• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MADDOG: vycerpavajici... :)))
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ..navrhuji reseni pro tento club ..smazat,zrusit ucty,prodat compy ... neco smotnout a vyrazit nekam ven ... treba na reggae ;)) .. jah,jah rastafari - udava smer a stanovi cil ... jah,jah rastafari - aby zejtra lepsim se stal nez dneska jsi byl ... jah,jah rastafari - a dal ti silu poznat svet bez hranic ... jah,jah je kral a kdo je vic ... on vidi .. on slysi ....on vi o Tobe i o me ... o nas vsech .......;)))
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ctu, premyslim, divim se, vim jak nechci skoncit ...

reka je relativne v pohode, zitra mozna dodam nejake foto ...
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    Ty jova... co mi toho uteklo ... a pak ze to tu nebude zit :-) ... kdybyste se takhle bavili porad, tak si nepovidam pro sebe preci ... :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    WHITESCORPIO: njn, tam ty zahradky... no, aspon budou mit zalito ;)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    quanti> ... to odnesou tradicne jen zahradkari ;)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    njn ... sedmihlava san ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DANYSEK: rekla bych, ze pokud by se neco takoveho delo za casu tveho spravcovani na xku, mel by dotycny ban driv, nez by se stacil rozkoukat... takze ja vim, ze by ti to udelalo obrovskou radost, ale ja zadny velky osobni problem nemam, jednoho jsem se zbavila pred cca rokem a pul a od te doby je to stale lepsi :) a timto bych skoncila s resenim takovych veci v tomhle klubu...

Lounaci, jak to u vas vypada? Slysela jsem, ze na Ohri v Lounech je treti stupen... zijete vsichni? :)
    REONA
    REONA --- ---
    DANYSEK: nerekla bych, ze je to vyhrozovani, pouze upozorneni, ja kdybych takto upozornila a libuska se svym tapetovanim pokracovala, tak bych proste ro dala...ale jak rikam, treba nejsem dostatecne tolerantni a vas to bavi cist...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: a clovek by rek, ze si s ni nikdo nepise, kdyz tu takhle radi :-) ...imho vyhrozovani stejne nic neresi... :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    DANYSEK: ...presne tak...nejlepe i s garazi :)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    rea> no taky mi to prijde malo, ale tak vis jak ... bylas zvolena hlavni vykonavatelkou ! ;)
    REONA
    REONA --- ---
    WHITESCORPIO: ne ne, tak to zase ne :o) na to ji znam moc dlouho a moc dobre...
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    rea> ja to rikam porad ze bubu by zaslouzila 5&20 ;)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> kdyby unixovatelo .. :)

... ale no tak lidi ... zname se uz snad nejaky cas ... reseni <|> bych prenechal mladym a neklidnym ;)
    REONA
    REONA --- ---
    DANYSEK: no psala jsem libusce do posty, to my si tak piseme o vsem moznem :o)

ale abych se Quanti zastala, RO bych libusce vyhrozovala taky, prijde mi to naprosto pochopitelne, asi jsem malo tolerantni, ale jsou tu jine kluby pro prazdne vykriky z nudy...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: od tebe jsme to cetli verejne, ne? Ja cekal odhaleni identity nejakeho tajneho agenta :)
    QUANTI: rek bych ze vyhrozovani RO samo o sobe indikuje tvuj velky osobni problem :D Bububu, jestli budete zlobit, tak vam soudruzka ucitelka sebere hracku... :)

WHITESCORPIO: no, mohlo by casem i zunixovated... :)
    REONA
    REONA --- ---
    DANYSEK: prosim pekne to o tom, ze kdyz neni co rict, tak se nema mluvit je ode me...tak nejak, ze ano...
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    nejak nam to tady nyxovati ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LIBUSKA: ja nejsem ta, ktera ma potrebu resit si osobni problemy pres net... promin, ale nic o tom nevis... proto doporucuju to nekomentovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam