• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    Vse o techto uzasnych stvorenich. Mate je? Chcete je? Stezuji si lidi na vaseho psa? Ze je to bojove plemeno? Lide na vas divne koukaji? Trapi vas neco? Zde vam poradime. Rozumime bulikum, milujem je, zboznujem je. Proste vse pro milovniky tohoto tvrdohlaveho plemena ktere chce byt svemu panickovy nejbliz a nejlepe az na hlave.
    rozbalit záhlaví
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    MURAMIXA: děkuji já mám cca 2 týdny do porodu už se spíše kutalim než jdu :) včera jsem ji vzala na procházku avšak táhla mě domů, snažila jsem se jí zaměstnat v rámci svých možností, ale knucela a šla směr domov :(
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    GWENDY: Ahoj, dají se použít na zmírnění a uklidnění Bachovy esence,přírodní alternativa a občas mají i veterináři. Chce to teď velmi, ale velmi pohybu (aportování, přetahování -ve vašem stavu opatrně, atd.) zaměstnat jí tělo i hlavu. A možná do budoucna pokud není šampionka, uvažovat o kastraci (předejití nádoru mléčných žláz, dělohy, atd.). Ono přeci jen Bulíci jsou velmi kontaktní , a když máte blížící se termín začínáte ho i nevědomky odsouvat na druhé místo. Chce to zaměstnat tu jejich paličatou hlavu.
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    Ahoj měla bych dotaz ohledně naší buliny. Jsem těhotná a už se mi to velmi rychle krátí avšak problém nastal s naší cubou začala mít jako falešnou březost tak nevím zda to řešit s veterinarem nebo je to přirozené a po porodu to přejde. Hračky a vše co by mohla nosit jsme uklidili avšak stále knika chce nás s přítelem olizovat když ji okriknu tak má ocas mezi nohama a začne se klepat, někdy i vyjede když ji řekneme místo a potlacime ji zadek ať se hne, jelikož se vždy zarazí. Stále mě hlídá, venku vyjela po psovi co jí pricichl k pipine to nikdy před tím neudělala tak nevím poradi mi někdo děkuji
    LUCIJENOCIUPIJE
    LUCIJENOCIUPIJE --- ---
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    a další navrch ale z minulého roku s Baltazarem na výletě

SWEETSOUL
    SWEETSOUL --- ---
    naše modelka na chalupě :)

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Je to tu strasne chciply, tak aspon sem hodim nasi dvou mesicni bulinu... :)

EZEE
    EZEE --- ---
    Talking Bullterrier Micky - Part 7
    https://www.youtube.com/watch?v=ofumulqrWSA
    EZEE
    EZEE --- ---
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    prosím o radu :) chrochtají vaši bulíci? muj vždycky když si chvíli hraje ať už s pejskem nebo s klacíkem začne po pár minutách chrochtat, nepřišlo mi to divný ale v parku sem se dozvěděla že by to mohla být špatná nosní přepážka?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Máme novýho slona :)

LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    OPI: to je mi jasne :) vsak uz planujem mini bulika uz par let.
    K nam se podle mych propoctu dostane az kolem Vanoc, takze cela rodina prispeje :)
    OPI
    OPI --- ---
    LENIEUX: aspoň se můžete krásně připravit (přece jen výplat je do té doby ještě hodně)...to není jak jít se projít s kámošem do útulku a odnést si hned jednoho a narychlo všechno kupovat :))
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    MURAMIXA: Je to zastrasne dlouho, ale tesime se moc :)
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    LENIEUX: Jé tak budete mít minísky.. to bude těšení ;))
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    Bulíčí idylka, necelých 14 týdnů :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam