• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: Jazyk eng, ted jsem prepnul region z CZ na UK a furt nic nenachazi. Ani treba stream. muzu je naisntalovat jen tak ze to googlim.

verze OS predpokladam nejaktualnejsi, ale muzu ti vypsat system info jestli chces
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: jaky telefon, verze OS a jazyk systemu? Ted jsem to kontroloval a aplikace normalne vidim. Samozrejme na Windows 10 Mobile maji horsi pozici a spatne se hledaji, ale tam je rozbite skoro vse, nejen Store :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Windows 10 ROM for Xiaomi Mi 4 (LTE Version Only) Released Now!Download Here! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/thread-189556-1-1.html
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Microsoft reveals when support for Windows 10 Mobile will come to an end | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/microsoft-reveals-when-support-windows-10-mobile-will-come-end
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Z recese jako "tak než budu mít na novej iphone koupim tohle a do dvou měsíců vrátím ...". A zatím teda myslím, že tenhle nápad padá. Spíš mám chuť upgradnout na nějakej highend stroj, ale je strašně vtipný, jak mi ta 640 stačí :-D.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VLAKODLAK: Popravdě sem si WP 640 koupil z recese po tom, co mi začal blbnout iPhone.

Je to jako droga, moc se mi to líbí, je to příjemný, cejtim se s tim dobře, moc věcí co mi vadí jsem zatím nenašel a už si užívám všechny ty OneDrive Office sračky, přesunul sem se z google drive a jsem docela spokojenej s integrací do widlí.

Sem zvědavej co s tim provedou ty 10.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: mam otazku presne pro tebe - proc nevidim ve Store zadny aplikace od Seznamu? chtel jsem znova stahnout mapy.cz a proste je to nenajde na mobilu. kdyz zadam aplikace od Seznam a.s., tak se nezobrazi zadna.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mám na 640 poslední build a až na pár drobností OK
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VLAKODLAK: No ja myslel obecně. Já pořád považuji 730/735 za nejlepší WP zařízení a těším se na 950/950 XL na vyzkoušení.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MCKIDNEY: jj vracim 550 a kupuju 640 :) 640 už 10tky maj
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Právě třeba HW 550 je pěkný šmejd - ten bych vrátil spíš z neudaného důvodu (Protože se stydím za jeho koupi :))

640/735 a počkat na vydání WP10 pro ně :) Za tu cenu se dají koupit i 925/920 ve slušném stavu
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    bych cekal od MS neco uspechaneho jako win10 :) proste za pul roku od releasu to bude pouzitelne .. stejne to moc nechapu .. maji vicemene 6 druhu chipsetu co prevzali od Nokie ( qualcomm 200, 400, 800, S4 .. nevim ) dalsi maji ty nove modely od MS a stejne maji problem vydat odladenou verzi OS :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    550 občas když chci odemknout telefon, tak se nezobrazí plocha, jenom černě svítí, ale když ho odemknu gestem nahoru na prázdném screenu, tak se otevře... já to fakt vrátim :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MOPIK: jojo, nic nepotesi vic, nez kdyz Win10 je po 10 mesicich Insider programu v nekterych vecech aspon tak dobry, jako WP8.1 :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ted jsem nastavil windows hello a funguje to! i pres brejle! akorat typicky nedoladene - prestoze by to nemelo vyzadovat heslo 15 minut po zamknuti obrazovky, stejne se to snazi scanovat duhovku pokazdy kdyz odemknu obrazovku behem tehle doby.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: mne se zatim na live tile nezobrazuje nahled novejch mailu, je to normalni? ale toho jsem si vsiml no, ze ta sprava uctu je dobra.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    NECROMAN: proste tak jak sme to delali do ted? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VLAKODLAK: VECTOR: koukam, ze nekteri teprve objevuji krasy Windows 10 Mobile :D

ale aspon jedna pozitivni zprava, Microsoft dnes vydal update Mail appky, ktery konecne obsahuje propojene inboxy, takze muzete cist postu treba ze 4 uctu hezky v jednom seznamu!
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MCKIDNEY: no preview je, ale instalovat to na ni nechci, chci ji dal pouzivat jako navigaci
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Na zkušenosti se těším a jsem zvědavý.
    Trošku mě vylekal downgrade na 635 - to není dobrá zprava.

u 950 a 950 XL jsem zvedavy na vydrz baterie, protože při efektivitě 8.1 by s lepším HW měla být ještě lepší.

VECTOR: Je na 920 už preview na WP10? Něměl bys ji na půjčení, nebo že bys to otestoval až to bude?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ale asi nejotravnejsi zatim je, ze nejde ztlumit read-only konverzace. takze dementni sms vypisy furt pipaj stejne otravne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam