úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MATHEA
reference:
+10
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Nad : 6 inzerát
klidné : 4 inzerát
nabízím
Spolubydlení v klidné lokalitě, ulice Nad Šálkovnou
Hledám fajn člověka do druhého pokoje bytu 2+kk (kuchyň malinká, ale je tu)
Ahoj,
od 1.11. nebo déle hledám nového spolubydlu (na pohlaví a rase nezáleží) do lokality Praha Braník, 4 min chůze na zastávku Zemanka, 10 min na Přístaviště. Je to tak trochu socbyt - umakart, stará kuchyň, no žádná sláva, ale žít se tu dá:) Jedná se o pokoj s rozlohou 16 metrů čtverečních s velkým oknem a novou plovoucí podlahou, ve vybavení je jednolůžko, rozkládací starej gauč, velkej skleněnej stůl a malá stěna, je možné z části vyklidit. Byt je ve druhém patře nízkého paneláku ve zcela klidné lokalitě (slepá ulice), v okolí i nějaká ta zeleň, na Dobešku kousek. Nájem činí 4500+1500 poplatky +250 internet. V případě přeplatku (vyúčtování jednou za rok) se dělí na půl a vrací se nám. Majitelé bytu bydlí pod námi, ale dá se s nima dobře vyjít, i když je občas domluva trochu složitější.
Tak, teď něco o mně:) Je mi 27 a v první řadě hledám někoho, kdo má rád psy - ty mám tři, jsou vychovaní, nekonfliktní a po většinu času tiší. Uvítáme rádi i někoho se psím kámošem, kterej si sedne s mojí smečkou. Já sama jsem dost zalejzací typ, pracuju s lidma a jsem ráda, když můžu po práci mlčet. Stejně tak si ale ráda sednu k pivu a pokecám. Jsem kuřačka, kouřím u sebe v pokoji, kuřákům se tedy nebráním. Za co bych byla fakt ráda? Někoho tolerantního, tak trochu samotářskýho, ale ne žádnou napuchlinu:)
Fotky jsou z března, než jsme se nastěhovali my. Levý pokoj blíž u wc mám já, gauč vyměněn za menší, ale rozkládací, stůl za větší skleněnej (půjde prodat, kdybyste ho tam nechtěli), momentálně je přes plovoučku koberec, ale jde ihned srovlovat a odstranit. Prohlídka možná po předchozí domluvě tady na nyxu.
BEHEMONT
---
---
11:04:09 9.10.2014
Ahoj ty jo mel bych zajem asi urcite muzem se nejak spojit co
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam