• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FESAKFLOYD: až na to, že tohle bude záběr aktivace řečových center. Nebo kde je tam ten úbytek šedé hmoty, když to je záběr, který zobrazuje průtok krve v určité situací?
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Progresivni ztrata sede kury mozkove po inicialni expozici na atypicka neuroleptika vcetne olanzapinu/zyprexa (adolescent brain)

SHEALA
    SHEALA --- ---
    a bez fesakfloyda a jeho dalsich identit.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    [ Psychiatricka kurarna ] tento klub bude bez B2. Je verejny, zatim polooborny.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Nasledek dlouhodobeho uzivani neuroleptik (EPS)

FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    jakapak biologicka nemoc, diagnoza, potreba neuroleptik atd..

Social isolation, lack of social interaction, lack of pleasure giving activities and negative introspection all lower serotonin in the brain. Poor diet with lack of essential amino acid tryptophan, low levels of physcial activity, exercise contribute. Add lack of sleep and some stressors, and bang...
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    FESAKFLOYD: a nejsou to jen "nedostatky", je to zlo.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    The Antipsychiatry Coalition
    http://www.antipsychiatry.org/
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    To je fajn, pane DAW. Ja zas upozornuji na nedostatky psychiatrie, vcetne neuroleptik.
    DAW
    DAW --- ---
    POA: Já pracuju jako terapeut a sociální pracovník - ne v PLB, ale v jiné organizaci, jejíž jméno v zájmu zachování alespoň částečné anonymity uvádět nebudu - pracuju přímo s lidmi, kteří odchází z PLB a snažíme se jim pomáhat ve všech oblastech žít samostatně, s minimem léků, dát jim porozumění, pocit vlastní hodnoty, nabídnout práci, střechu nad hlavou, když je potřeba.. pomáháme jim najít psychoterapeuty, vyměňovat nekvalitní doktory, jednat s neochotnými opatrovníky..
    POA
    POA --- ---
    DAW: mohu vědět, v jaké roli budeš v Bohnicích očekávat "návštěvu" FF?

předpokládám, že tam nejsi jako pacient, že nejsi ani ředitel Zeměkoule...
    DAW
    DAW --- ---
    FESAKFLOYD: To víš.. já už ty tvoje příspěvky poslední dobou ani nečtu.. je to ztráta času.. a navíc už teď je mi jasný, že jestli to takhle s tebou půjde dál, tak se stejně brzo sejdem tady v bohnicích a budem to moct probrat osobně :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    AIM_FREEMAN: nevim prijde mi to trochu moc osobni beru to jako minulost
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    PETGRIDUS: me to prijde zajimavy, co komu mysl vytvori za divadlo. pokud ti to nevadi napsat, tak budu rad. floyd je holt trochu kafemlejnek.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    AIM_FREEMAN: nevim popis bludu je o nicem. kazdej je muze mit ruzny. nekoho sleduji ufoni, jiny si mysli ze mu otravili jidlo atd. myslim ze v literature je ruznych bludu popsano dost. a stejne fesak by napsal ze uz jsem obet neurolepticke demence :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    floyde ty si fakt magor :)
    LIESKO_VEC
    LIESKO_VEC --- ---
    AIM_FREEMAN: presne tak :)
    LIESKO_VEC
    LIESKO_VEC --- ---
    CORNELA: ja jsem ho nesla nijak soudit.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Kdo se hlasi ke me do terapie ? :)
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Osobne se priklanim k Laingovi, a Grofovi kdyz na to prijde. Biologickou psychiatrii povazuji za (totalitni) odnoz nacismu/komunismu/eugeniky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam