• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JAN23:
    TOOMIX:

Insider Slow
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ano, Windows 10.0.10586.11
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JAN23: Ano.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JAN23: jo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JAN23: jo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Odpovím si sám :)

HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELHO_CID: No a zrovna z těch 5ti procent musím mít Equa banku já :-D. Ale popravdě, to mi moc žíly netrhá, stejně jsem jen kontroloval zůstatek na běžném účtu před výběrem z bankomatu.

Teď je to alespoň větší adrenalin!

Mimochodem, internetové bankovnictví Equa Bank v IE na WP funguje?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX: Ok, ale min 95% klientů českých bank appky má, to je většina.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    RENDALF: x20 sérii už nebrat, W10 možná budou jen přes Insider. Takže buď 735 (krom Vodafone), 830 nebo 640 LTE.

TOOMIX: Ne pro WP, otázka je co pro W10(M).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIK: Ja ho ted mám taky - už jsem se do něj zamiloval :)

RENDALF: 735 bude dobrá volba, je lehounký, nejlepší fotak, odolný a má AMOLED. To jsou všechno dobré kvality pro někoho kdo upgraduje z 520
    VIK
    VIK --- ---
    RENDALF: 820 je výbornej telefon, měl jsem ho ještě nedávno, jen počítej s tím, že je dost těžkej, tak aby to nebyl pro ženskou problém.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ELHO_CID: třeba EquaBank aplikaci nemá a ani neplánuje
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    RENDALF: Jediný důvod proč hledat nějakou 925 by bylo, kdyby 735 nepodporovala potřebná LTE pásma (vodafone).
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    MCKIDNEY:ELHO_CID:MCKIDNEY: Telefon bude pro zenu (prechazi z 520), libila se mi ta 820 (slusnej fotak, velikost), ale ma nejslabsi baterku, 925 mam ja a sem s ni absolutne spokojen, ale kdyz rikate ze to nema budoucnost:) kouknu po 735. diky
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MCKIDNEY: To asi ne, ale osobně věřím víc 400 než S4. Uvidíme, za pár měsíců bude finální verze pro oba čipy.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Gmail poskytuje IMAP a pro Google Apps i Exchamge protokol.
    300 MB je relativně dost pro automatické služby (IMAP, Facebook atd) Pro brouzdani je potřeba to kontrolovat. (Je na to zabuidovaná APP přímo ve Windows Phone)
    Také je nutné podotknout že operátoři v CZ provádějí traffic shaping.
    Při FUP omezení - služby jako IMAP fungují v pohodě, ale služby postavené na HTTP budou nepoužitelné.

Jinak k MCKIDNEY na 820/925/920 ještě Windows Phone 10 oficiálně nejsou. Jenom se to testuje. Na 8.1 jsou to nejlepší levná zařízení a stojí za úvahu.
    Jinak 735 je ted rozhodně produkt pro spodní cenovou kategorii, pak 640
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELHO_CID: Toho se bojim, ale zase je velmi rychly takze potenciál tam je.
    Snapdragon 200 už lepší určitě nebude.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    JAN23: Nastavit aktualizace přes wifi je samozřejmost. Na gmail jsou nějaké alternativní aplikace, ale windows pošťák ho zvládne taky. Většina bank aplikace má, nevím kde Toomix vzal, že ne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JAN23: na gmail jedině přes Edge, přístup do bank záleží na bance, ale většina pro Windows Phone aplikaci nemá, a web bankovnictví optimalizované pro telefon taky ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam