• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    tak to bylo vcelku zbytecne zostra ... nyx sraz snad neni povinny ... majitelce dekujeme za anketu :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    :(
    jinak jisteze tam jezdi hodne busu, ale jet se jen tak mirnix tyrnyx ozrat do Loun... hodinu cesty... a jeste pred vanocema... meli jste prijit, kdyz jsem tam byla, 28.10... prijedu nekdy v lete zas mozna...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    prosimte precti si co pisu... to byl ten nejmensi problem... chtela jsem vam akorat pomoct, tady nez by se nekdo rozhoupal, tak by byl prosinec 2006, a krom toho jsem majitelka, tak jsem citila zodpovednost vam pomoct aspon vytvorenim ankety...
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    tak to je hustyyyy, planovat sraz a neplanovat tam ani jet a jeste rikat, ze neni jak se tam dostat :-) ... do Loun jezdi hodne busu :-) ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PJGEPR: no, nikdy jsem tam neplanovala jet prave proto, ze jsem dopredu vedela, ze nebude ubytovani ani cas :))
    ale rada vidim ze me nekdo cte :D
    rada bych vas videla, snad nekdy v lete, jo? popripade jestli dorazite do Phy, tak klidne driv :) domluvime :))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: ses dal na investigativni novinarinu jo? :-)))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: never PJGEPRovi, on ode me neco chce, proto je hodnej :DDD
    LIBUSKA: no ted uz to asi vim :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    REONA: Maminka s Tatinkem me slusne vychovali ...

QUANTI: Quanti hele co to pises na blogu ... ??? To je dukaz toho, ze na nas dlabes :))) Ne, ze ne :)

Organizuju i pár svátečních srazů (ani nevím, jak jsem k tomu přišla :)), a to včetně spoluorganizace dnešního lounského (na který jsem nikdy neplánovala jet, imho lol).
    REONA
    REONA --- ---
    DANYSEK: no hlavne PJ se jako jedinej predstavil :oD
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danny> ja byl nekde uprostred, take jsem trochu prispel svou vodou na mlyn :)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    Danny: a hadej kdo s tebou mluvil jako prvni ...? :-) .. ale to jsi jeste asi nevnimal :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: jo to si i vybavuju, ze to na pozadi slyset bylo :-D Poradne ale ani netusim, kdo vsecko se prostridal, vybavuju si PJGepra, ktery se mnou mluvil tusim jako posledni...
    REONA
    REONA --- ---
    bylo to super, tem co se ucastnili moc dekuji, tem kteri ne, snad priste :o)

danny: jako sranda to byla :o) hlavne jak porad koloval telefon "predej to, predej to" :oD
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ...hlavne ze se nikomu nic nestalo ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PJGEPR: I missed you :)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    trefny nazev :-)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    povedeny vecirek :o)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> :)) ... jine to patricne vynahrazuji :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: svina... nektere featury jsou nezadouci ;)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> telo si vezme co potrebuje ... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam