• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    LENIEUX: zarucit ti to nikdo nemuze, ale nebal bych se toho :) Bulici jsou hodni psi, sice tvrdohlavi, ale kdyz s nim vyroste, bude ho mit rada. Muj blbec je ted 2,5 roku starej, a pres vsechnu socializaci kterou prosel (od mala si hral kazdej den s ruznejma psama a nikdy nemel spatnej zazitek) , zacal nesnaset jiny psy. Proste vidi psa a jezi se, hned by se rval. Ale par psu ktery zna od malicka bere porad jako kamose a nema s nima problem.
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    ERIKK: ja mam spis obavu aby prave az vyroste, neachramstla jeho. On je proste takovy protiva, vrci, mrmla, odmlouva, kdyz se mu neco nelibi... Takze aby na ni nezavrcel a ona to nevzala spatne..
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    LENIEUX: obecne se psi x fenky snasej docela dobre. Nebal bych se toho, kor kdyz bude znat malou uz od stenatka. Pravdepodobne ji bude spis chranit nez ze by ji nemel rad. A az vyroste tak si toho k ni uz moc dovolit nebude moct :D
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Zdravim...
    Chtela bych se optat majitelu buliku.
    Mame Jack Russel teriera 5letyho a chteli bychom si poridit, az se prestehujeme na barak fenku bulika- stenatko.
    Je realne, ze se budou snaset? Nas terier je celkem nespolecenskej pes, moc nemusi ostatni psy, neni to rvac, ale nevrlej je.

Pak jsme se chtela zeptat na nejakou osvedcenou chovnou stanici? neco malo jsem vyfiltrovala, ale radeji se ptam primo..
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    FUCZA: Možná bych volila stene z venku.. Saice je s tim hafo papirovani.. ale pro rozvoj chovu jedine plus ;)
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    FUCZA: Samozřejmě, že teď už jsou zadaná :)) a proč sis u nich teda nerezervoval štěně?
    FUCZA
    FUCZA --- ---
    SATHIK: Stále platí, že jsou zadaná...mám žhavou linku na páníčky:)
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    FUCZA: jo dívala jsem se, že byli zamluvení předběžně a pak se někteří uvolnili ;)
    FUCZA
    FUCZA --- ---
    SATHIK: Dík, vim o nich...Kačenku a Kukátku znám moc dobře a o jejich páníčkovi nemluvě. V pondělí v 8 ráno se jich 5 narodilo a v úterní poledne byla všechna zamluvena..
    FUCZA
    FUCZA --- ---
    Nevíte o nějakých štěňatech mini? Projíždění inzerátů je bez konce....
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SMARIO: Naadhernej!!:-)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    MURAMIXA: mame ji od jedne "chovatelky" z Lounu - otec byl bez papiru...

takhle mela usiska, kdyz jsme ji privezli :)

otec

matka
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    SMARIO: Muzu se zeptat z jake chovky? Fascinuji me ty postaveny usiska :))
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    SMARIO: Krásnej pupík
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    tady je nas 3mesicni "prcek" :)

MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    VIOLKA: To mi udelal parkrat (pri ranim pohledu do zrcadla jsem mela na zadech šlinc od drapu) jinak me bezne snazi umucit tichym prdem strasneho smradu :D
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    VIOLKA: No joo mazlenicko. A nejlepe podperinou a hrat si zada o panicku a panecka vystrkavat tlapkama:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam