• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    ANDELIN_GZEMI: Přemýšlela jsem nad nima taky, ale myslim, ze zrovna oni nekryjou ty zuby. Mrknu na to. Každopádně díky za tip. 😉
    ANDELIN_GZEMI
    ANDELIN_GZEMI --- ---
    PAW_LINKA: Nakonec jsme vybrali PetCenter - vypadá to, že má v našem okolí veterinářů největší rozšíření. S plněním nikdy nebyl problém. Například v Animal Clinic v Řepích (asi i jinde, to už si nepamatuju) to funguje tak, že Animal Clinic pošle žádost o platbu, PetCenter odešle tobě SMS s výší příspěvku z pojištění a ty platíš jen spoluúčast.

Je tam roční limit (který jsme velmi záhy dosáhli).
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    ANDELIN_GZEMI: Díky, to muselo být strašné. A řešili jste nějak to pojištění? Nemáš nějaký tip, které dává smysl?
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    PAW_LINKA: mozna zkus svuj dotaz napsat do obecneho psiho klubu - obavam se, ze tady to mistni veterinari uplne nectou
    [PES = LASKA CLOVEKA...pro vsechny majitele nemych tvari]
    ANDELIN_GZEMI
    ANDELIN_GZEMI --- ---
    PAW_LINKA: Náš šel v roce a půl na srůst sleziny a žaludku. Taky peklo - půl roku jsme mu píchali 5 injekcí denně, narvali do něj 150 litrů a stejně ho nezachránili. Oni jsou fakt prolezlí vším možným, ale dejchal bych za ně. Zuby jsou fakt prkotina a ty problémy z toho být vůbec nemusí nebo jsou snadno řešitelný tím zbroušením.
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    ANDELIN_GZEMI: Díky, já právě už bulíka měla, bohužel s vrozenou srdeční vadou, kterou jsme zjistili v 8 mesících. Bylo to peklo, takže nechci dopadnout podobně s těma zubama. Říkám si nakolik je to fakt velké riziko. Pojištění samozřejmě sjednám, jaké máte vy?
    ANDELIN_GZEMI
    ANDELIN_GZEMI --- ---
    PAW_LINKA: Zuby budeš řešit, až ten zánět dostane. Jen kontroluj, jestli to v místě kontaktu nerudne. Celkový uspání a zbroušení je za pár tisíc. To je pakatel oproti ceně za to, že budeš měnit půlku nábytku :) Ale neboj - za tu prdel, co ti ty klauni dopřejou to stojí! Jen jsou do 5 let prostě turbomagoři.

Taky doporučuju okamžitě psa zdravotně pojistit. Stojí to pár stovek měsíčně, ale chceš to. Čím je pes starší, tím ta cena při sjednávání pojištění bude vyšší.
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    BARTOLOMEJ:
    ANDELIN_GZEMI: Díky, chci ji jen jako mazlíčka, ne na chov. Na internetu jsem vyčetla, že by mohla mít problémy se záněty dásní a to zbroušení taky znamená celkové uspání asi to nebude tak easy atd. Tak právě nevím, jestli do toho vůbec jít.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    ANDELIN_GZEMI: sem ji nechtěl hned vystrašit 😀
    ANDELIN_GZEMI
    ANDELIN_GZEMI --- ---
    PAW_LINKA: Pokud si bereš Bulíka, tak křivý zuby budou ten poslední problém co budeš řešit ;)

Nicméně nám veterináři říkali, že může být, že se jim ta dáseň v místě kontaktu zanítí. Řeší se prý zbroušením zubu. Takže nic zásadního
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    PAW_LINKA: vubec nejsem odbornik, jen majitel bulika, takze pevne doufam, ze se k tomu nekdo, treba TAPINA, vyjadri, nicmene bych rekl, ze krivy zuby by problem byt nemusely - pokud jsem to spravne pochopil, tak se jedna o kosmetickou vadu, kterou nechces do chovu
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    🚩 Zdravím vás, chci se ujmout fenky anglického bullteriera 1,5 roku, s PP. Měla být do chovu, ale vyrostly ji špatně zuby. Dokázal by mi někdo z vás poradit, jestli to může být do budoucna zdravotní problém (chceme ji jako mazlíčka)? Treba, že by trpěla na záněty dásní atd? Nemám s tím žádnou zkušenost a říkám si, jestli do toho vůbec jít. Díky 🙏🐶

SHARINKKA
    SHARINKKA --- ---
    DROBET
    DROBET --- ---
    Tak nás po 15letech opustila velká osobnost domácnosti bulinka Mája.... no co vám mám povídat je to těžký.... a jelikož si nedovedeme život bez bulika představit tak se ptám jestli někdo z vás či okolí nečekáte štěňátka nebo nemáte kontakt na nějaké chovatele .... díky za jakékoli info

KCN2
    KCN2 --- ---
    Pokaždý když sednem spolu na pivo tak on zaujme vždy stejnou polohu 😀

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Babí léto na Vysočině

KCN2
    KCN2 --- ---
    Po koupání to dítě

BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    GUMIDEK30: dik moc ‘o]
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    BARTOLOMEJ: Sry sem nedal odkaz. Pondeli no.

https://www.mall.cz/kozene-nahubky-pro-psy/bafpet-kozeny-nahubek-rotwajler-plny-cerna-1
    Sedi perfektne. Mame ho primo ze zverimexu tady, mohl jsdm mu ho zlusit. Jeden z mala co mu sedi
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    GUMIDEK30: asi je neco spatne, ale nevidim, kterej myslis ‘o]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam