• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ZUZKAOU: To máš pravdu. A uvědomuju si, že je to intimní. Proto jsem se taky nezeptal. Ale ta stěrka od kornelie se mi nelíbila. Howgh.
    CORNELA: mozna vsechny, ale ode me mas minus.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    me spis vadi ze ty vase srajdy, zaclani moje posty..
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    ZUZKAOU: lzes
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Prijde mi to jako obracena snaha o disimulaci. Ve skutecnosti nikdo zde nechape souvisly text. A tak tu mame cornelu, petgrida, shylu a eklektiku.. a v zaloze ciha eso Narvah..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AIM_FREEMAN: no tak speciálně fesak tady vytrhává z kontextu inforamce, které tady někdo někde o sobě napsal. Takže uvádět něco takového může být pro lidi dost nepříjemné.

Taky se tě neptám na velikost penisu a nebo do kolika ses pomočoval.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    to neni diskuse. to jsou paviani pokrikujici na solidni argumentacni sled doktora fesaka floyda.. jsou neprilehavi, manipulativni, neadekvatni, prekrucujici, vymysli si, nalepkuji, klamou sami sebe.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ZUZKAOU: CORNELA: to je samozrejme pravda. ale liesko_vec to tak trochu zna. tak ji to zajima. tak se zeptala. nepredpokladam, ze chtela rozjizdet nejakou teapii. nemusi mit vsechno racionalni ucel, "dokonce";))) ani v internetove diskusi ne.
    ted uz je to asi zazdeny, ale me by to taky zajimalo, jediny duvod proc jsem ten dotaz nepolozil bylo vzhledem k topicu mistnosti a taky kvuli tomu, ze jsem vypozoroval (nevim zda dobre), ze petgridus o tomto ne uplne rad verejne sdili.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    "bludy"
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    klidne muzete popsat svoje bludy.. pomaha to :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AIM_FREEMAN: ano, ale v obecné diskuzi ti může být jedno, jestli někdo byl přesvědčen že ho stíhají ufoni a nebo něco jiného. To je důležité pro případnou terapii, ale rozhodně ne pro debatu na internetu.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    CORNELA: tak pokud nekomu jde o cloveka, tak na tom samozrejme zalezi, jake bludy. respektuju, ze jsme v mistnosti "psychiatricka lecba," kde to neni zvykem, ale nevidim duvod proc tomu hazet stopku. prijde mi to od tebe arogantni.
    LIESKO_VEC
    LIESKO_VEC --- ---
    PETGRIDUS: jake bludy?
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Vydavali to za schizofrenii, v 60. letech se to uz vedelo, obycejni psychiatri to uznali nekdy az na konci 70. let, v 80. letech, pacienty samozrejme neinformovali, takze to vedi teprve az od druhe poloviny 90. let

http://www.primehealthchannel.com/wp-content/uploads/2010/11/Tardive-Dyskinesia.jpg

http://www.primehealthchannel.com/wp-content/uploads/2010/11/Tardive-Dyskinesia-2.jpg
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    ty si opravdu medicka na baterky cornelo :)
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    CORNELA: kde si prisla na to ze TD byla u schi pacientu pred neuroleptiky ? to bylo snad v nejake ucebnici z 50. let, kdy si mysleli ze je to ze schizofrenie
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    CORNELA: po atypickych taky, dokonce drive, ikdyz trochu jinaci forma
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    je toho vic.. viz. pribalovy letak
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    na atypickych neurolepticich, krome progresivni ztraty sede kury mozkove, demence, tardivni dyskineze, riziko diabetu, srdecniho selhani, nadoru mozku.. zkracuji zivot o 20 let
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    LIESKO_VEC: no zachranili me v tom, ze svuj zivot nemusim travit za mrizema lecebny. A vratili mi realny pohled na svet bez bludu.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Treba menit paradigma v psychiatrii, ne na vsechno predepisovat neuroleptika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam