• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABAYOBedroom music
    KAREN
    KAREN --- ---
    CRAZYHBO: ja prisla nekdy v pul desaty a hned jsem si rikala, kde je proboha zvukar, ze to tam floex mydli nejak hlasite a prilis stredu a vejsek... forma taky by zaslouzila lip vyladit zvuk, ale jit za nima na stage, at si poresej zvuk, to fakt zvladam jen nekde na sklenicku, nebo kdyz to je nekdo blizsi.)))
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    KAREN: taky nejsem nejmladší.)

ad zvuk..byl sem trošku stranou a kolem sebe trošku místa..za mě zvuk v pohodě a to už si na uši dávám sakra pozor..
    KAREN
    KAREN --- ---
    CRAZYHBO: nevim, jestli jsem fakt potizistka, ale zvukove mi to v meet factory tentokrat prislo horsi - moc "prebuzeny", nevyladeny, prilis "ostry hrany, ktery by bejvalo stalo za to lehce zahladit (vejsky-stredy)... vic hlasitosti nez kvality zvuku pro me./ na kueda jsem si sla stoupnout skoro uplne dozadu, co usi zvladaly... meli tam shodou okolnosti zakladnu i Floex a Sedlon, tak me to jen utvrdilo v tom, ze starnu,D
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    tak za mě..doma sem až ted..
    přišel sem po náročným tejdnu dost načatej už do meetu..stíháme akorát Kueda..selkece super..mix horší..ale na něktrejch těch trackách sem prostě závislej..
    záčatek měl hodně grime věci..pak klasika pískárna(Young Fatal - Friday Instrumental)..věci ze Servantu(ant city, scisssors-na velkym zvuku libůstka)..
    na Slugabeda se to podivně vylidnilo a lámal to pěkně-chvilkama mě to pčišlo dost plochý ale šlapaloto ..hrál taky hodně svejch věcí..už nak docela pijem a máme dost..před 4tou zátah..

dostal sem přesně to co sem čekal..za mě spokojenost..
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    Background Sound - Close - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=VYomrSMUZec
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    Δkkord - Electronic Explorations Mix - 183
    http://soundcloud.com/akkordmusik/akkord-electronic-explorations
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sleeper & District - Transitions
    http://soundcloud.com/sleepermusic/sleeper-district-transitions
    KAREN
    KAREN --- ---
    MIKEH: no prave, ten set byl podle me nevydarenej - a bylo to jako kdyby to vzdycky rozjidel smerem do ty "party" a tancovacky, ale nejak to utip a zas z toho nic nebylo... lehce frustrujici,D slugabed po nem mi prisel prijemnejsi, takovej "vrelejsi" nebo jak to popsat)

hmm pifko mi pak rikal, ze hrali tak nejak s ohledem na kueda, ze ho slyseli pri zkousce a puvodne taky chteli hrat jinak... me to bavilo) vetsi experiment jsem si uzila treba v brne na skle))
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    KAREN: mne teda Kuedo bavil dost. mixovat porad neumi, set mel vyvoj tak maximalne do pulky, ale hral dobre veci... slugabed mne dost prijemne prekvapil, necekal jsem takhle zajimavy set.
    forma naopak zklamani, ty wobbly si klidne mohli odpustit, cekal jsem vic glitchu, experimentu...
    co mne teda celkove na tom veceru hodne potesilo, ze se hralo mnohem vic 80/160bpm veci nez 140tek :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    AKISAN: to jsem si nejdriv taky myslela - "pusti" svoje cd nebo neco v tom duchu. on ale nazivo hraje/hral neco uplne jinyho.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAREN: no ja to mozna spatne chapu....ale proc by mel Kuedo hrat "party" style? To bych fakt necekal...cekal bych nevsedni primarne poslechovej zazitek :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ABAYO: ja nastesti nemela moc konkretni ocekavani, ale... znam(e) se;)) jinak jsem z (predtim pouze jedny) navstevy meet factory mela pocit, ze to ma skvelej potencial v podobe dobryho zvuku, ale vcera mi to prislo prebuzeny, bejvalo by si to zaslouzilo trosku "obrousit hrany" a jednoduse trosku stahnout hlasitost;) (mozna jsem fakt uz stara baba a prd tomu rozumim,D)

ad uces: +/- tenhle, jeste trochu mohutnejsi a "solidnejsi",D [ja jen zertovala.))]
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    dobre poledne :)

coco, jakej uces?)) jinak ja jsem taky byla ze vcerejska nejaka rozpacita, ale za me Kryptic Minds hodne dobre a dBridge se taktez predvedl v nejlepsim svetle. A lidi celkove si tyhle dva pany nalezite uzivali. Jenom jsem se na KM tak moc tesila, sla jsem tam s hotovou predstavou a uz predem citila vibez a tesila se, jak se mnou ty basy budou cloumat a nakonec az tak moc nezacloumaly. Tak to obcas byva s tim tesenim se, no...Ale bylo to moc fajn a jsem rada, ze jsem se konecne dockala! Diky diky diky, hned bych si to zopakla, tentokrat ovsem bez nejakych predchozich predstav...
    KAREN
    KAREN --- ---
    dobre rano, Vietname! tak co ty reporty?.))

ja musim konstatovat, ze jsem z Kueda docela rozpacita (uz jeho uces napovedel, ze to asi bude trochu jinak, nez bych tipovala ,D), pak jsem slysela uz jen kus Slugabeda, kterej aspon fakt jel vic party a hral tak nejak "tepleji" - Kuedo mi prislo, ze mel vzdycky najezd, ze to jako rozjede a bude to aspon poradna tancovacka, ale vzdycky to nejak utnul a celkove mi to prislo bez ladu a skladu, ba co vic: prislo mi, ze je to vic hlasity nez kvalitni a s konceptem. par jeho veci, ktery zaznely, byly pro me oproti zbytku produkce prijemnym ozivenim... no asi nejvic me bavila Forma;) ale mladez se zrejme bavila, to je dalsi vec... nejspis starnu.))))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Nemam slov!!

SBTRKT - HOLD ON (SISI BAKBAK RMX) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qDilonaJ3so&sns=em
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    TOOMUCH: hmmm, taky moc dobrý!
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    ABAYO: reporty zejtra povinně.)
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    DARJEEL: jooo, já se těšim těšim! ale zároveň zamačkávám slzu, ten Kuedo... tak přeju všem bass headz vydařenej pátek!
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    spíš by se tam hodilo pár teleportu mám ten dojem...
    KAREN
    KAREN --- ---
    jj, bude to náročný večer ,DD
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    a ještě takhle :))

Isotroph - Nenuphar - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pMpEY8MQV54
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam