• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MCKIDNEY: Nepoužitelné ne, přinejmenším je to stabilní. Ale ta pomalost je úděsná, pro někoho zvyklého na ultra rychlé Windows Phone 8.1 je to fakt porod.
    KULA
    KULA --- ---
    MCKIDNEY:

    To znamená, že nikdy nebude, protože do té doby bude Krait historie. Je to fakt směšný ale já ten downgrade fakt udělám.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pokud chceš, jde snadno udělat downgrade pomocí Recovery Tool na PC
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KULA: Windows 10 je v tuto chvíli nepoužitelné na Krait (820, 920, 925 atd)

    Tovární reset jsem zkoušel a i různé buildy v indsideru.

    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ELHO_CID: presne tak, po resetu jit do Store, zkontrolovat aktualizace a radeji to moc nepouzivat, nez se stahne update asi pro 30 aplikaci.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KULA: Možná to bylo zpomalený kvůli stahování té hromady update. Doporučuju dát tovární reset večer, přes noc se to natahá a pak se dá fungovat.
    KULA
    KULA --- ---
    ELHO_CID: teď jsem dostal update a světe div se, historie plná čísel je plná jmen. Chápu, že 920 je 3? roky stará a má 1gb operační paměti ale i tak. Reset si dám.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KULA: Není to normální, ani vzdáleně. Má to fungovat rychle a bezproblémově. Dal bych být tebou tovární reset, to dá dohromady SW. Snad není nic poškozeného fyzicky.
    KULA
    KULA --- ---
    Nazdar vespolek. Zbavil jsem se iPhonu než příjde nový a zatím jsem přesedlal na W10 Lumii 920. Prosím, prosím, je to normální, že je to naprosto nepoužitelné? Že sice mám v kontaktech jména ale v historii jen čísla....Že při každém pátem dotyku se celá aplikační vrstva zastaví, já musím shasnout displej, znovu rozsvítit a pak znovu ovládat telefon? Mezi dotykem a akcí mám dvou vteřinový lag?
    Nemáte ideu, jak telefon donutit pracovat rychleji? Na iPhonu bych věděl, jak povypínat služby, které žerou výkon, tady se vůbec neorientuji. Za tipy budu vážně rád...
    HMLQ
    HMLQ --- ---
    NECROMAN: Pecka !!
    dotaz : vrstevnice mimo ČR jsou v plánu ? Díky
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NECROMAN: ok, díky za info.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STARE_CASY: muzes to zareportovat primo v aplikaci. Produktaci casto ignoruji pripominky vyvojaru, ale kdyz napise uzivatel, tak se toho mohou chytit :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NECROMAN: Přijde mi zvláštní mít v tomhle zvětšení plochu bez jakéhokoli popisku, který by pomohl orientaci, ale beru na vědomí. Není to vyloženě chyba, je to jen nepohodlné.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NECROMAN: kartu tam mám nějakou starou 16GB, takže to bylo nejspíš tím. Ale je mi divný, že poprvé to trvalo asi 5 minut, než se to rozjelo. Teď už se ostatní mapy začnou stahovat hned, jak kliknu na download ikonu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STARE_CASY: tak popisky mapy se u Prahy na tomto zoomu upravovat asi nebudou, pry je to tak OK podle lidi co delaji mapove podklady. No, snazil jsem se :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOOMIX: jo, s SD kartou mohou byt problemy. Pokud mozno instalujte Mapy.cz do telefonu, a nebo to chce pockat pri stazeni offline map na SD kartu nejakou dobu, zalezi na rychlosti karty.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: tak už se to stahuje, ale trvalo to asi 5 minut, než to začlo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NECROMAN: Tak mám asi smůlu...nejdřív jsem měl po aktualizaci systému aplikaci 2x a ani jedna nešla zapnout. Tak jsem obě odinstaloval, telefon restartoval. Nainstaloval novou verzi ze Store, naběhla, ale jakmile vyberu nějaké mapy a kliknu na download ikonku, jen zeleně problikne a nic se nestane. Přičemž dolní ukazatel hlásí 4,3GB volného místa. Online mapy fungují. Windows 10.0.10586.36, Lumia 640 DS, aplikace mám nastaveny, aby se instalovaly na kartu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Presne pred 6 lety predstavil Microsoft Windows Phone 7
    Flashback: Windows Phone 7 Series was unveiled six years ago today
    http://www.neowin.net/news/flashback-windows-phone-7-series-was-unveiled-six-years-ago-today
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STARE_CASY: diky za feedback, uz jsem ty chybejici popisky zadal jako bug :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam