• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    Vse o techto uzasnych stvorenich. Mate je? Chcete je? Stezuji si lidi na vaseho psa? Ze je to bojove plemeno? Lide na vas divne koukaji? Trapi vas neco? Zde vam poradime. Rozumime bulikum, milujem je, zboznujem je. Proste vse pro milovniky tohoto tvrdohlaveho plemena ktere chce byt svemu panickovy nejbliz a nejlepe az na hlave.
    rozbalit záhlaví
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: Tahle mne dostala...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    I kdyz mne ten nas bulik nekdy "vylozene" sere.. tak jeden pohled do jeho ocicek a jsem zase na mekko...
    SARRI
    SARRI --- ---
    easter bunny
    SARRI
    SARRI --- ---
    pozice chciple kapibary
    SARRI
    SARRI --- ---
    haha.. jedine bulik ma skill zvany "prirustani k betonu" preci ;)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Jo a taky kdyz chci bulika presunout v tu chvilku pribere tak 20 kilo:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: Na mne si i diky vzhledu moc lidi netroufne:-D Sem rad.. Nahanime s bulikem strach..:-D Ale zachovala ses suprove..
    SARRI
    SARRI --- ---
    ERIKK: tak to furt zni jako hra, ktera by nemela vadit imho .. ale nejsme tak dobrej kynolog abych to posoudila poradne ... proste kolem toho 2 roku jim doroste osobnost a ta uz se jen tak nezlomi .. my kvuli potizim aplikovali kosik, protoze nekdy si mohl hrat a zacal delat bugr treba az po chvili a hlavne ja ho moc nechtela poutat.. tak jsem zvolila spis volneji s jistenou zbrani po nekolika incidentech kdy byl rychlejsi nez ja a pak z toho byl akorat pruser...

HLAVNI_KAT: mno ja si to rychle srovnala v hlave a jednala s itm panem velice slusne a v rukavickach .. byla to dost citliva doma a mela jsem strach, ze pri sebemensi chybe by mohlo dojit k nejakym oplejtackam se zakonem, ze by treba tvrdil, ze ho napadl (a ja bych se tomu ani nedivila kdyby to udelal) a proste jsem si rikala, ze to radsi vydrzim nez abych si nechala utratit psa kvul inakymu curakovi (bylo mi tehdy 15 a cekala jsem treba ze se me nekdo v te tramvaji zastane, ale vsichni to ignorovali)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: No toho aj se bojim taky desne moc.. Az pojedem nekam a nekdo udela tohle.. Ale ja jsem zrovna takova vybusna povaha ze bych se snad i porval:-D.. Jednou meli mensi insident v autobuse kuli lidem co byli liny se hnout.... A tady u Nas v póčo našeho bullika nemusí HLAVNE vlčáci.. furt na nej vyjizdej..nechapu:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    SARRI: no tak to asi vim kde k tem manyrum prisel :( Mame znamyho co ma krizence staforda a je hodne dominatni. Kdyz byl ten muj malej, docela ho sikanoval kdyz jsme byli na navsteve. Ne ze by ho nedky zle napadl, ale rozhodne mu nakladal dost. Tak asi proto nema rad vetsi a stejne velke psy jako on.
    SARRI
    SARRI --- ---
    HLAVNI_KAT: ano, genialni pamet.. nejvic nesnasel ovcaky a vlkodavy ..to co ho sejmulo bylo neco mezi tim .... jinak dobrak velkej .. dokonce kdyz mi do nej kopal chlap v tramvaji a nadaval mi do pic, ze s takovou zrudou v tramvaji nepojede (a nikdo s eme tehdy nezastal) tak pes na nej vyjevene koukal jako "co mi to ten milej pan dela?"
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: JJ to sedi.. Bullici maji sloni pamet na tyhle veci.. Tam je blby ze kdyz ej pokouse jeden pes tak sou pak zly na ostatni a pamatuji si to hoooodne dlouho.. A nas bullik je desne pohodar.. (mozna hloupacatej) by nechal sezrat od yorkshira i od rotvailera:-D
    SARRI
    SARRI --- ---
    a ja si ted bulika urcite ted neporidim, neb ziju sama a mam dve kocky, ale az budu mit rodinu tak mam rozhodne v planu si ho poridit
    SARRI
    SARRI --- ---
    ERIKK: mno me bylo receno, ze tohle delaji psi, kteri jako stenata dostali nakej strasnej kotel .. ten nas ho dostal v te dobe kdy byl tyran.. od velkeho psa, ktery ho pokousal a ponizil ... pry si to nekam ulozi a pak jim silene naroste ego ... navic ten nas byl jeste posledni z vrhu, nejvetsi nedomrle (nakonec se dozil nejdyl ze vsech) .. byli jsme v kontaktu s chovatelem, ktery nam byl hrozne vdecny, ze jsem si ho vzali, protoze puvodni majitel ho chctel utratit kvuli tomu, ze uz nebyl stene ;///
    mno nastupce... hlavni vychovnou ruku jsme v rodine drzela ja a uz s nima neziji... ale setra moc chces, ale ted odjela mimo republiku, takze si myslimm, ze nastupce prijde, ale az ne podzim ci pristi rok a bude to urcite zase nejakej bulik, kterej potrebuje novej domov !
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    SARRI: no povahove to je podobnej blazen :D lidi miluje, pejsky ackoliv s nima vyrustal a byl vencenej kazdej den ve jejich spolecnosti zacal nejak nesnaset ted v tech dvou letech. A presne jak rikas, bud chce vojet fenku a nebo to chce "zabit" psa. Nic moc mezitim uz neumi. Jo a sestenatama to si hraja v pohode s cimkoliv :D
    A mate nejakyho nastupce? nebo to byl Vas posledni?
    SARRI
    SARRI --- ---
    ERIKK: s detma je to uplne jiny, bulici jsou genialni chuvy ;))
    jinak u nas to bylo tak, ze jsme si ho v jeho roce vzali zbidacenyho, tyranyho a nemocnyho ... vylecili ho... rok byl v pohode milujici pes na vsechno i vsechny a ve dvou letech mu hrablo a zacal kosit vsechny ostatni zvirata a co se psu tyce tak rozlisoval jen zatin nebo vojet ... ale lidi milovat a nas dvojnasobne.. hierarchie doma byla taky zajimava.. hlavne jak segra rostla (prisel do rodiny kdyz ji bylo 5 a odesel pred par mesici v jejich temer 21) ... pro me rozhodne zasadni zvire, ktery me doprovazelo od puberty ... jeho silena dominantne-lovici-zabijejich povaha se zklidnila az nekdy v jeho 12 letech .. za tu dobu mel na svedomi naky slepice, kotatko, nejspis i toulavyho psa na chalupe a mnoho zajimavych kousku typu hlavy narvany v konvici (pri touze po mrtve mysi) a dusici se pac mu deosel vzduch, chozeni na dve kasny misto plavani, protoze ho nikdo pred nama plavat nenaucil .. marne loveni zvere na chalupe v obore .. atd.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Ten na kdyz byl v kontaktu s ditetem segry moji pritelkyne.. On si na nej klekal a tahal ho za ocas...atd..atd..atd nastesti nic neudelal.. uplne laxne koukal presel to a byl dobrej...
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    SARRI: tak to jo .) No ja se snazim eliminovat vsechno, protoze jsou mu 2 roky a dost pravdepodobne bude u toho az budu mit dite (i kdyz na ceste rozhodne jeste neni). Tak chci prave aby vedel ze i kdyby ho nekdo za koule tahal, nesmi vyjet pokud to je rodina.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Jo sou stejny.. to je jasny.. pac i tema prdama nas obcas pekelne sejri:-D
    SARRI
    SARRI --- ---
    ERIKK: hele to se stalo pred deseti lety a uz neni co vychovavat.. vis co ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam