• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    KEJML
    KEJML --- ---
    SDN33: Nevím, už je nad Windows zlomil hůl.

Mimochodem mám v šuplíku černou Lumii 640, kdybys měl zájem. Display je pokud se pamatuju bez škrábanců, kryt lehce potlučenej (rohy), používaná asi rok, od ledna leží v šuplíku, možná ještě pár měsíců v záruce, ale to bych se musel podívat
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    SDN33: Jo, to jo. Je to tím, že Facebook vzdal podporu Windows Mobile a funguje to jen jako emulace iOS. Takže se spouští emulátor Apple a pak teprve aplikace.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ELHO_CID: Ale pak už to fachá plynule, ne? Jde pouze o načtení té appky..
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    SDN33: To bude spíš jedna z těch horších. Sám mám 640XL, podobný HW a myslím že k 10s to bude.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAN_F: Díky. A na Lumii 550, kterou budu asi kupovat, mate někdo reference, jak to je?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    SDN33: Bohužel to úplně nezáleží na verzi Windows. Jinak, ne každému startuje 15 sekund, dost se to liší, uživatel od uživatele a vcelku nezávisle na HW :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KEJML: A ten Fall Creator update tohle mejak nezpravil?
    KEJML
    KEJML --- ---
    SDN33: Messenger na desítkách před půl rokem celkem fungoval, jen startoval tak 15 sekund
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Popřípadě tady pokud byste měli někdo Lumii v dobrém stavu na prodej, tak mám zájem o koupi. Tak popřípadně pošta, díky.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    zdravíčko.. vím, že to je už mrtvý asi, ale jak je to u wp10 s messengrem na fcb? Je to opravdu tak zoufale mimo, jak se píše? moje Lumia s wp8 umřela a nějak se toho systému nechci vzdávat, tak přemejšlím o koupi wp10, kde by mohl jet i ofiko messenger na fcb, kterej dost používám. (Idkyž web rozhrání umí vše, žejo.)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Falešný Fall Creators Update pro Windows 10 Mobile je ke stažení!
    Microsoft to begin rolling out the Windows 10 Mobile 'Fall Creators Update' to open-market devices this week | Windows Central
    https://www.windowscentral.com/...ut-windows-10-mobile-fall-creators-update-open-market-devices-week
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    na Lumia 735 mám teď 10.0.15063.608, poslední Release Preview a oproti buildu co jsem měl předtím (.297) je to hodně velký zlepšení - svižný a hlavně baterie opět vydrží dlouho.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Je to pravděpodobné. Jen že jinak to nemá žádný důvod a těm pár lidem, co to ještě používají, mohli udělat radost :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls muzete nekdo udelat screenshot action centra na L950? já to hodil do továrního nastavení a chybí mi tam dvě položky - přičemž jednu fakt často používám - baterka.
    stalo se to někomu taky? Nebo je to ok ještě před updatem? btw už to jsou asi tři dny a pořád mi to zadnej update nenašlo :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: tipuji L640 už má víc než dva roky po vydání, tak jí prostě zařízli.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Jojo a zároveň už nepoběží na L640 (přičemž L550 na horším HW ho dostane).
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NECROMAN: diky moc
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LADINEK: jo, a co nevidět vyjde ten falešný "Fall Creators Update" pro Mobily, který kromě nových Emoji nepřidá skoro nic nového.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, jaka je prosim aktualni verze W10M ? nejak to nikde nemuzu najit, asi jsem blbej... mam 10.0.15063.674....dik
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOOMIX: jo bulvár. Microsoft neuvedl, že ukončuje vývoj. Jen Joe napsal, že už na W10M nemají focus a jen je bugfixují.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam