• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    Zatim svojeho nemám, kvůli bydlení, ale věřte že se na štěndo třesu jak malá :) Hrozně dlouho toužim po bullině tak doufám, že se co nejdřív dočkám.
    tak jedna slintací :))

Btw diskuzní šéfe co to má ten váš slaďouš s okem? Jen zbarvení, nebo ne něj nevidí? Jinak je to fešák to se musí nechat :))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: A jeste mne napada ze svoji obetavosti by to ubehnul.. ale zpatky bys ho asi musel nest:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Lidicky a posilejte fotecky.. videjka:-).. At se to tu rozjede
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SATHIK: Ten nas je na tohle docela linej.. spis prochazky.. ale slysel jsem ze nejsou moc vhodny ke kolu z duvodu ze vetsina sou kardiaci a sou to mohutaci..
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Jezdíte někdo aktivněji na kole a berete s sebou pséka? Jak to zvládá? Samozřejmě nemyslím zběsilý sprint...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SATHIK: JJ.. nechavali.. Ale ten nas zmetour stejne slysi jen to co chce:-D A za pul roku se chystame na doplera..
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    HLAVNI_KAT: nechávali jste mu dělat BAER test - test sluchu?
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=tw1Aes8jmV8

Presne jak u nas doma.. az na naseho druheho kocoura ktery vzdy toho naseho bulla usmerni:-D
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    Ja bych to videla na Kladrubaka vysoko v krvi :)
    Hupss velikost me predcila i muj zadek:D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    HLAVNI_KAT: A v dalším díle se pochlub jak jsi to svinstvo z nej dostaval XD
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: Ale čumáčky maj stejný:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    První kontakt s koněm:-) Nejdřív se bál a pak si ale pěkně dovoloval:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    A lidičky.. Taky Váš bulík sežere naco přijde? Ten náš kupříkladu snedl celej korkovej špunt. Ani se ho neobtěžoval rozkousat.. Co nejhoršího snědl Váš bulík?:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Tak lidičky.. šup šup.. ať to tu není jen rodinné fórum..
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Také dělá Váš bulík veletoče když je rozdováděnej.. Co Váš bulík kdy udělal za největší srandičku.. Já se tomu našemu dicky směju co vymýšlí.. A moje asi nejoblíbenejší je to jejich "meditovaní" zaleze se ke kytce a dělá že splívá s přírodou...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Muj a MURAMIXY:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Kdokoliv cokoliv... dotazy.. obrazky.. videa.. vase pejsky.. no proste vsechno sem:-)

Plno lidi tu ma buliky.. tak se nestydte a pochlubte se.. mame radi ty klabonosaty dabliky:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Luxus... Hned o ve stredu tady natom zapracuju... DIKY TORI za zalozeni:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam