• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CARMELKAXDobrman-plnokrevník mezi psy
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: měl tehdy sotva 15 kg,teď je už na 38kg
    jinak hyperaktiv až moc,za celej rok,co ho mám,se utahal opravdu jen jednou a to když si udělal vycházku s koňma a dalším psem,ale Sid je fakt extrém,může tahat pneumatiku,do toho u toho běhat jak splašenej a doma ještě pobíhat a skákat na zahradě a lovit slepice a neunaví se ani za nic :)
    Mám dojem,že oproti němu je bordera nic :D
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    jeziz ten byl hubenouckej - a ted je fakt peknej zdravej!!! moc hezkej!!!

taky to je hyperaktiv dog? ta nase se nezastavi...ale jaxem psala je krizena s labradorem, tak nevim jaky jsou cisti dobrousci...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    mám pejska,ale přesnej věk nevim,je z útulku,ale odhadujeme tak nějak 20 měsíců
    takhle vypadal ten první den,co byl u mě a pak ta fotka je po měsíci,co byl u mě :)

KAMPA
    KAMPA --- ---
    carmelkax: a mas fenku nebo psa? a jak je starej?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: tak to ten náš na začátku auta i mhd taky nesnesl,ale pořádnou socializací se zklidnil :)
    no,my s agresí to máme tak,že je spíš po psech jak divej-vidí psa a hrál a hrál by si...
    je fakt,že před dvouma měsícema jsme měli problém,že se ,,kamarádil,, na cvičáku se psy a z ničeho nic po nich agresivně vyjel...musela jsem to dost korigovat a teď s agresí nemáme sebemenší problém :)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    hele tak moje kampa teda nerada jezdi v aute - od baraku az na chatu v aute bulí...fakt desny...
    a taky se cpe na klin hrozne...vodu miluje, ale je taky krizena s labradorem...

jak to mate s agresi? ta moje byla v pohode se psy, ale ted ji budou 4 roky a o psy nema zajem, bud je ignoruje, vysteka nebo v horsim pripade napadne :(
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: achjo,krasna cubina...nezodpovednym lidem nepatri do ruky zadne zvire:/
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: Ja bych hrozne chtela dalsiho ale uz mam bohuzel dva spi a dobrman potrebuje veskerou pozornost.
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: taky z Troje
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: z jakeho utulku ste ho meli? Ja mam pravze Sida z Troji a vazi taky sotva 15 kg..a vody se ten muj taky boji a ne a ne se to odnaucit,ze voda mu neublizi :/taky nebyl vubec socializovanej,ale mam ho zatim rok a uz se o dost zlepsil :)
    mam za to,ze dobrmani si vubec neuvedomuji svoji velikost,ten muj se taky cpe kam muze :D
    KACJU
    KACJU --- ---
    jeste nahodim Endzí (ja jirikala Adélka protoze strasne rada papala)

tuhle krasavici sem vencila jedny slecne co uz ji nechtela a nestarala se o ni. Po tom co mi umrel Killer byla to moje spasa. Ale nez sem si Endzi stacila nechat tak slecna mi ji prodala.
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: on byl z utulku a davali sme ho dlouho dohromady byl uplne v haji... bal se vody i se napit bal se travniku, mrizi, lidi, aut, popelnic, novin a hlavne soch. Bylo mu 1,5roku a vazil kolem 15Kg.
    Ale po trech letech skakal do vody sipky jezdil na kalby miloval vozeni v aute a mel 37Kg:). Jen nepochopil ze uz je valkej kluk a furt si hral na stenatko cpal se do malich gaucu a do klina i v hospode chtel byt v kline :D
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    hodim sem fotku svýho ,,kokosa´´ jak mu svítěj v blesku hezky vočíčka :D

CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: jojo,muj taky porad kvili,buli a steka :)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU:
    je,koukam,ze to byl taky peknej mazel :)
    KACJU
    KACJU --- ---
    KAMPA: non stop :D
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    hele a taky vam ty dobrmani tak bulej furt? je to vtipny zvlast ,kdyz si vemete ,jak majestatne vypadaj a furt jenom knikaj a bulej a stekaj...:D
    KACJU
    KACJU --- ---
    tulici Killer

a unaveny Killer

KACJU
    KACJU --- ---
    posilam foto myho Killera jak si hral na chuvu :)
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: nebo jestli se ti bude chtit muzes mi dat prava ja to tam nahodim a pak mi ty prava venes :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam