media Player, ale je to otevřeny a už delší dobu používaný protokol a najdes neco pro sebe
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zkusím uživatelský dotaz: jsem čerstvý konvertita na Lumii 735.

Přehlédl jsem něco, nebo skutečně Microsoft nemá aplikaci na správu hudby a její synchronizaci mezi Windows PC a Windows telefonem?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MOPIK: I want it!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ok tak podobně jako twitter, das dole Share, vyberes One Drive, Vybereš Public.

No a tady je to trošku stupidní, ale použitelné - otevřeš OneDrive, Dáš public a pak dáš Share a můžeš poslat link.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam