• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    kyller> libuska uz zdarne otestovala webovy pristup ;) ... pokud ti da proxy connect, neni co resit ;)
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    na irc se pripojim jen doma.. ted kdyz tam nemuzu jste hrdinove, co ;-) kazdopadne jsem na irc porad pripojen i ted doma :P akorat vam neodpovim :D
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    jj ;) ... btw. jak nam je na irc bez opa dobre ;)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ...mozna by to nechtelo s tema "pravama" atp hrotit.
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    ... invisible list je take reseni ;)
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    danysek. k tomu muzu rict jen toto, ze to rika opravdu zrovna ten pravy, ktery take vyhrozuje s vyssimi pravy, myslim ze to bylo tehda jeste na xku.. ale jestli si te pletu tak sry, end of story
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PJGEPR: ceho? aby me porad neurazel... coz byl mimochodem duvod, proc jsem sem vubec nepsala, protoze vidis, ze duvod k urazce si najde uplne ve vsem... a me uz to po ty dobe opravdu nebavi... na nikoho neutocim, chci respekt a nabizim respekt, ale jestli chces dukaz, ze D. nedokaze neurazet, ja mu zapis klidne vratim...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Tak jsem dokonce i neco malo nafotil dneska, ale nevim kde mam kabel takze fotoreport asi nebude.

Jinak zasnu jak dva tak inteligentni lidi muzou takhle blbnout, jednoho bavi stouchat do vosiho hnizda ci drazdit jiz tak rozzurenyho hada bosou nohou a druha musi mit posledni slovo a nechce se povznest nad zabomysi valky. Danny, Quanti mam vas jednotlive rad, ale tim, ze spolu nedokazete (ne)komunikovat me pekne stvete. Na jednu stranu nevim proc ji Dane drazdis a na druhou stranu nevim ceho chces ty Quanti tim RO pro Danyho dosahnout (vzdycky jsem si myslel, ze RO, bann a podobny jsou tu pro cizi prudice, ktere neznam a nechci znat ).

Taze pristupuji k protestnimu RO i z me strany ... az tu uvidim napsanyho i neco od Dannyho (a nebude to neco cim se opira do Quanti) tak promluvim a mozna i fotoreport o velke vode dodam. Snad nekdy napoctenou...
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ...one love ... one love ... jah,jah ;))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DANYSEK: treba ta pomatena zatemnela mysl... varovala jsem te...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: bojim bojim :-) rozsype se mi celej zivot, kdyz mi sem zakazou pristup... buuuu :)

...me prijde uz zbytecne to vyhrozovani... a cela nasledna debata :) ale co, aspon se neco deje... :D
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danny> tak nezlob aby ti sam velky NYX neprisel naplacat, nedej boze jsi neprisel o account ;) ... imho ta eskalace mi prijde vcelku zbytecna z obou stran
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: to vis, slecna se kamaradi s nekterymi s vyssimi pravy, tak se citi silna v kramflecich a vyskakuje si... :) trosku to pripomina psa, ktery je vic agresivni, kdyz je na voditku s panickem na konci :))
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    vedeni nyxu ... to jsou veci v mori klidu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    QUANTI: ale on te nikdo neurazi... to jen tva pomatena zatemnela mysl ma ten pocit :) nalistuj si ve slovnicku, co to urazka je
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    nic nezneuzivam, v tomhle klubu se proste urazet nebude a pochybuju, ze by proti tomuto pristupu k spravcovstvi kdokoli z vedeni nyxu neco mel :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    QUANTI: dekujeme za tve doznani, ze si silou sveho spravcovstvi resis sve osobni problemy :)
    Mozna te urazim (i kdyz si nejsem prilis jasne vedom cim), ale to te neopravnuje nekomu z tohoto duvodu vyhrozovat...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DANYSEK: posledni vyjadreni k tomuto: protoze me urazis. Pokud neprestanes, budu se branit vsemi dostupnymi prostredky. Kdyby ses choval slusne, ten klub ti klidne venuju :).

Omlouvam se vsem ostatnim, kteri to nedobrovolne ctou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: sakra, s tim sem nepocital... :)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danny> ehm, no tak jednu fanynku uz sis ziskal ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam