• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    Stabilně běží na osmičkách i na desítkách
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    IFEELGOOD: Zdar... mám AirBank a dělá to co má. Zatim jsem nepotřeboval nic víc než kouknout na stav účtu, zadat nějakou platbu a vygenerovat QR kód s platebními informacemi. Poslední zmiňované mi přišlo fajn. Vygeneruješ a zobrazíš na displeji nebo to odešleš rovnou příjemci.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    IFEELGOOD: Behem chvilky uvolni app i mBank.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    IFEELGOOD: mama air i KB a přehled oba super, zaplatit lze u obou taky v pohodě....
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    omg, až teď jsem si všiml toho kýble překlepů a chyb. Omlouvám se, střelím se do hlavy :D
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    DAN_F: tak nějak si představuju pohotový přístup k přehledu o svém účtu a jednoduché platby. Q3 platby nijak nevyužívám.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    IFEELGOOD: Servis24 oproti androidi aplikace ponekud orezany , lec lze nacitat QR platbu a vytahovat ulozene templaty, nacitat slozenky bohuzel nelze. Sem tam vyjde nejaka aktulizace. Proste pokud ti staci zadavat prikazy a kontrolovat stav uctu , tak ta aplikace bohate staci. ( pri opusteni okna s aktivnim prihlasenym bankovnictvim a naslednem navratu je treba se znovu prihlasit ale appka zustane ve stavu kde sme zustali , imho bezpecnostni prvek :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    IFEELGOOD: ČSOB a banka i aplikace jsou relativně v pohodě, taková normálka. Spíš by ale bylo dobré říct co od toho vyžaduješ a očekáváš a pak ti to budeme moct potvrdit nebo vyvrátit :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    IFEELGOOD: Já sám banku na mobilu nepoužívám, ale otec má FIO a tu appku si pochvaluje. Jako důchodce není moc náročný, ale na běžné úkony je ta aplikace určitě fajn. A banka je taky fér.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    IFEELGOOD: a samozřejmě Servis24 od české spořitelny - ale od nich utíkám.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Využíváte někdo prosím bankovnickou aplikaci na WP. chci změnit banku a jednm rozhodovacých faktorů je i dobrá appka na WP. Co jsem se díval do storu má apku:
    Air bank, ČSOB, Unicredit, Era, Zuno
    máte někdo prosím nějakou z těchto bank a aplikací? Jak jste s nimi spokojeni?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: Tak v lednu jsou pravidelně výprodeje. Doufam, že by se to mohlo třeba na 13 dostat
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    HAWLIS: To je prave otazka. Na business insideru psali nepotvrzene informace, ze neblokovane telefony se zacnou prodavat az 2. prosince, coz by byla cara pres rozpocet. Muzes to zkusit nekde vygooglit, jestli budou att verze fungovat i v EU ;)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VECTOR: jak to je s blokací pro evropský operátory?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Ja letim pristi tyden na skok do NY, mely by se tam zacit prodavat 20. listopadu, chci si koupit pri te prilezitosti 950 pro sebe, tak kdyby to skutecne klaplo, muzu privezt jeste jednu dve pro zajemce tady
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: myslíš že to o něco sleze do tý doby?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: Ja si pockam na leden/unor
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    áá :)) tak to asi hrotit nebudu..
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: US ceny v $ jsou pokud vím bez daně.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: Tam je klíčovej dovoz. Když si to necháš poslat, tak vymázneš 4000 na dani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam