• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    DAN_F: V aplikaci zpráv. Ani koncept nezůstane :( A nestává se mi to často asi proto, že sms často nepíšu. Dnes jsem psala dvakrát sestře a dvakrát se to napoprvé smazalo. Teď to zkouším (abych si potvrdila, že je to v aplikaci, jsem dnes strašně unavená a je možné, že i nepozorná) a zrovna jak na potvoru nic...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GLOBALISTA: V aplikaci zpráv, nebo v Action Centru?
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    GLOBALISTA: Hele u mě to zůstane uložený jako rozepsaná zpráva v konverzaci.
    Lumia 730 Dual Sim / W10M / Build 15235.30006
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GLOBALISTA: A ještě jedna věc, která se mi nestává často, ale neuvěřitelně mě štve. Nadatluju smsku, dám si pár vteřin na přečtení a kontrolu a telefon se zamkne a můj výtvor zmizí :(
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GLOBALISTA: Jojo, to je ten infinit-reboot-loop, co jsem tu kdysi popisoval :) Je to pravděpodobně způsobené nedostatkem RAM při načítání načtení nějakých náročnějších stránek. Obvykle pomůže zavřít záložky a restartovat telefon.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    GLOBALISTA: to je slusna provokace:)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Tak se přidávám k těm, co mají po poslední aktualizaci problémy s edge. Seká se (tváří se, že funguje a nefunguje zároveň) a nesmyslně často obnovuje stránky a po několika takových načteních mi napíše, že chyba není na jeho straně...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jen malé povzdechnutí... dneska mi přistál na stole telefon pro juniora, xiaomi android za 3 200, tak to nastavuju atd. a pak si řikám, že zkusím párování s garmin hodinkama... šup, během minuty spárováno, notifikace fungují úplně perfektně. Tak je zkouším ještě znovu (a po xté) spárovat s Lumií... už u toho sedim 10 minut a bez šance, furt to hází chyby... Achjo.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Našel jsem tu redukci přímo v krabici s novým telefonem, žádný konkrétní označení na ni není. Je velká jako koncovka usb-c kabelu, jen na jedny straně nemá kabel, ale micro usb zdířku
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Chytré :) Jakou konkrétně? (trochu mě děsí jak občas ty špatné USB-C kabely odpalují připojená zařízení, tak by radši něco osvědčenějšího)

    FORELLI: Já už dva mám, jenže potřebuju jeden vozit v autě, takže se budu muset dokopat k tomu sehnat ještě tak další dva, abych měl doma, ve studiu, v autě a záložní v tašce. Convenient :)

    NECROMAN: A utáhne to vůbec ta integrovaná grafika SP? Jinak by mě taky zajímalo, jakou bude mít po pěti letech kapacitu zabudovaná baterie. Každopádně myslím že MS počítá s předpokládanou zákaznickou obměnou SP tak jednou za dva roky…
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: tady jde spise o budoucnost - pokud koupim Surface Pro, tak hci, aby mi vydrzel treba 5 let. Take pres Thunderbolt/USB-C pripojis i dva 4K monitory. Pres klaiscke USB nebo DP ne.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    jinak včera jsem myslel že už s tou lumií praštim... co to předvádí za záseky po CU, to je fakt utrpení...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    DAN_F: přesně ten problém mám taky a ještě jsem se nedokopal k tomu koupit si domu druhej propojavací/nabíjecí USB-C kábl :-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Já nosím v peněžence redukci z usb-c/micro-usb
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VECTOR: Souhlas, ten Nextbit co se teď snažím používat místo Lumie má USB C a zatím je to hlavně o tom, že musím pořád hlídat jestli jsem si doma nebo ve studiu nezapomněl kabel :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: USB-c tedka nak vsichni hrotej. Prislusenstvi je porad moc drahy, flashek je malo. Krom toho, ze je to mensi a oboustranny, ja nevidim moc vyhody.
    S tim dellem chapu, ale ja na surface ocenuju prave tu odnimatelnou klavesnici, jak v pracovnim prostredi, tak i kdyz si chci pustit na pozadi kdekoli nakej film, je to skvele prenosny.

    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: Surface pekny, ale cena porad dost vysoka a zadne USB-C. Zatim povazuji muj Dell XPS 14 9560 jako nejlepsi volbu. Za stejnou cenu mam 4K IGZO touchscreen, i7 4jadro a GeForce 1050.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    DAN_F: konecne novej surface.. uz se dlouho chystam vymenit vuj Surface Pro 3 za lepsi
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: Follow-up k tomu Shanghaiskému HW eventu – byl představen aktualizovaný Surface který se jmenuje: Surface Pro (bez 4, nebo 5), nové pero Pen (podpora 4096 úrovní tlaku), klávesnice pro Surface Pro z Alcantary, Surface Studio + Surface Laptop se budou prodávat na čínském trhu a pozor — Windows 10 China Government Edition :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam