EZEE: to tě donutí pak bejt aktivní, já jsem teda popravdě první rok věnoval jen psovi, odřekl jsem si svoje víkendové party, z práce rovnou domů a minimálně hodinu a půl jsem s ním lítal venku, chce to hodně tréningu, mazlení, socializace, není ten začátek upe lehkej, pamatuju si, jak jsem stál v bytě na sedačce, pod ní skákal malej Ejbáno a mě tekly slzy, a já si říkal, že mi místo bulíka dali tyranosaura a že mě to sežere a jestli bude kousat takhle furt a byl sem upe zoufalej :-D pak se to zlepšilo, v půl roce byl fajn docela, už nekousal, ale přišla první vlna puberty, jen jsem ho nepouštěl na volno, protože utíkal za lidma a psala a chtěl se mazlit, když viděl děti, byl na posrání, já opět zoufalej :-D takže stopovačku (kterou mi asi 5x překousal) a tréningy přivolání, který se zdály jako marný přiběhl 2x z 10 pokusů :D pak přišla druhá vlna puberty, kde se mísilo vše co dělal předtím . . . :D teď jsou mu 3 roky a je to totální pohodář, co miluje lenošení, ale i pohyb, miluje děti, jen prostě si mě a mýho chlapa kterej se k nám nastěhoval když ejbánovi bylo 10 měsíců, hlídá a žárlí na ostatní psy. je to sranda s bulíkama, sorry za sloh, bych mohl napsat knížku o našich společnejch zážitcích :-D