TOOMUCH:
Mě osobně ty věci z Delsinu sedí. Ne tedy všechny,ale třeba tenhle minimal ano. Není ani přilíš temný ani nijak hřejivý,ani scela vyprázdněně nudný,ale ani narativní, je v něm prostor,nic navíc co by mě bralo pozornost.
Pravdou je,že jsou to spíš tracky, které se víc uplatní v dj.setu a možná proto mě baví je poslouchat.
Promíchám si je a obohatím něčím dalším navíc. Vlastně by se dalo říct,že mě takový techno ambientní minimalismus motivuje k tomu hledat opět cestu k rytmické repetetivní hudbě,na kterou jsem delší čas téměř zanevřel. Z mého hlediska je zde sterilita,spíš dobrý kompliment.
Cítím z toho určitou přímočarost,která mě nezatěžuje,jasnou zaměřenost na detail,jednoduchost,bez emocí,ale přesto opakování je v pohybu,celé to zvukové těleso se hýbe a proměňuje.
Techno repetice jsem měl vždy spojené s futurismem.Strojové opakování,žádná lidskost - přímé linie a Ambient zas s prostorem.V tomhle případě,si představuji technikou automatizovanou infrastrukturu,která si designuje život jako jeden organismus. Duch ve stroji. Chápu je to můj subjektivní pohled.Každý nějaký má.
Z mé stránky, Abayo děkuju. Je fajn slyšet takový vyprázdněný Techno Ambient.