• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Tak zatím Insider buildy hrnou (ač aktuálně tak zabugované, že jsem si dal tu práci a vrátil se zpět na AU branch) a nepotřebuju si co rok kupovat nový telefon, takže s balením netřeba spěchat. Naopak jsem si pořídil 1520 do zálohy :)

    Jinak dnes v 19.00 má Apple Hello Again event, tak jsem zvědavý co představí, protože Surface Studio vzbudil v zahraničních médiích celkem ohlas.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Neměl by jste někdo na prodej (za nějakou slušnou cenu) případně na půjčení (nějaká ta flaška nebo záloha) ten display dock? Chtěl bych to vyzkoušet když už mam tu 950ku ;-) kdyztak PM...diky
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    No, trochu jsem doufal, že zmíní aspoň vlastní či cizí plány na telefony. O těch superdrahých víme, ale oznámit něco kolem 5-7k Kč by bývalo dost pomohlo. Vlastně ani nepotřebuju, aby kromě bugfixů a zlepšení stability cokoliv s W10M dělali, ale mohli něco zmínit.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    dotaz:
    - minuly ctvrtek se mi v mobilu (L620, WP 8.1) naposledy aktualizoval (synchronizoval) mail propojeny s mym outlook uctem na live.com. Od te doby se synchronizace nedari a ja tak uz jsem tyden bez mailu v mobilu..

    - bohuzel mail nemuzu v uctech v nastaveni vymazat abych si ho připojil znova - dlouhé podrzení na nazvu uctu v mailech nabidne pouze synchronizaci, nikoli odebrani.
    - ve webovem nastaveni uctu na outlook.live.com pro zmenu nemuzu pridat mobilni zarizeni (http://imgur.com/a/KIsGL - coz je asi nejaka novinka, pac tohle nastaveni jsem nikdy neresil a posta se do mobilu presto stahovala) ... a ani se mi to same nedaří z mobilu - tam to vzdycky skonci chybou a hlaskou ze neco se nedari, at to zkusim pozdeji..

    Tuší někdo co se změnilo, resp. kde je problem? Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: takze zadny novy Windows Phone, zadny novy Band. Asi je cas to zabalit :-(
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: serou na ně jak na placatej kámen!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: Příští verze – Creators Update (důraz na 3D – tvorba / konzumace, dekmokratizace, jej), aktualizovaný Surface Book s lepším výkonem a výdrží, Surface Studio (all-in-one s podporou MS Ink), Surface Dial (nová periferie pro interakci s dotykovými displeji). Telefony nic, jakože vůbec nic.

    Docela nuda.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MS Windows 10 Event teď:
    Microsoft Windows 10 Event – Please join us to see what’s next for Windows 10, Wednesday, October 26 10AM EDT
    http://news.microsoft.com/microsoft-event-2016/#cQ7z5Q2pVQHOGwAE.97
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    https://www.alza.cz/screenshield-tempered-glass-microsoft-lumia-640-d2749464.htm?o=1 mám tohle a spokojenost. sic už prasklo ale při kolmym pohledu to není vidět a ještě jsem se o to neříz :) až se říznu tak si koupim to samý, a v alze mi to i nalepí, ja bych to akorát posral...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    mate nekdo zkusenosti s nejakym tvrzenym sklem a jakym?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Tak už je zase na 16k. A mají v tom zmatek, za těch 8 tisíc mi tvrdili, že je telefon bez příslušenství, ale prodávat to bez příslušenství za 16 je už úplně mimo. Za 8 bych to bral, kdyby k tomu to příslušenství bylo. To bych ale bral i za deset.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    ja si menil displeje na 520 a 640xl, kdyby nekdo potreboval pratelskou vypomoc...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DAN_F: hmm to uz si vazne koupim novou radsi, spis jestli by se nedala nejak zazracne resuscitovat :)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    DAN_F: tady nekdo resil podobnej problem.

    Nedetekuje mobilní signál u telefonu Nokia LUMIA 1520Opravy mobilů, Opravy telefonů, opravy mobilních telefonů | www.opravy-mobilu.cz
    http://www.opravy-mobilu.cz/f-a-q-/1671-nedetekuje-mobilni-signal-u-telefonu-nokia-lumia-1520
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    CMLKA: Celý díl display + dotykové sklo se dá sehnat v rozmezí od cca 1000 do 2000 Kč. Myslím že u 920 to zrovna přešroubovat není problém.

    CAPTAIN_TACUD: Pár lidem už bylo pomoženo tady - http://www.servismobilu.eu/kont.php. Ale jako to tvoje nevím jestli nebude vyžadovat celou novou desku.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Sezenu tu kontakt nebo adresu na nejakyho doktora pro moji lumii 1520 ??? Nefunguje mi mobilni sit a data, vsechno ostatni funguje, wifi normalne jede, tovarni reset ani upgrade z w8.1 na w10 nepomohl, ve vodafonu jsem dostal i novou LTE simku a porad nic, jsem zoufalej, stalo se to ze dne na den. Telefon nespadnul, nic do nej nenateklo, jediny ze pouzivam na stridacku normalni kabelovou a nekdy bezdratovou nabijecku. diky za info.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ach jo, cerna obrazovka a ani hard reset nepomaha, furt cerno, zavibruje ale nic, mam podezreni ze je neco stou obrazovkou, kdyz ho pripojim ke kompu, tak ho normalne najde a zobrazi, ma cenu s tim neco delat, jako stejne si chvi koupit novej, ale myslela jsem, ze to jeste tak ctvrt roku vydrzi
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LADINEK: A je peknej, jenom je to padlo.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Jade od Aceru se místo oznamovaných asi 15k začíná prodávat za 8k.
    DATART | Mobilní telefon ACER Jade Primo Dual SIM 32GB Black
    https://www.datart.cz/...Amoled-MSM8992-Hexa-Core-2-0GHz-32GB-ROM-3GB-RAM-21Mpx-8Mpx-LTE-BT-W10.html
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    MCKIDNEY: HP teď snad představilo nejakej Win phone ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam