• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    náš už neslyší, takže ani vhození kosti do misky nevyvolává žádaný efekt, ale piškoty záhadně slyší dycky:D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    IM_MORTAL: U nas jen zaslechne zvuk pytliku s piskotama a uz sedi...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KCN2: ještě bych tam přidala obrázek ve stylu "na" nebo "tumáš ňamku", na který vážně poslechne:D
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    ERIKK: Tak u nas by to nevyslo, hodne dobre a povedene:)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    :)

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Maleej:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    KCN2
    KCN2 --- ---
    jaro....

ERIKK
    ERIKK --- ---
    tady trefil postoj jak na moji ikonce... vyhlizi jaro :)

XVX
    XVX --- ---
    Darujeme Vitu, jen do dobrych rukou! Jeho majitel se o nej jiz nedokaze postarat. Je zdravy, ockovany (prukaz) spolecensky a hlavne umazleny! byl cviceny a je mu 6 let. Nechceme ho davat do utulku a urcite ne nekomu kdo nebude schopny se o nej postarat... nebojte se napsat :) je to mazel, nikdy nikomu nic neudelal (info z prvni ruky) dalsi info a fotky taky u me :) xgabrielax@email.cz

KCN2
    KCN2 --- ---
    naše klasika...... :)

PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    a právě proto nechodím na bulterier.net protože tam na sebe všichni jenom hážou špínu......bulteriera zkurvili všichni chovatelé v téhle republice bez rozdílu.....
    já zas na Mullerovou slyšela jen chválu, a to přímo od známých, kterým naprosto psa vyléčila.....takže proto jsem chtěla spustit tuhle diskuzi, co komu pomáhá a má ověřené PŘÍMO NA SVÉM PSU.....jedna paní povídala mě absolutně nezajímá
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MURAMIXA: její chov byl ke konci celej pochybnej. pokud se nemýlím teď przní jiné plemeno. je mi líto všech jejích "zákazníků"
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    IM_MORTAL: Njn v devadesatych letech byla jedna z mala.. Me nasrala kritim s kardiakem..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MURAMIXA: od tý doby co nám prodala bulíka s šíleným demodexem a extrémně sníženou imunitou, o kterým každej veťák řek, že nepřežije svoje druhý narozeniny (což se stalo všem ostatním štěňatům z vrhu), bych k Müllerový nedala ani mrtvou krysu. cpe psy homeopatikama i když jim nic neni, takže jakmile si je od ní člověk vezme, tak začnou marodit a ona vám za drahý prachy prodá ty svoje léky. navíc do fen před porodem pumpuje injekce nějakejch sraček na vyvolání porodu co se dává normálně krávám (to že se tim chlubí jinejm chovatelům je další ukázka toho jak je to děsná chovatelka). Müllerovou tisícrkát NE!

proti homeopatikům osobně nic nemám. nevim jak moc relevantní je homeopatická mastička "pro lidi" Cicaderma - jediný co mě osobně pomohlo na atopickej ekzém na rtech.
    pokud by se mu to hodně zhoršilo můžeš po domluvě s veťákem zkusit ektodex, ale opravdu jen když to dojde do stavu, kdy se třeba začne okusovat, když to svědí atd.
    jinak přírodní varianta je vykoupat ho v teplý vodě s kopřivama, zní to nelidsky, protože to samozřejmě pálí, ale hodně to pomáhá
    AJDA
    AJDA --- ---
    PAPAVLIS:Zabývám se homeopatií a rozhodně doporučuju vyzkoušet. MVDr. Michal Jiřička je veterinář, kterej léčí zvířata homeopaticy. Má ordinaci kousek od Č. Budějovic
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    PAPAVLIS: Homeopatika S.Mullerová http://www.trojskykun.com/vet/homeo.html (BRNO), bývala to špička.. Jinak doporučuji dotaz sem http://bulterier.net/pokec.php popř. pročíst vlákna. My jsme relativně v pořádku, Klabák hypoalergení krmivo (Orijen,Platinum,Barf, atd.), na léto mažeme opalovákem nos, uši. Snad najdete radu.. hodně štěstí ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam